Erkek arkadaşımı cok Sıkıyormuşum...

yani ben pek anlayamadım bu işi açıkçası.. hadi günde 5 kere konuşmayın.. gündüzleri çok yoğun oluyor diye düşünsek bile insan her akşam aramaz mı? hiç olmadı uyumadan önce, bugun neler yaptın nasıl geçti keyfin nasıl diye sormadan uyunur mu?

sen sıkıyosan benimki ölsün, okulda dipdibeyiz zaten. eve geçincede msn sürekli açık ve yatarken de telefonda en az 1 saat konuşmak ve mesajlaşmak cabası....

uyunmaz. Hic uyunmaz (

yani bilmiyorum ama bence çok güvenme.. orda bi başına ne yapar bu çocuk?
insan bi paylaşım istemez mi, hayatında birini istemez mi?
bu ihtiyaçları senle gidermiyorsa ne yapıyor?
peki sizin ilerisi için nası bi planınız var? mesela okulu bitince yanına mı gelecek veya ne bilim konuşuo musunuz hiç bu şeyler hakkında?
ay ne çok sordum :)

evet, gelecek planlarimiz var. Beni tüm ailesiyle tanistirdi, kendi de annemle ve kardesimle tanisti. Herkez birbirini cok seviyor anlayacagin :)
Yani ciddi bir iliski, lay lay lom degil...
Augstos'ta aileleri tanistiricaktik. Ama babasinin hastaligi nedeniyle o plan suya düstü. Ama babasi iyi olsunda, aileler 1 sene sonrada tani$ir...

Tek basina ne yapsin... günde 10 saat calisiyor, sonra hastaneye babasini görmeye gidiyor, sonra eve geliyor tekrar calisiyor (üni projesi)... hayati öyle gecip gidiyor...
Bu kadar i$ten sonra bana 10 dk enerjisi kalmiyor iste :-S ((

yani güvenme derken yanlış anlaşılma istemem.. tabi ki güveneceksin sevgiline.. şu ifade belki daha açık olabilir: çok bel bağlama..
ama tabi ki sev, tabi ki güven, yoksa olmaz dimi..

QUOTE=Flirteuse;6614844]yani güvenme derken yanlış anlaşılma istemem.. tabi ki güveneceksin sevgiline.. şu ifade belki daha açık olabilir: çok bel bağlama..
ama tabi ki sev, tabi ki güven, yoksa olmaz dimi..
[/QUOTE]

Tabi cnm haklisin, ben dogru anladim seni merak etme :)

Bakalim $u siralar ne olucak... cünkü aramayacagim kendini. Kendisi arasin. Bari bunalmaz.
1 ay sonrada sakin demesin sen beni cok ihmal ediyorsun diye... klava:

Tabi cnm haklisin, ben dogru anladim seni merak etme :)

Bakalim $u siralar ne olucak... cünkü aramayacagim kendini. Kendisi arasin. Bari bunalmaz.

1 ay sonrada sakin demesin sen beni cok ihmal ediyorsun diye... klava:

hele bi desin.. hayatım daha bi buçuk ay önce konuştuk ya, bence abartıyosun, bu ara biraz hassas olabilir misin filan dersin sırnaşık şey

bunun uzaklıkla bir alakası yoktur bence gülüm benim sevgilimle aramda 900 km var 4 ay oldu şimdiden gömeyeli gelip geçicidir bu söylemler inşallah aranız kısa sürede düzelir biraz daha anlayış sadece

bunun uzaklıkla bir alakası yoktur bence gülüm benim sevgilimle aramda 900 km var 4 ay oldu şimdiden gömeyeli gelip geçicidir bu söylemler inşallah aranız kısa sürede düzelir biraz daha anlayış sadece

bu sabah aradi beni, sonra msj felan atti, herhalde ne demek istedigimi oda anladi simdi. Umarim böyle devam eder.
ama onu aramamaya söz verdim kendime, kendi arasin... ben bunaltiyorum cünkü

Bizdede 2 ay oldu görüsmeyeli yanilmiyorsam... cok zor ya ((

bu ifadeler ne kadarda tanıdık gelgi birden hepsini kendimde yaşadım ondan sanırım hiç takma üzmede sadece özlem bunlara sebeb olan umarı aşkına kavuşursun hemn:teselli:

bu ifadeler ne kadarda tanıdık gelgi birden hepsini kendimde yaşadım ondan sanırım hiç takma üzmede sadece özlem bunlara sebeb olan umarı aşkına kavuşursun hemn:teselli:

Sendemi yasadin? :-(
bunlara sebep olan özlemse, neden sıkıyorsun desinki bana? :-(
Bende aramiyorum kendini artik, kendi arasin diye bekliyorum, kendisinede söyledim, seni sıkmamam icin senin aramani beklicem felan dedim, olmaz öyle sey, sen özleyince ara felan dedi, ama ben hergün her saat, her dakika özlüyorum... :-(

Bende bir sorun var herhalde benneyaptımki

olurmu cnm yaa gunluk gorusur genelde sevgılıler mesajlar telefonlar bu ınsanı sıkmaz heyecan verır aksıne mutlu eder bana gore yanı anlamadım belkı dedıgın gıbı ıcınde bulundugu durumdan dolayı oyle demıs olabılır

Bence seninle direk ilgili değil canım onun sıkıntısı. Şu günlerde sıkıntılı olduğu için sen ne desen, onun iyiliğini düşünsen de o sıkıldığını söyler. Sen kafana takma. Yine aynı sıklıkta belki biraz daha hafifletilmiş şekilde onunla ilgilen. İlgilenirken de üstüne düşme, uzaktan o farkına varmadan gözün üstünde olsun. Bir süre sonra düzelir zaten inş.

.biz eşimle anlaşırken sadece sabah 8 ve akşam 6 arası görüşmoduk o arada bile 100 tane msj atardık birbirimize işten çikınca duşunu alır beni işten almaya gelirdi sanki 40 yıl ayrı kalmışız gibi hasretle bakardık birbirimize.bilmiyorum garip yani bence..belki babasının hastalığı yüzünden bunalıyodur,oda olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım aynoı şey benimde başıma geldi onu çok sıkıyomuşum diye ayrıldık bence o mesaj yazmadan sen mesaj yazma bırak o arasın bikaç kez

Bence de bir bırak bakalım. Kendi arasın sorsun. Ne kadar sıklıkla arayacak. Onun boğulmayacağı sıkılmayacağı sıklık neymiş bir gör bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…