Erkek arkadaşıma ilk defa oral yaptım ve pişmanım

Neden bu kadar tepki aldı ki konu anlamadım

Ben sadece dikkatsiz oluşuna, iyi tanımadan özel şeyler yaşamana tepki veririm.

Bilinçlen ve dikkatli ol. Ayrıca normal bir şey yaşarsan -ki ne kadar geç o kadar iyi- prezervatifin sadece hamilelikten değil, cinsel hastalıklardan da koruduğunu bil.

Onun dışında hala sevişirken bırak pozisyon denemeyi, kan aldırır gibi yatıp sadece kocasını tatmin eden kadınların olduğu bir forumda bu konular her zaman tepki çeker..

Son düzenleme:
Yaptım sayılmaz bile zaten bunu ben isteyerek yapmadım çok kısa bi zaman sürdü daha önce hiç böyle şeyler yapmadım bu ilk ve sondu zaten
Çok gençsiniz, tepkiler ondandır ama mutlaka en kısa sürede dermatoloji bölümünden randevu alın, doktora ne yaptığınızı söylemek zorunda değilsiniz, griptim ateşlenmiştim de deseniz olur, umarım oral yolla bulaşan dudak uçuklarından değildir.

Çok gençsiniz, tepkiler ondandır ama mutlaka en kısa sürede dermatoloji bölümünden randevu alın, doktora ne yaptığınızı söylemek zorunda değilsiniz, griptim ateşlenmiştim de deseniz olur, umarım oral yolla bulaşan dudak uçuklarından değildir.
Teşekkür ederim❤

C Cerenn78 doktor bazı virüs testleri yapar sadece. Herpes virüsü gibi.
Eğer daha ciddi şeylerden şüpheleniyorsan doktora söylemen gerekiyor. Çekinme söyle ki ona göre kontrol edilsin..

Back
X