Erkek arkadaşıma karşı vicdansızım neden yaaaa ? Sorunlumuyum ben

Şımarıklıktan başka bir şey değil. Kimsenin peşinden koşmamışsın galiba ya da kaybetme korkun yok. Bi anda giderse şaşırma derim ben. Empati önemli.

onun ilgisinden belli ki biyerlerin kalkmış. Seni bi bıraksın bak o zman düştüğün boşluk aklını nasıl başına getirecek

Şımarıklık kendini beğenmişlik ve maalesef karşında tam tersin bir karakter bundan olay

İnan sende kendimi gördüm. 3 yıllık bir ilişkim var. En başlarında senden de beterdim ona karşı. Ama benim sebebim belliydi; eski erkek arkadaşımın bana yaptığı haksızlıkların öcünü saçma sapan ondan alıyordum sanırım. Canım sevdiceğim de hep alttan alır, hep susar, hep gözümün içine bakardı. Bir süre sonra dönüp ne yapıyorum ben ya ? diye kendime sorduğum gün değiştirmeye başladım kendimi. Birde aynı evi paylaşmaya başladık o da büyük bir etkendir değişimimde. Şimdi ne kadar hala çok inatçısın keçi gibisin dese de eski hallerim yok. Mutluyum, mutlu ediyorum, seviyorum, seviliyorum Seninde gücün kendiini değiştirmeye yetmiyorsa mutlaka bir psikolog desteği al.

Sevmiyosun ki sevdiğini sanıyosun. ne zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama seninki alışkanlık ona alıştığın için ayrilamiyosun sevdiğini saniyosun. Ve sanki biraz da şımarıklık var gibi yanındaki insanların kıymetini bil gün gelir yanında kimseyi bulamazsın kafanı nereye vuracağını şaşırırsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…