Erkek arkadaşıma gerçeği nasıl söylemeliyim?

Noktalama isaretleri yavrucugum!!! Anliyorum insan eksiksiz tum gramer kurallarina dikkat edemez ama hic olmazsa nokta virgul kullansaydin.Gozlerim ses bes oldu okuyamadim. Insaf yahu Universite ogrencisiyim diyorsun sinav kagidinada boyle mi yaziyorsun?

Bu konuya başka yorum yapmak geçmedi içimden haklısın Missplayful,
Dikkat ediyorum da Üniversite okuyan kullanıcıların çogunda noktalama,kural falan hiç birşey yok
Eksik bizde mi acaba:ssz:

Neden güveni azalsın ki?
O an söyleyemedim sen öyle deyince ama durum bu hoca düşük not vermiş, ki sende gördün ne kadar çabaladığımı proje için de.
Ayrıca şuna inanın anlam veremiyorum; böyle bi sebepten güveni biterse ve ayrılırsa diye tereddüt ediyorsun ya şaştım kaldım açıkçası. Sen ona yalan söylememişsin ki, sadece eksik bilgi vermişsin.

Ben olsam senin görüşünün tam tersi şöyle düşünürdüm: "böyle ufacık bi'sebepten bile bana yalan söyleme gereği duymuş, daha büyük bi'şey de ne yapacak ozaman?"

Çocuk geçti biliyor kızı, arkadaş da bozmamış illa yalanı dillendirmeye gerek yok ki:31:

Bence bunları hiç düşünmeden bize anlattığın gibi anlatmalısın çünkü göreceksin ki bu ufacık yalan yeni yalanlar doğuracak:31:

Keşke tüm sayfaları okusaymışım :p Sorununun çözülmesine çok sevindim, mutluluklar :)

Son düzenleme:
Back
X