Ne zamandır birliktesiniz???
ciddi olamaz ya sıkmakmı insan sogudunmu diye sorarda sıkmakda ne oluor ozmn benm sevgilimle ben denizde bogulduk haberimiz yok:)
Merhaba arkadaslar,
foruma bugün üye oldum ve cok begendim, ellerinize saglik, süper bir platform.
Benim kücük bir sorunum var.. 3 gün evvel erkek arkadasimla birbirimizin positif ve negatif yönlerini konusurken bana negatif yönüm olarak onu cok "sıktıgimi" söyledi.
Yani kendini cok arayip, soruyormusum. Kendisi öyle his ettigi icin benim icin önemli bir konu tabiki.
Dogrusunu söylemek gerekirse ben onu 2 veya 4 günde bir ariyorum. Yani özledikce. Hep msj atmiyorum, mail atmiyorum, MSNde nadir görüsüyoruz.
Ama ben kendisini yinede boguyormusum bazen.
Üstelik Sevgilim 350 kilometre uzakta yasiyor, yani birbirimizi 1-2 ayda bir görüyoruz, benim okulum var, onun hem okulu, hem isi var, 3 hafta önce babasinin kanser oldugunu felan ögrendi....
Sizce böyle hissetmesi okaymi yani haklimi (biraz hakli olabilir sahiden), yoksa
cok cabuk bunalan birisimi?? Cünkü birbirimizden uzakta yasadigimiz icin 2 veya 3 günde bir telefonlasmak bana normal geliyor aslinda...
Su andaki Sıkıtilarindan dolayi böyle hissediyor olabilirmi??
Cok üzgünüm :-(
Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar.
Hepinize hayirli geceler dilerim...
Zaten ayrı yerlerde yaşıyormuşşsunuz,sık sık aramadığınızıda söylemişsiniz.
Sıkılmak yerine,sizi özlemesi gerekmez mi daha çok ?
Anlayamadım ben,onun sıkılma kavramı farklı sanırım.
Babasının hastalığı sebebiyle sizin sesinizi duymaya,sizin desteğinize daha çok ihtiyacı olmalı bence.
Ben olsam öyle dediğinde,zaten az görüştüğümüzü söyler farklı bir açıklama yapmasını isterdim.
2 yada 4 günde aradınız diye sıkıyor mu oldunuz.
demekki ayda 1 arayacaksınız ki,sıkmamyın.
valla kendileri iyice saçmalamışlar.
bu kadar mesafe var.
insan sevdiğinin sesinden sıkılırmı. hemde 4 günde bir aradığında.
var bunda bir iş.
: neyse
Hepinize cevaplariniz icin cok tsk ederim. Bakalim cözebilicemmi bu olayi... :)
canım senın duyguların ne boyutta?
yanı sevıyor musun aşık mısın? hoşlanıyor musun?
buna göre bence bir çözüme git
3-4 günde bir konuşma mı olur yahu? ben en yakın kız arkadaşımla bile daha sık konuşurum.. sevgilimle günde 5in altına asla düşmez.. 8-10 tane de mesaj ekle.. nerdeyse her 2 saatte bir ya mesaj ya arama olur yani ortalama olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?