erkek arkadasıma çok bağardım o da tafra yapıyor ne yapabılırım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Selam kızlar, dun ben erkek arkadasıma bas bas bagardım sebebı telefonu bır kac saat acmamasıydı, acmadı işte oldugunu bılıyordum ama cıkmıs gezıyor da olabılırdı onun ıcın kaygılanmadım sadece gezıp aldatma ıhtımalınden korktum acıkcası ondan bagardım, cok alındı ve gereksız konusuyorsun dedı bana kızdı :çok üzgünüm: ben gereksız konusuyormuşum, ama o onu dıyınce ben pekı haklısın dedım sustum.
sımdıı ne yapabılırım ? özur mözur mı dılemem lazım sızce?

:kahve:

bu aldatma şeysini napıcaz ya:çok üzgünüm:
ilacı miacıda yohki kurtulalım yutup-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile

nerdeymişte acmamış :icecream:

ooof işteymıs :( gıt işe gerı gır benı ordan ara ınanmıyorum dedım, cıktım kapıdan dedı hayır gıt ınanmıyom dıye bagardım :( sımdı acmıyo arıyo m yok ses etmıo senağlama
yaaaaaaaaa kırk yılıun basında sevgılı buluom onu da kacırıyo m beeeeeeeeeeeeeeeeee senağlama

aynı durumla karşılaşsan ne tepki verirdin ve ne beklentin olur sorusunu bir düşün..
bişeyi kırk defa söylerseniz de olur unutmayın.. bu durum eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi..
hem siz kendi kıymetinizi bilmezseniz erkekten nasıl bekleyeceksiniz....?? korku ve kuşku ilişkinin düşmanıdır..
gereksiz çıkışlar ve karşımızda ki kişi sürekli rencide etmek ilişkiyi yıpratır.. hem aynı durumlar karşılaşmanız da söz konusu olur..
ipin ucunu kaçırmadan tez zamanda saygiyi dengelemen temennisi ile..

Son düzenleme:
aynı durumla karşılaşsan ne tepki verirdin ve ne beklentin olur sorusunu bir düşün..
bişeyi kırk defa söylerseniz de olur unutmayın.. bu durum eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi..
hem siz kendi kıymetinizi bilmezseniz erkekten nasıl bekleyeceksiniz....?? korku ve kuşku ilişkinin düşmanıdır..
gereksiz çıkışlar ve karşımızda ki kişi sürekli rencide etmek ilişkiyi yıpratır.. hem aynı durumlar karşılaşmanız da söz konusu olur..
ipin ucunu kaçırmadan tez zamanda saygiyi dengelemen temennisi ile..

o bana böyle bır şey yapınca şu an ben de oof pof askım sacmalama lütfen yıne yaptın yeter ama bır sey yapmıyorum bıl bak sınırlenıyorum yeter, dıyıp yuzune telı kapatırdım.

ben ke ndı kıymetımı bılmemeye basladım sankı o benden daha kıymetlı yerıne koydum işte.
eevet o da kıymetlı ama kendımden yuksek görmeye basladım gene.
halbukı benı seven kıymetlı goren oydu hep

gereksız cıkıslar yapmaya basladım evet ılıskım yıprandı belkı de bıttı

ipin ucunu kaçırmadan tez zamanda saygiyi dengelemen temennisi ile.
:ecrin_bebek: tesekkurler guzelım

Bence özür dilemelisiniz,aldatma ihtimalini düşünerek bağırmışsınız
sadece ihtimal !!
böyle durumlarda anlayıp dinlemeden bağırmalara karşıyım
hem siz yıpranırsınız hem karşı taraf...

ooof işteymıs :( gıt işe gerı gır benı ordan ara ınanmıyorum dedım, cıktım kapıdan dedı hayır gıt ınanmıyom dıye bagardım :( sımdı acmıyo arıyo m yok ses etmıo senağlama
yaaaaaaaaa kırk yılıun basında sevgılı buluom onu da kacırıyo m beeeeeeeeeeeeeeeeee senağlama

arama biraz sakinleşsin öyle ara
şuan sana kızgındır:teselli:

Bu erkek milletinin üzerine düşsen kaçarlar sıkılırlar düşmezsen ilgilnmedinde sevgiyi ilgiyi başkasında aradım diye bahane bulurlar ne yapsan sen suçlu olursun.
Hem suçlu hem güçlü duymamış olabilir güzelce izah edebilirdi.Bence suçunu bastırıyoCADIARZU

özür falan dilemeye gerek yok..
sakinleşmen onu rahat bırakman kafii.
sen özür diledikçe suçlu olduğun gerçeği ortaya daha da çıkıyor..

özür dileme,arama da.. ararsa ki arayacak kırgın mahcup konuş..
üzülüyorum ,üzülünce saçmasapan davranıyorum falan de,o da hatası olduğunu anlasın..
seninle kötü olmak istermiyim,bir daha böyle bir saçmalık yapmak istemiyorum..
lütfen sende bana yardımcı ol,dikkatli davran de?
bakalım ne diyecek?

bence özür mözür dileme
ileride böyle birşey yaparsa tepkinin ne olacağını öğrenmiş olsun
dişli olmak lazım bu erkeklere

işte hep güvenimizi kırıyorlar, ondan böyle yapıyoruz. biraz zaman geçsin ama sonra ara, özür dile.

kalbini kırmışsın durup dururken aynı şeyi o yapsa bence sende onun kadar üzülürdün..biraz zaaman geçsin bence özürdile..

kızlar özur dıleyebılen bırı degılım ama en cok şunu dedım, kusura bakma,
cunku cok delı bagarmıstım. her neyse bır yıgın msj attım cok da aradım ancak acmadı ..
sonra aradı konustuk bıraz,
mahcup mahcup konustum o da oyle işim var der gıbıydı, ama konustu yani.
demın gene aradım yok acmadı ama belkı hadı bu defa işi vardır cok aramadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım haksızsın....
şimdi üstüne gitme,bir müddet görüşmeyin sakinleşince güzel bi dille anlatırsın neden öyle yaptığını...

arkadaşım haksızsın....
şimdi üstüne gitme,bir müddet görüşmeyin sakinleşince güzel bi dille anlatırsın neden öyle yaptığını...

evet tatlım ya :ecrin_bebek: , hep bundan kaybedıyorum zaten
tutmalıyım kendımı
özur mözur care degıl umarım anlıycaktır benı kaydirigubbakcemile

arkadaslar ayrıca hepınıze tesekkurler ederım cok,
ılgılenmıssınız mutlu ettınız benı tesekkurler artı olsa hepınıze verırdım keşke olsaydı . tesk.

ben son iki ay uzaklaşmasını seyrettım erkek arkadasımın hiç şüphe duymadım asla asla aldatmaz dıyordum telefonunu saatlerce açmazdı ınanırdım cok safmışım bir daha aslaa ınanmamm meger beyfendının sevgisi azalmışş ondan telefonlarıma cıkıyomuş onuda benım zorumla söyledi ayrıldık tabii aldatıyo bile dusunmezken o sevmıyomuş benii yazık

ama bence sen biraz abartmışsın bir anda bagırıp cagırman cok aşırı olmuş bencee sakincee arayıp konuşmanı olayı buyumeden cözmeni tavsiye ederim

ben son iki ay uzaklaşmasını seyrettım erkek arkadasımın hiç şüphe duymadım asla asla aldatmaz dıyordum telefonunu saatlerce açmazdı ınanırdım cok safmışım bir daha aslaa ınanmamm meger beyfendının sevgisi azalmışş ondan telefonlarıma cıkıyomuş onuda benım zorumla söyledi ayrıldık tabii aldatıyo bile dusunmezken o sevmıyomuş benii yazık

ama bence sen biraz abartmışsın bir anda bagırıp cagırman cok aşırı olmuş bencee sakincee arayıp konuşmanı olayı buyumeden cözmeni tavsiye ederim

evet evet aldatan erkek de sevgısı bıten azalan erkek de telefonlara az cıkıyor acmıyor acınca kısacık bı bahane uretıp ınandırmaya bıle calısmıyor bılıyorum cok yasadım,
cok üstlerıne gıdınce de o hale burunuyorlar :delphin:
ooof of Çok üzgünüm çoook

özür dilemeyi ne kadar büyütüyorsunuz arkadaşlar..
ben sevdiğim insanı kırarsam özür dilerim tabi. üzülürüm de hemen ardından zaten..
insan yaşattığı üzüntüler için özür dilemeyi de, yaşadığı mutluluklar için teşekkür etmeyi de bilmeli ve çekinmemeli..
bu kimseden bişey eksiltmez.. hepimiz insanız. elbet kırılırız, sinirleniriz, öfkeleniriz.. önemli olan bunu farkedebilmek..
yani durup dururken bağırıp çağırmaya gelince gayet olağan karşılıyorsunuz da özür dilemek için kırk dereden su getiriyorsunuz..
ilerde düşündüğün gibi davranırsa karşılacağı tepkiyi de görmüş olur dişli ol yorumu yapılmış.. iyi de ilerde böyle birşey yapacağı ne malum.?
o zaman bende sevgilinin yerinde olsam şimdiden böyle yapıyorsan bana ilerde kök söktüreceğini düşünürüm.
ona biranlık sinirle öfkeyle gösterdiğin kişi gerçekten senmisin peki? değilsen bunu açıklaman gerekir.. he öyle isen o zaman delikanlı raconlarıyla çözmeye devam edersin.
ben şahsen kırılınca özür dilemesini beklerim.. öyle aklına estikçe bana gürleyen bir insan da istemem hayatımda..
tabi ki çapkınlık ve yalan söylemek hoş değil. bunu kırk defa kafasına vurarak ve güvensizlik ile test etmektense kafanda ki düşünceleri ona aktararak da iletebilirsin. ve bekleyip görürsün.. kuşku çok ağır bir yüktür.. çabucak zehirler sevgileri..
unutmayın ne ekerseniz onu biçersiniz arkadaşlar..
hepinize sevgi dolu günler..

Son düzenleme:
özlemım, maşşallah sen de konuyu okumak yerıne yorumları okumussun ve tabıkı karsımıza konuyla alakasız ve kendı aklına gore uydurdugun bır yorum cıkmıs, okumanı tavsıye ederım konuyu..

Back
X