- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Erkek arkadasimin dogum gunune iki ay var ama tabi bende ogrenciyim simdiden para biriktiricem daha once saat tisort gomlek falan gibi seyler aldim birde mektup ve guzel sozler yazip kutu yaptim simdi ne alsam acaba bitane maddi bi tanede dusunupte yapilmis birsey istiyorumplaystation almak isterdim ama cok pahaliymiss :O neler yapabilirim ben 20 yasindayim o 28 yasina gircek bu arada 2 yillik iliskimiz var
bir takıma karşı sempatizanlığı var mı? :) o zaman iş baya kolay oluyor da
ben yıldönümümzde bir cam fanus alıp içine renkli 365 postite onu sevmemin 365 nedenini yazmıştım bayılmıştı :) o tarz sevgi notları yapabilirsin tatlım
ilişkiniz ciddiyse alynas olabilir
Ona cok benzeyen bisey yapmistim gecen yil :))
Erkek arkadasimin dogum gunune iki ay var ama tabi bende ogrenciyim simdiden para biriktiricem daha once saat tisort gomlek falan gibi seyler aldim birde mektup ve guzel sozler yazip kutu yaptim simdi ne alsam acaba bitane maddi bi tanede dusunupte yapilmis birsey istiyorumplaystation almak isterdim ama cok pahaliymiss :O neler yapabilirim ben 20 yasindayim o 28 yasina gircek bu arada 2 yillik iliskimiz var
Ona cok benzeyen bisey yapmistim gecen yil :))
bende bunu yaptıktan sonra tıkanmıştım napcam diye
Küçük bir haftasonu tatili ayarla pasta kesin :) guzel bır yemekle
Guzel bir album al birlikte cektirdiginiz fotograflari baski alip albume yerlestir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki bjk lı ve memur ben bjk store dan bjk lisanslı gömlek ve kravat almıştım çıldırdıııı :) ille forma atkı vs değil ama store da bulunan gömlek kravat tarzı şeyler kendi takımlarının olunca inanılmaz beğeniyorlarfikir olsun.
Ben sevgilime günü birlik bir gezi ayarlamıştım .Ankaradayız. Eskişehir'e 2 bilet aldım,aradım bunu, garın oraya cagırdım, tuttum kolundan götürdüm, şok olmuştu :) Beraber hiç bilmediğimiz bir şehirde harika bir gün geçirdik, yedik, içtik,gezdik. Çok hoşuna gitmişti. Bu da benden bir öneri olsun :)
Ayy buna bayıldım ben
üzerinde kişiye özel isim yazan cüzdanlar var,o olabilir. eşimin de 2 haftasonra doğum günü,saat düşünüyorum, bakalım
Stop Motion Animasyon Video hazırlayabilirsin çok güzel oluyor ama baya uğraştırıyor video istersen özelden atabilirim :)
Ben sevgilime günü birlik bir gezi ayarlamıştım .Ankaradayız. Eskişehir'e 2 bilet aldım,aradım bunu, garın oraya cagırdım, tuttum kolundan götürdüm, şok olmuştu :) Beraber hiç bilmediğimiz bir şehirde harika bir gün geçirdik, yedik, içtik,gezdik. Çok hoşuna gitmişti. Bu da benden bir öneri olsun :)
Teşekkür ederim
Bence çok farklıydı, yani dedim ki bu sefer kılık,kıyafet tarzı maddiyat içeren bir şey olmasındansa maddiyatı yine olsun ama maneviyatı çok daha kalıcı olsun dedim. Ve yıllarca unutulmayacak, nasip olursa çocuklarımıza anlatacagımız bir anı olarak kaldı.
40 kere düşündüm yanına birde normal hediye mi alsam diye. İyi ki de almamışım, o güne kadar yaşadığımız en mutlu doğum günüydü..Tüm aksiliklere rağmen :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?