• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasıma çok bağardım o da tafra yapıyor ne yapabılırım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlemım, maşşallah sen de konuyu okumak yerıne yorumları okumussun ve tabıkı karsımıza konuyla alakasız ve kendı aklına gore uydurdugun bır yorum cıkmıs, okumanı tavsıye ederım konuyu..

hem konuyu okudum hemde bakış açılarını takip ettim merak etmeyin. yorumumu üstünüze fazla alındınız sanırım.. sevgilinizin size yalan söyleyipte aldatma ihtimalinden korkan sizsiniz.. önce konuyu buradan ele alabilir, sorunun kaynağına inebilirdiniz. bu bir öneriydi. yorumumu uyduruktan olarak nitelendirmeniz sizin yakıştırmanızdır. ayrıca bu yakıştırmayı da talihsizlik olarak görüyorum. ben burada derdini yada düşüncesini paylaşan hiçbir arkadaşımın mesajını uyduruk olarak yorumlamıyorum. bu nedenle bugün bu konuyu da kaale alıp mesaj yazdım.

tavsiyeniz için de teşekkür edemiyorum zira ben özür dileme konusunda ki yorumlara ve şahsınızın yaşadığı olaya istinaden şahsi yorumlarımı belirttim.. (not:yalnız şahsınıza değil, anlayana okuyan herkes için)
bu konu benim konum, canımın istediği konu da yorum yapın gerisi hikaye diyorsanız burasının bir paylaşım ve tartışma platformu olduğunu da hatırlatmak isterim.

*bu arada farklı bakış açılarına ve eleştirilere açık olmak kişisel gelişim için çok faydalıdır.. katılmak yada katılmamak bizim kendi tercihimiz tabi. önemli olan üsturublu bir şekilde düşüncemizi dile getirebilmek.. her zaman,her konuda.. (not :konu ile bağlantı kurmayın bu paragraf için)

Son düzenleme:
özlemim burasının paylasım ve tartısma platformu oldugunuz yazmıssınız burası tartısma platformu degıl tartısma yaratmanıza gerek yoktu , bosuna gerdınız ortalıgı, her neyse ogrenebılcegınız seyler oldugunu söylemıssınız ogrendıysenız ne ala.

benm konum ve sorunum baska, tartısmakla ogrenmekle alakalı degıl sorunuma destek olacakların yorumlarını beklıyorum ve onlara tesekkurler. sıze de saygısızlık yapmak ıstemem yorumunuz kendınıze munhasır kalmıs. tartısma platformunda bundan sonrası ıcın basarılar sıze, orası neresıyse artık..

cnm bu kadar üstüne düşme,,,neden arka arkaya arıyosun ki...Bi kez aramadı mı, bi daha arama ! Bekle o seni arasın ...Sen üstüne düştükçe o kaçar, sen aradıkça o açmaz, bu işler böyledir...Ve sen sıktıkça o bıkar,sonunda da biter benneyaptımki
Sen olaya direk şüphelerine güç vererek yaklaşmışsın, oysaki gerçekten şüphelenecek bi durum varsa tez zamanda farkına varırsın zaten ,üstüne düşmeden hem de ,,,anladın mı cnmyerimseniben

cnm bu kadar üstüne düşme,,,neden arka arkaya arıyosun ki...Bi kez aramadı mı, bi daha arama ! Bekle o seni arasın ...Sen üstüne düştükçe o kaçar, sen aradıkça o açmaz, bu işler böyledir...Ve sen sıktıkça o bıkar,sonunda da biter benneyaptımki
Sen olaya direk şüphelerine güç vererek yaklaşmışsın, oysaki gerçekten şüphelenecek bi durum varsa tez zamanda farkına varırsın zaten ,üstüne düşmeden hem de ,,,anladın mı cnmyerimseniben

aynen hayatım ya, bak evlısın haklı ve bılınclısın yani konuda deneyımlısın en azından bılgılısın :bbo:
bugun de benzer bır olay oldu konuystuk ettık sonra telı acmadı mesguldu msj attı, ben aradım sonra demın karar verdım bı ceza vereyım falan.
yahu eskıden ben bunu umursamazdım, hep ters ve soguk davranırdım kul köle olmustu sımdıyse ıyı davranıyorum ama arıyorum soruyorum yapmamalıyım. yani şöyle yenıden soyleyeyım, ust uste aramak cok cok merak etmek ıyı gelmıyor bana yapılsa ben de soguyorum o neden sogumasın. :teselli: özelden bır sey srucam sana.

Ah Erkekler Kadınlar, erkekler, aşk, nefret, ayrılıklar, birleşmeler, ilişkiler, çekişmeler ile ilgili konuların tartışıldığı forum.

okursanız eğer neresi olduğu konu açıklamasın da yazıyor... tabi herkesin tartışma anlayışı farklı olur, saygı duyarım..

Son düzenleme:
özlemım, maşşallah sen de konuyu okumak yerıne yorumları okumussun ve tabıkı karsımıza konuyla alakasız ve kendı aklına gore uydurdugun bır yorum cıkmıs, okumanı tavsıye ederım konuyu..
üslubunuzu hiç beğenmedim ne yalan söyliyeyim...çok rahatsız etti beni...Burası paylaşım platformu, bakın kaç üyesi var sitenin..buraya yazdıysanız hepimizin okumaya ve yorum yapmaya hakkı var...Arkadaşımız özür dileyin demiş, özür dilemek erdemdir demiş..Tavsiye ettiğiniz üzere siz de okuyun yazılanları
Hakkınızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
üslubunuzu hiç beğenmedim ne yalan söyliyeyim...çok rahatsız etti beni...Burası paylaşım platformu, bakın kaç üyesi var sitenin..buraya yazdıysanız hepimizin okumaya ve yorum yapmaya hakkı var...Arkadaşımız özür dileyin demiş, özür dilemek erdemdir demiş..Tavsiye ettiğiniz üzere siz de okuyun yazılanları
Hakkınızda hayırlısı olsun

rahatsız olmaya hakkınız var, nasıl ki ben bana yazılan yazıdan rahatsız olduysam.

Back
X