ne güzel :)
Bizdede ilk tanistigimizda öyleydi.. daha dogrusu o zaman ve iliskinin 4 ayi öyle devam etti (1 günde 4-5 saat konusurduk... sabahlara kadar :) ).
ondan sonra onun i$i gücü baya artti, sonra babasi rahatsizlandi felan $u bu derken... bana böyle birsey söyledi iste :-S
yani ben pek anlayamadım bu işi açıkçası.. hadi günde 5 kere konuşmayın.. gündüzleri çok yoğun oluyor diye düşünsek bile insan her akşam aramaz mı? hiç olmadı uyumadan önce, bugun neler yaptın nasıl geçti keyfin nasıl diye sormadan uyunur mu?
sen sıkıyosan benimki ölsün, okulda dipdibeyiz zaten. eve geçincede msn sürekli açık ve yatarken de telefonda en az 1 saat konuşmak ve mesajlaşmak cabası....
yani bilmiyorum ama bence çok güvenme.. orda bi başına ne yapar bu çocuk?
insan bi paylaşım istemez mi, hayatında birini istemez mi?
bu ihtiyaçları senle gidermiyorsa ne yapıyor?
peki sizin ilerisi için nası bi planınız var? mesela okulu bitince yanına mı gelecek veya ne bilim konuşuo musunuz hiç bu şeyler hakkında?
ay ne çok sordum :)
Tabi cnm haklisin, ben dogru anladim seni merak etme :)
Bakalim $u siralar ne olucak... cünkü aramayacagim kendini. Kendisi arasin. Bari bunalmaz.
1 ay sonrada sakin demesin sen beni cok ihmal ediyorsun diye...klava:
hele bi desin.. hayatım daha bi buçuk ay önce konuştuk ya, bence abartıyosun, bu ara biraz hassas olabilir misin filan dersin sırnaşık şey
Merhaba arkadaslar,
foruma bugün üye oldum ve cok begendim, ellerinize saglik, süper bir platform.
Benim kücük bir sorunum var.. 3 gün evvel erkek arkadasimla birbirimizin positif ve negatif yönlerini konusurken bana negatif yönüm olarak onu cok "sıktıgimi" söyledi.
Yani kendini cok arayip, soruyormusum. Kendisi öyle his ettigi icin benim icin önemli bir konu tabiki.
Dogrusunu söylemek gerekirse ben onu 2 veya 4 günde bir ariyorum. Yani özledikce. Hep msj atmiyorum, mail atmiyorum, MSNde nadir görüsüyoruz.
Ama ben kendisini yinede boguyormusum bazen.
Üstelik Sevgilim 350 kilometre uzakta yasiyor, yani birbirimizi 1-2 ayda bir görüyoruz, benim okulum var, onun hem okulu, hem isi var, 3 hafta önce babasinin kanser oldugunu felan ögrendi....
Sizce böyle hissetmesi okaymi yani haklimi (biraz hakli olabilir sahiden), yoksa
cok cabuk bunalan birisimi?? Cünkü birbirimizden uzakta yasadigimiz icin 2 veya 3 günde bir telefonlasmak bana normal geliyor aslinda...
Su andaki Sıkıtilarindan dolayi böyle hissediyor olabilirmi??
Cok üzgünüm :-(
Cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar.
Hepinize hayirli geceler dilerim...
bunun uzaklıkla bir alakası yoktur bence gülüm benim sevgilimle aramda 900 km var 4 ay oldu şimdiden gömeyeli gelip geçicidir bu söylemler inşallah aranız kısa sürede düzelir biraz daha anlayış sadece
bu ifadeler ne kadarda tanıdık gelgi birden hepsini kendimde yaşadım ondan sanırım hiç takma üzmede sadece özlem bunlara sebeb olan umarı aşkına kavuşursun hemn:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?