- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
Halinize özenenler, yerinizde olmak isteyenler olmuş.
Ama ben erkek arkadaşınızın en az sizin kadar sorunlu olduğunu düşündüm.
Kendine güveni tam, olgun ve sağlam karakterli bir insan hak etmediği muameleye sessiz kalmaz.
Yani sizin olayları uzatıp tatsızlaştırmanızı bu denli sineye çekmesini sevgiye bağlayamayız.
Bu, kendisini öldüresiye döven kocasından ayrılamayan kadının deli gibi aşık olduğunu sanmakla aynı şey olur.
Bu tavırları sağlıklı psikolojide, öz benliği ve saygısı gelişmiş birine yapamazsınız.
Öyle biri bağırıp çağırır, çeker gider demiyorum, öyle biri sizi düzgün ve makul davranmaya sevk eder.
Yani sağlıklı bir ilişkinizin olması için sadece sizin değil, erkek arkadaşınızın da düzelmesi gerekiyor.
Siz bu adami sevdiginize emin misiniz? Yoksa sadece size olan sevgisini ve toleransini mi seviyorsunuz?
yaşadığım bi durumu anlatıyorum paylaşıyorum inanmak zorunda değilsiniz ama okuyup zaman ayırmıssın teşekkürler
ŞU yaptıklarının gramını yapamadım ya la
Gerçekten de yapamadım :)sesli güldümaynenn ya sana katılıyorum
Ne hissettiysem yazdım. Arkadaş elindekinin değerini bilmiyor.Ne güzel yazmışsın
Sabri tukenip de arkasina bakmadan gittigi gun pisman olursun ama is isten gecer. Bence yazik ediyorsun. O da bir insan ve sabri bir yere kadar. Sabir bitince sevgi falan bir sey ifade etmiyor.2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
Kufuru bassaydi sana belki bole yapmazdin.2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
Kufuru bassaydi sana belki bole yapmazdin.
Valla bende bazen bole yapiorum oda bana dio yok yok ben sana bagirip cagirmiyorum die bolesin sen dio mesala yani saril bencede dort elle yoksa el sallarsin:) yok yok arkadaşım ben burda neler okudum ben sevgime dört elle sarılayımmmm
Beyler kusura bakmayin ama bence adam suclu. Niye bu kdr yuz vermis ki? Sen kendini ezdirirsen semer vuran cok olur.. sen napiyorsun ya ne hakla boyle davraniyorsun bana deyip kizi aramasaydi simdiye yolunda giden seviyeli bir iliskileri olurdu..
Bu sevgi degil, egoistlik.. kendini tatmin etmek.. kiz sen bu cocukla takildigin surece senin de kisiligin bozulur, dişine gore birini bul bencemidyata pirinc almaya giderken elindeki bulgurlardan olma sen disine gore biri maAllah evlenince bilemiyorum artik yani
Beyler kusura bakmayin ama bence adam suclu. Niye bu kdr yuz vermis ki? Sen kendini ezdirirsen semer vuran cok olur.. sen napiyorsun ya ne hakla boyle davraniyorsun bana deyip kizi aramasaydi simdiye yolunda giden seviyeli bir iliskileri olurdu..
Bu sevgi degil, egoistlik.. kendini tatmin etmek.. kiz sen bu cocukla takildigin surece senin de kisiligin bozulur, dişine gore birini bul bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?