o şekilde söylemeliyim aam söyledikten sonra da güveni azalır yüksek ihtimal..
Hayatımdan 1 dakika boşa gitti.
Niye çekindin bu kadar büyütülecek bir mevzu değil ki bence abartmışsın
söyledim, anlattım herşeyi..
Söyledim, okulun bitmişti hani dedi 1 tane dersim kaldı dedim sonra sana söyleyemedim dedim hangi dersim olduğunu falan sordu, söyledim, "e bana söyle proje belli olduğunda ben yaparım, keşke çok daha önce söyleseydin" dedi ben de ne biliyim sonradan söyleyemedim işte dedim tamam üzülme dedi güldü sonra hallettim yani. Hem ona doğruyu söyledim hem de içimdeki sıkıntı gitti şuan ondan bişey saklamıyor olmak harika bi duygu :)
ya öyle aslında ama kafama takılan şey şu: Birlikteyken bi kaç kez lafı geçti diplomanın yani o bi kaç kere dedi diplomaları alalım bi ara, verirler artık birlikte gideriz falan dedi ( diplomaları hemen vermiyolar çünkü ) sadece önceden geçici mezuniyet belgesi veriyorlar tabi o da doğal olarak geçici mezuniyet belgesi aldım sanıyor o zaman kaç kere lafı geçti söyleyemedıim konu açıldıüında şimdi ona söylediğimde bahsi geçti kaç defa niye o zaman söylemedin diyecek tamam, baktığında belki bu nedenden dolayı güveni azalmaz gibi gözüküyo ama sonra belki başka bi konuda bana güvenmeyecek ister istemez.. Ona ne olursa olsun tabiki gerçeği söyleyeceğim ama içimde bi korku var işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?