Erkek arkadaşımdan ayrıldım ama

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Arkadaşlar merhaba.Erkek arkadaşımla 3 aydır birlikteydik.Çok farklı düşünce yapılarına sahiptik ama denedik.Başlarda o çok kibar,hiçbi şeyine karışmam diyen adam çok geçmeden kabalaşıp her şeyime karışmaya başladı. Kırılgan bi kız olduğumu bile bile her şeyi yüzüme söylüyordu.Mesela ismimle ilgili bi konu açıldığında " ben senin ismini zaten sevmiyorumki" , ona kurabiye yaptığımda çok ani bi hareketle " ben ceviz sevmemki" ya ben seni düşünüp yapmışım bu şekilde söylemene ne gerek var! Günde 1 kez konuşuyorduk akşamları ders çalıştığı için,bunu sorun etmedim hiç taki okuduğum şehire gitmek üzere yola çıkana kadar.Saat kaçta otobüse bineceğimi bildiği halde bir mesaj bile atmadı indim yine yok, akşam aradığındada iyi misin diye sorup sınavın nasıl, netlerine baktın mı? Bu da yetmedi bide arkadaşlarımınkini sordu, bi sıkıntın var mı iyi geçti mi yolculuğun arayamadım falan gibi şeyler söylemeye tenezzül etmedi bile.Zaten son 2 haftadır onla mutsuz olduğumun iyice farkına varmıştım çevremdekiler bile neden mutsuzsun diye soruyolardı.O gün konuşurken belli ettim tabiki aramadığı için canımın sıkkın olduğunu ben böyleyim değişemem , istersen böyle istemezsende demeye başladı.Bende ben mutsuzum dedim direk , dediği şey ne yapmak istiyosun oldu neden yerine. Bitirmek istiyorum diyincede hakkını helal et oldu tabiki ve bitti.Ama kızlar 2 hafta geçti ben hala üzülüyorum böyle olduğuna nerdeyse her gün rüyamda görüyorum olmayacak biliyorum ama elimde değil.Acaba erken mi davrandım diyorum kendime onunla mutlu olduğum anlar geliyo aklıma kusura bakmayın biraz uzun oldu.Teşekkürler şimdiden

Ne üzüleceksin canim ya. Devam etmesini isteseydi sen ayrilmak istiyorum dediğinde çabalardı. Zaten onunla mutsuzdun simdi de bi süre üzülür sonra mutlu olursun. Hic üzülme boşver

ayrılmakla iyi yapmsışsın. zamanla geçer. merak etme.

Ruhunda derin yaralar bırakma potansiyeli olduğunu hissetmişsin zaten canım benim. beynın mantığın seni uyarmış.sorgulamışsın ve bu sonuç çıkmış ortaya. mutlu anlarımızı hatırlıyor ama uzuluyorum diyorsun ya üzüldüğün anları hatırla ve bu sonuç için mutlu ol canım. unutma ki senden senin mutlulugundan değerli birşey olmamalı senin için. bir kahve yap iç için ısınsın.:)

Tek yapman gereken bir kaç hafta daha dayanmak, sonra zaten yokluğuna alışınca aşkından ölsen bile istemiyorsun.
Bence mutluluğu, mutsuzluğu bir erkeğe bağlama. Değmezler..

Adam zaten bitirmek için elinden geleni yapmış. Sevilmediğin, değer görmediğin bir ilişki içinde olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir.

cnm kendıne saygın olsun.. adam resmen ayrılmaya bıle sevınmıs olabılr baksana hıc sorgulamamıs. senı kaybetmemek ıcın ugrasmamıs bıle. bırak yoluna bak. baska erkek mı yok sana hıc dusunme bıle. dengesızı. unutma sen degerlısın

boşuna üzülme derim..çocuk zaten seni sevmiyormuş..

Cocuk ayrilman icin elinden geleni yapmis. Sanirim birisi vardi kafasinda ve senin ondan ayrilmani bekledi. Ismini begenmeyen , yaptigin kurabiyeye laf eden, seni merak etmeyen , zorla sevgili olan biriyle mutlu olurmusun ki? Olmazsin eee o zaman.

Back
X