- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
- Konu Sahibi EU1
özlemım, maşşallah sen de konuyu okumak yerıne yorumları okumussun ve tabıkı karsımıza konuyla alakasız ve kendı aklına gore uydurdugun bır yorum cıkmıs, okumanı tavsıye ederım konuyu..
hem konuyu okudum hemde bakış açılarını takip ettim merak etmeyin. yorumumu üstünüze fazla alındınız sanırım.. sevgilinizin size yalan söyleyipte aldatma ihtimalinden korkan sizsiniz.. önce konuyu buradan ele alabilir, sorunun kaynağına inebilirdiniz. bu bir öneriydi. yorumumu uyduruktan olarak nitelendirmeniz sizin yakıştırmanızdır. ayrıca bu yakıştırmayı da talihsizlik olarak görüyorum. ben burada derdini yada düşüncesini paylaşan hiçbir arkadaşımın mesajını uyduruk olarak yorumlamıyorum. bu nedenle bugün bu konuyu da kaale alıp mesaj yazdım.
tavsiyeniz için de teşekkür edemiyorum zira ben özür dileme konusunda ki yorumlara ve şahsınızın yaşadığı olaya istinaden şahsi yorumlarımı belirttim.. (not:yalnız şahsınıza değil, anlayana okuyan herkes için)
bu konu benim konum, canımın istediği konu da yorum yapın gerisi hikaye diyorsanız burasının bir paylaşım ve tartışma platformu olduğunu da hatırlatmak isterim.
*bu arada farklı bakış açılarına ve eleştirilere açık olmak kişisel gelişim için çok faydalıdır.. katılmak yada katılmamak bizim kendi tercihimiz tabi. önemli olan üsturublu bir şekilde düşüncemizi dile getirebilmek.. her zaman,her konuda.. (not :konu ile bağlantı kurmayın bu paragraf için)
Son düzenleme: