Erkek arkadaşıma gerçeği nasıl söylemeliyim?

Evrem1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
84
5
48
35
fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz??
Erkek arkadaşımla aynı bölümde aynı sınıfta okuyoduk o son senesindeyken ben alttan derslerimi alıyordum o da mezun olacaktı saten dersleri de iyiydi bu arada o zaman daha aramızda bişey yoktu ben ona karşı bişeyler hissediyodum o da farkındaydı ama okul gittikten aylar sonra açıldı ve suan 3 aydır birlikteyiz benim dönem sonunda 1 tane dersim kaldı bütünlemeye girdim o dersin hocası da sansima zor bir hocaydı ve kolay kolay not vermez bütünlemede proje istedi ben de artık son dersimden geçip bitireyim diye baya uğraştım günlerce hazırladım ve bitirdim allah için de güzel olmuştu projem kim gördüyse çok beğendi çünkü gerçektençok uğraşmıştım projemi teslim ettim bi kaç gün sonra da face te şuan ki erkek arkadaşım yani, onu gördüm havadan sudan konuşurken okulu sordu bütünlemeye girdim proje verdim baya da uğraştım geçerim artık kesin dedim hatta ona da resmini gösterdim çok güzel olmıuş kesin geçersin dedi çünkü o bu konularda çok başarılı sonra neyse sonuçlar açıklandı en az 60 alacağım projeden ( hocanın gıcık biri olmaını da düşünerek) 40 vermiş ben bunu görünce şok oldum tabi ve moralim bozuldu baya çünkü o kadın yüzünden şuan hala o dersi alıyorum 1 senem gitti erkek arkadaşımla o zaman tekrar konuşmadık o da beni geçtim biliyomuş o bana açılıp çıkmaya başladıktan sonra da bigün bana bi ara okula gidip diplomaları alalım dedi o bi anda öyle diyince ben kaldım derste diyemedim yani şuan beni mezun sanıyo ona gerçeği nasıl söyleyeceğimi ne diyeceğimi hiç bilmiyorum ama bi şekilde söylemem lazım sonuçta nereye kadar saklayabilirim, ki saklamak da istemiyorum çok kötü hissediyorum kendimi onu salak yerine koymuş oldum belki ama bi türlü cesaretimi toplayıp söyleyemedim ve gün geçtikçe daha da zor oldu 2 gün sonra bahar şenlikleri var bizim okul kartlarımız hala biz de olduğu için okula girebiliyoruz bahar şenliklerine gidelim dedi çok ısrar edince ben de şüphelenmesin diye gidelim dedim ama okula gittiğimzde diplomaları alaım diyecek benıim yalanım da o şekilde ortaya çıkacak ama ben bu şekilde öğrensin istemiyorum ne yapmalıyım nasıl söylemeliyim ne demeliyim çok zor kavuştum ona ve onu kaybetmek istemiyorum bugün ya da en geç yarın ona gerçeği söylemeliyim ama nasıl? bi akıl verin lütfen..

Konu başlığı içeriği yansıtmadığı gerekçesiyle değiştirilmiştir.

Nasılı falan yok burada nasıl anlattıysanız ona da o şekilde anlatacaksınız. Beklemediğim bir tepkiydi ne diyeceğimi bilemedim o an söylemedim de. Bence abartılcak bişey yok ama ortada yalan var. Ben o dersten kaldım demeliydin o an. Olan olmuş söyle direk..

Noktalama isaretleri yavrucugum!!! Anliyorum insan eksiksiz tum gramer kurallarina dikkat edemez ama hic olmazsa nokta virgul kullansaydin.Gozlerim ses bes oldu okuyamadim. Insaf yahu Universite ogrencisiyim diyorsun sinav kagidinada boyle mi yaziyorsun?

Son düzenleme:
ilk başta doğruyu söyleseydin büyümeyecek bir meseleyi , yalan söylediğin daha doğrusu söyleyemediğin için büyüten sen olmuşsun canım.. o zaman kaldığını söyleseydin senin adına üzülecekti belki ama açıklama yapmak zorunda kalmayacaktın.. makul bir şekilde daha geç olmadan söyle bence..

o şekilde söylemeliyim aam söyledikten sonra da güveni azalır yüksek ihtimal..

Neden güveni azalsın ki?
O an söyleyemedim sen öyle deyince ama durum bu hoca düşük not vermiş, ki sende gördün ne kadar çabaladığımı proje için de.
Ayrıca şuna inanın anlam veremiyorum; böyle bi sebepten güveni biterse ve ayrılırsa diye tereddüt ediyorsun ya şaştım kaldım açıkçası. Sen ona yalan söylememişsin ki, sadece eksik bilgi vermişsin.

ya öyle aslında ama kafama takılan şey şu: birlikteyken bi kaç kez lafı geçti diplomanın yani o bi kaç kere dedi diplomaları alalım bi ara, verirler artık birlikte gideriz falan dedi ( diplomaları hemen vermiyolar çünkü ) sadece önceden geçici mezuniyet belgesi veriyorlar tabi o da doğal olarak geçici mezuniyet belgesi aldım sanıyor o zaman kaç kere lafı geçti söyleyemedıim konu açıldıüında şimdi ona söylediğimde bahsi geçti kaç defa niye o zaman söylemedin diyecek tamam, baktığında belki bu nedenden dolayı güveni azalmaz gibi gözüküyo ama sonra belki başka bi konuda bana güvenmeyecek ister istemez.. ona ne olursa olsun tabiki gerçeği söyleyeceğim ama içimde bi korku var işte..

Açık açık söyleyin işte kaldığınızı. Zaten neden yalan söyleme gereği duyduğunuzu da anlayamadım :44:

gayet basit bir mevzu.
sadece ilk başta gerçeği söylemediğiniz için şimdi dert oldu.
ama yine de ne fark eder?
anneniz mi babanız mı?
kaldıysanız kaldınız,en baştada çekinip diyemediz,bitti bu kadar.
bunu böyle sancı haline getirmeyin,
söylerkende ezile büzüle söylemeyin,sonuçta projeyi görmüş bu iştende anlıyormuş,geçersinde demiş sorunun sizde olmadığını bilir aşağı yukarı,
ki aksi bile olsa onu ilgilendirmez,daha çok çok yenisiniz.
anneniz babanız biliyor mu,vicdanınız rahat mı gerisi boş.
normal bişeymiş gibide söyleyin,öyle ortamını falan aramayada gerek yok.

ilişkinizin başında olumsuz bi düşünce olmasın dıye açıklayamadığınızı ama gerçeğin bu olduğunu söyleyın gitsin

bunu söylemekle onu kaybetmesınız

bence açık açık söyle... Sorun olacağını sanmıyorum büyütülecek bir konuda değil zaten.

Söyledim, okulun bitmişti hani dedi 1 tane dersim kaldı dedim sonra sana söyleyemedim dedim hangi dersim olduğunu falan sordu, söyledim, "e bana söyle proje belli olduğunda ben yaparım, keşke çok daha önce söyleseydin" dedi ben de ne biliyim sonradan söyleyemedim işte dedim tamam üzülme dedi güldü sonra hallettim yani. Hem ona doğruyu söyledim hem de içimdeki sıkıntı gitti şuan ondan bişey saklamıyor olmak harika bi duygu :)

Anlayışlı çocukmuş bak takdir ettim..
Başkası olsa sana ne güvencem bundan sonra diye büyütür valla

söylemeye utandım de...

Projemi gördün beklemediğim bir sonuçtu 1 sene kaybetmek,hala sindiremedim ailem hariç kimseye söyleyemedim de

bu kadarı yeter...açıklaman uzadıkça öküz altında buzagı varmış gibi hissedebilir...

Vee erkekler fazla detay sevmez biraz açıklamayla ikna olurlar.teferruat geri teper...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…