- 20 Kasım 2018
- 14.120
- 53.692
- 598
- 35
Yapılan eylem derken oral seksin kendisi mi yoksa küçük yaşta ve tedbirsiz yapması mı?Yapılan eylem ve yaşının küçük olması..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılan eylem derken oral seksin kendisi mi yoksa küçük yaşta ve tedbirsiz yapması mı?Yapılan eylem ve yaşının küçük olması..
Yaptım sayılmaz bile zaten bunu ben isteyerek yapmadım çok kısa bi zaman sürdü daha önce hiç böyle şeyler yapmadım bu ilk ve sondu zaten
Yapılan eylem derken oral seksin kendisi mi yoksa küçük yaşta ve tedbirsiz yapması mı?
Neden bu kadar tepki aldı ki konu anlamadım
EvetSizin sayfanızda mavi renk oldu mu
Sizin sayfanızda mavi renk oldu mu
Yeni öğrendim teşekkürlerCinsellik bölümü mavi sayfadır..
Yeni öğrendim teşekkürler![]()
kapı açık tüm üyelereRica ederim,ayrıcanada dışarıya kapalıdır:))
kapı açık tüm üyelere![]()
ziyaretçilere olmalıGeçen gün mune dedi dışarıya kapalı diye ordan biliyorum.
ziyaretçilere olmalı
önceden üyelerde yazamıyordu o yasak kalktı
Çok gençsiniz, tepkiler ondandır ama mutlaka en kısa sürede dermatoloji bölümünden randevu alın, doktora ne yaptığınızı söylemek zorunda değilsiniz, griptim ateşlenmiştim de deseniz olur, umarım oral yolla bulaşan dudak uçuklarından değildir.Yaptım sayılmaz bile zaten bunu ben isteyerek yapmadım çok kısa bi zaman sürdü daha önce hiç böyle şeyler yapmadım bu ilk ve sondu zaten
Teşekkür ederim❤Çok gençsiniz, tepkiler ondandır ama mutlaka en kısa sürede dermatoloji bölümünden randevu alın, doktora ne yaptığınızı söylemek zorunda değilsiniz, griptim ateşlenmiştim de deseniz olur, umarım oral yolla bulaşan dudak uçuklarından değildir.
Ziyaretçiye kapalı..
Önceden pro üyeler görebiliyordu sadece.
Ben de konu taşınınca girip başka boyutta buluyorum kendimi :)
Rica ederim ve bundan sonra daha tedbirli olun, kendi sağlığınız için cinsel yolla bulaşan hastalıklar hakkında bilginiz olsun, korunma vb konularda bilinçli olursanız üzüleceğiniz sonuçlar yaşamazsınız.Teşekkür ederim❤