erkek arkadaşımı çok seviyorum ama

erkek arkadaşına yeterince aşık değilsin bence
hepimizin zaman zaman beğendiği oyuncular oluyor
ama kalkıpta benim sevgilim eşim neden öyle değil demiyoruz
ayrıldığınızda çok üzülmüş olmanda bir an boşlukta kaldığın için olabilir belki

erkek arkadaşına yeterince aşık değilsin bence
hepimizin zaman zaman beğendiği oyuncular oluyor
ama kalkıpta benim sevgilim eşim neden öyle değil demiyoruz
ayrıldığınızda çok üzülmüş olmanda bir an boşlukta kaldığın için olabilir belki

bir şey sorcam siz erkek arkadaşınızla kaç yıldır berabersiniz hala ilk günkü gibi kalıyormu aşkınız hala zıp zıp zıplıyormusunuz merak ediyorum bende mi sorun var...

Tanışalı 2 yılı geçtik biz en kavgalı anımızda bile kıpır kıpırız çok şükür..

çok moralim bozuldu(

Niye ki?
Tüm bunları duysa morali bozulacak olan erkek arkadaşın olmalı sen değil.

bütün ailemiz akrabalarımız bizi biliyor. şu an onunla ayrılsak zaten hayatımda başka kimse olmaz bir daha. ayrıca ben nankörlük ediyorum diye düşünüyorum benim yerimde başka birisi olsaydı böyle düşünmezdi diye düşünüyorum. 25 yaşındayım. kuzenim de nişanlısından ayrılmıştı kaç yaşına geldi hala bekar ve mutsuz. öyle olmak istemiyorum. biz de güleriz eğleniriz biraradayken ama dediğim gibi havalara uçmuyorum şu aralar...

Ne garip...
Sürekli kıyaslama halindesin sanırım.
Şimdi de kendinle nişanlıdan ayrılan kuzenini kıyaslıyorsun.
O mutsuz diye sen de öyle olacaksın diye bir kanun mu var ki kaldı ki şu anda da mutlu değilsin.
Neden ondan başkası olmaz,dünyadaki tek erkek o mu?
Arkadaşım 25 yaşındaymışsın yanlış anlama ama inan ki ergen kızlardan farkın yok.
Bence bu çocuktan ayrıl ve kendini geliştirmeye bak. Biraz olgunlaş,biraz çevre tanı.

Son düzenleme:
Haklısınız ergen kızlar gibiyim çünkü hayatım hep ders çalışmakla geçti. çevreme karşı çekingenimdir. sadece erkek arkadaşım yanımdaysa rahat olabiliyorum.

Haklısınız ergen kızlar gibiyim çünkü hayatım hep ders çalışmakla geçti. çevreme karşı çekingenimdir. sadece erkek arkadaşım yanımdaysa rahat olabiliyorum.

İyi ya işte madem sen de sorunun farkındasın kendini geliştirmek için yeni uğraşlar bul.

ne zaman romantik bir film izlesem oradaki oyunculara özeniyorum...

mesela o filmlerdeki aahmir khanın gülüşüne hayran kaldım. erkek arkadaşımda hayran olduğum bu tarz fiziksel bir şey yok. ama onu da seviyorum.

evet eksik gördüğüm yönler var. daha rahat olsun isterdim tavırları. mesela erkek arkadaşım çekingen birisi. bir ortamda daha cool olsun, esprili olsun isterdim...

bir şey sorcam siz erkek arkadaşınızla kaç yıldır berabersiniz hala ilk günkü gibi kalıyormu aşkınız hala zıp zıp zıplıyormusunuz merak ediyorum bende mi sorun var...

tüm yazdıklarından şunu anladım erkek arkadaşın tipin değil her hareketi batar olmuş onu ünlülerle kıyaslaman ergen davranışı olmuş
diyelim ki ayrıldın başkasıyla beraber oldun aşk bir süre sonra alışkanlığa dönüyor kalan sevgi oluyor herhalde her gördüğünde kalbin küt küt atmayacak doğal süreç

yaşını soracaktım ama yazmışsın ve hayalkırıklığı (benim tahminim en fazla 16-17 idi:))

erkek arkadaşını çok sevmiyorsun maalesef....

ben 4 yıllık evliyim ve eşimi kimse ile kıyaslama gereği duymadım şimdiye kadar....ya da şöyle söyleyeyim onu kıyaslamaya değecek kimseyi görmedim sanırım ne söylemek istediğimi anlamışsındır sanırım...şunu da söyleyeyim hayat filmlerdeki gibi değildir...filmler (özellikle o bahsettiğin hint filmleri) insanların hayallerine, isteklerine dokunarak iş yapar, kurgudurlar izlerken unutma bence...

haklısınız ben çok kötü bir insanım( evet yaşım 25 bu zamana kadar bir erkek arkadaşım oldu. hiç sevgili meseleleriyle ilgim olmadı bana bakan da olmadı baktığım da olmadı belki bu yüzden bu meseleleri anlamıyorumdur...

valla ayrıl demedim ama istersen kendine biraz zaman tanı ve filmleri de bir süre farklı gözle, gerçek olmadıklarını bilerek izle :))

valla ayrıl demedim ama istersen kendine biraz zaman tanı ve filmleri de bir süre farklı gözle, gerçek olmadıklarını bilerek izle :))
:)) tamam. zaten ben hep bir film izlediğimde birisine hayran oluyorum. daha önce de vampir filmlerindeki jacoba ve lale devrindeki çınara hayran kalmıştım. neden bu kadar etkileniyorum acaba

Allah Allah yav!
Niye ağlıyorsun anlayabilsem...
Neyse yazmıyayım ben bir şey.
Sarmadı beni bu iş...

canım neden ağladım çünkü dediğim gibi daha önce ayrıldığımızda bir sene konuşmadık ve ben sabahlara kadar bilgisayar başında oturup onu bekliyordum. hayatım alt üst olmuştu.

Allah Allah yav!
Niye ağlıyorsun anlayabilsem...
Neyse yazmıyayım ben bir şey.
Sarmadı beni bu iş...

canım neden ağladım çünkü dediğim gibi daha önce ayrıldığımızda bir sene konuşmadık ve ben sabahlara kadar bilgisayar başında oturup onu bekliyordum. hayatım alt üst olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…