- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi serenityjane
-
bir şey sorcam siz erkek arkadaşınızla kaç yıldır berabersiniz hala ilk günkü gibi kalıyormu aşkınız hala zıp zıp zıplıyormusunuz merak ediyorum bende mi sorun var...
çok moralim bozuldu(
bütün ailemiz akrabalarımız bizi biliyor. şu an onunla ayrılsak zaten hayatımda başka kimse olmaz bir daha. ayrıca ben nankörlük ediyorum diye düşünüyorum benim yerimde başka birisi olsaydı böyle düşünmezdi diye düşünüyorum. 25 yaşındayım. kuzenim de nişanlısından ayrılmıştı kaç yaşına geldi hala bekar ve mutsuz. öyle olmak istemiyorum. biz de güleriz eğleniriz biraradayken ama dediğim gibi havalara uçmuyorum şu aralar...
Haklısınız ergen kızlar gibiyim çünkü hayatım hep ders çalışmakla geçti. çevreme karşı çekingenimdir. sadece erkek arkadaşım yanımdaysa rahat olabiliyorum.
erkek arkadaşımla ilk zamanlar ayrıldığımız dönemde onu gördüğümde kalbim deli gibi çarpardı bayılacak gibi olurdum. ilk barıştığımız günlerde de. ama şimdi onunla telefonda konuşurken her şeye sinirleniyorum. ondan ayrılmak istemiyorum. ama bazen hata mı yaptım biraraya gelmekle diyorum ama bu dediğim de ben ayrıyken o kadar üzüldüm ki nankörlük olur. kendime çok kızıyorum neden böyle kararsız ve tutarsızım
merhaba arkadaşlar. benim 2 senelik bir ilişkim var. erkek arkadaşım bana aşık olmuştu ben onu beğenmeyip kabul etmemiştim. beraber arkadaş olarak çok vakit geçirmiştik. sonra ayrı düşmüştük ve ben çok üzülüp onu sevdiğimi anlamıştım. biraraya geldik. 2 senedir beraberiz. ancak ben zaman zaman acabalara düşsem de onsuz yapamıyorum. yine ayrılırsak üzülmekten çok korkuyorum. bu aralar aahmir khanın oynadığı hindistan filmlerini keşfettim. aahmir çok yakışıklı daha doğrusu tarzı çok hoş. erkek arkadaşımı da çok seviyorum ama kafam çok karışık. saçmaladığımın farkındayım ama tavsiyelerinize ihtiyacım var...
ne zaman romantik bir film izlesem oradaki oyunculara özeniyorum...
erkek arkadaşım çok iyi bir insan benim için her şeyi yapar. ama tam benim istediğim gibi birisi değil belki de. en çok sorun ettiğim şey de konuşması. bazen çok zorlanıyor konuşmakta. kekeme değil ama nasıl diyim akıcı konuşamıyor. sonra romantik aslında ama hiç gösteremiyor. yani çok iyi bir insan ama ben daha cool olsun isterdim. bunları ona söyleyince de sen beni olduğum gibi beğenmiyorsun deyip kırılıyor...
mesela o filmlerdeki aahmir khanın gülüşüne hayran kaldım. erkek arkadaşımda hayran olduğum bu tarz fiziksel bir şey yok. ama onu da seviyorum.
evet eksik gördüğüm yönler var. daha rahat olsun isterdim tavırları. mesela erkek arkadaşım çekingen birisi. bir ortamda daha cool olsun, esprili olsun isterdim...
fiziksel olarak görünüşünü beğeniyorum ama hani her kızın hayalinde bir görüntü olur ya. benim hayalimdeki görüntü değil. ama kötü değil iyi o da. ne bilim ben hayatımda hiç ünlülerden hoşlanmadım yani çok nadirdir. o ünlünün gülüşü filan çok hoş o da öyle gülse konuşsa öyle düzgün çok isterdim. ne kadar kötü bir insanım değil mi kendimi çok kötü hissediyorum. çünkü o hiç böyle düşünmez. beni çok seviyor. ben en ufak bu tarz bir şey desem çok üzülüyor. o beni hep mutlu eder...
ilk başlarda çok mutluydum ona aşıktım şimdi neden yine böyle oldum. kendimi çok kötü hissediyorum. siz de şu an saçma şeyler yazdığımı düşünüyorsunuzdur haklı olarak ama içinde bulunduğum durum moralimi bozuyor neden hiç memnun olmuyorum...
bir şey sorcam siz erkek arkadaşınızla kaç yıldır berabersiniz hala ilk günkü gibi kalıyormu aşkınız hala zıp zıp zıplıyormusunuz merak ediyorum bende mi sorun var...
bütün ailemiz akrabalarımız bizi biliyor. şu an onunla ayrılsak zaten hayatımda başka kimse olmaz bir daha. ayrıca ben nankörlük ediyorum diye düşünüyorum benim yerimde başka birisi olsaydı böyle düşünmezdi diye düşünüyorum. 25 yaşındayım. kuzenim de nişanlısından ayrılmıştı kaç yaşına geldi hala bekar ve mutsuz. öyle olmak istemiyorum. biz de güleriz eğleniriz biraradayken ama dediğim gibi havalara uçmuyorum şu aralar...
çok moralim bozuldu herkes ayrıl deyince oturdum ağlıyorum...
:)) tamam. zaten ben hep bir film izlediğimde birisine hayran oluyorum. daha önce de vampir filmlerindeki jacoba ve lale devrindeki çınara hayran kalmıştım. neden bu kadar etkileniyorum acabavalla ayrıl demedim ama istersen kendine biraz zaman tanı ve filmleri de bir süre farklı gözle, gerçek olmadıklarını bilerek izle :))
Allah Allah yav!
Niye ağlıyorsun anlayabilsem...
Neyse yazmıyayım ben bir şey.
Sarmadı beni bu iş...
Allah Allah yav!
Niye ağlıyorsun anlayabilsem...
Neyse yazmıyayım ben bir şey.
Sarmadı beni bu iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?