Anlıyorum, bu sizi daha fazla incitecekse en mantıklı kararı vermişsiniz inşallah çok çok mutlu olun ve bu yaşadıklarınızı aklınızın ucundan bile geçirmeyin.yakın arkadasıma bu şekilde yazma ihtimali gururumu yerlebir eder ya.. çok üzülürüm. ve kötü hissederim. ben bunu göze alamadım..vermedim..hatta herşey bitti artık konuşmuyoruz ama içim içimi yiyo kendiliğinden bi şekilde bulurda yazarmı ona diye...bitsin gitsin napıyosa yapsın. ama benim tanıştırdığım arkadasımla değil...Ben şuan da ikisini birden silerim.. hatta onu sildim bile.. arkadasımı da silerim, muhteşem bir yeri yok hayatımda..ama böyle birşey başıma gelmesin ya
bende hiç öyle kıskan. kısıtlayan biri olmadım. Belki şüphe duydugum anda bitirmemden kaynaklıdır ilişkilerimi. :ümkü bu şüpheyle , ve bunu bir kere hissettikten sonra, hep bir kuşku olacaktı içimde ve sonrasında bende o her adımınnı her saniyesini bilmek isteyen çevresinde kuzen teyze abla dediği bile herkesten kıskanan biri olabilirdim.Sana bir şey diyim mi... Ben kıskanç bir kadın olmadım hayatım boyunca. Ama tecrübelerimden sana şöyle diyebilirim. Hislerinde kesinlikle haklısın. Benim 3,5 senelik sevgilim göz göre göre arkadaşımın sevgilisine yazdı aylarca. Yok Ales muhabbeti ediyorlarmış, yok teste ihtiyacı varmış, yok kız çok iyiymiş, düzgün ve çalışkanmış, hoşsohbetmiş... Tabi ayrıldıktan sonra kız bana aslında çok rahatsız olduğunu ama konduramadığını söyledi. Ve millete de ' X çok güzel çok başarılı, sevgilisinde ne buluyor böyle kız bilmiyorum, çok beğeniyorum vs. diyormuş.' Yani karaktersiz elemanın tekiydi ve ben 3,5 sene bu elemanla aşk(!) yaşadım. Pişmanım! Hislerimi dinlediğim anda bastım tekmeyi.
Kotu bır durum senın acından bence ayrıl gitsin mideni bulandırmanasıl önünü alabilirim ki açık açık söylemeli miyim sizce? kıza ne diyeceğim ki , sevgilimin senden hoşlandığını düşünüyorum uzak dur mu diyeceğim. ben onda bişey hissetmedim ki , erkek arkadasım beni kıllandırıyor
hayır hiçbir gelişme yok. bitti ve öyle kaldı. Zaten arkadasıma ben birşey söylemedim. Oda herhangi bişey söylemediGelişme var mı? Merak ettim, bitirdikten sonra aradı mı? Arkadaşınız bu konuda bir şey söyledi mi? Ne bileyim işte herhangi bir şey oldu mu?
Tamam umarım böyle kapanır, diğer türlüsü tiksindirici çünkü. Sevindim senin adına, yol yakınken kurtulmuşsun.hayır hiçbir gelişme yok. bitti ve öyle kaldı. Zaten arkadasıma ben birşey söylemedim. Oda herhangi bişey söylemedi
Kiz arkdsna anlt kizda prblm yok ama sevgilinin niyeti hic iyi gelmedi onla zamanini bosa harcma sen yni asklra ylkn ac cnmErkek arkadaşımla ocak ayından beri yani 5 aydır beraberiz. 1 ay önce akşam çıkacaktık buluşacaktık yine busefer ' sen bir arkadasını cağın bende cağırayım kalabalık olalım bu sefer değişiklik olur hem eğlenceli olur' dedi. Tamam dedim. Ve arkadaşlarımızda geldi. O akşam rakı balığa çıktık.
Erkek arkadasımın meslegi inşaat mühendisi, kız arkadaşımınki ise mimar. Ben ise çok alakasız bir meslekteyim herneyse. Bunlar bir muhabbete tutuştular, ben çok sıkıldım ve çoğu zamanda sinirim geldi. Sürekli işten bişeyler konuşuyorlar gülüşüyorlar hatta bikere arkadasım eline telefonunu aldı sevgilimde eliyle benim arkadasımın eline vurup 'bırak kız telefonu masayla ilgilen' dedi. Aşşşırı rahatsız oldum....
Sonra, arkadaşım ailesiyle yaşıyor bu nedenle bizden daha erken kalkacaktı, çokta içmedi, erkek arkadasımda sürekli, 'ben benim evin anahtarını vereyim Ozcan0706 ile bende kalın erken kalkma alkollu araba kullanma falan diye çok ısrar etti belki bir 5 kere söylemiştir. Arkadasım kabul etmedi.. Ve en son arkadasım kalktı gitti .. Bizde kalktık 1 saat sonra, ve ben eve gittim.. Ben hersefinde tek dönüyorum. Ben kac sefer alkollu araba kullandım.. Bana gık demedi öpüştük ayrıldık....O günden sonra soğudum biraz ama ne diyeceğimi de bilemedim.. Hiçde kızın adı aramızda geçmeyince. Neyse ben kuruntu yapıyorum çok takıyorum heralde dedim normale döndüm..
Ama bugun bana mesaj attı sevgilim ' şimdi yeni bir projeye başlayacağız, deneyimli mimara ihtiyacımız var arkadasının numarasını versene bir sorayım tanıdığı varmı diye' dedi...
REsmen kudurdum. Herhalükarda vermeyecektim numarayı. Ve 'aramız bozuk azcık acil mi ' dedim. Oda ' aaaa noldu canıım' dedi. cevap vermedim saatlerce. şimdide 'neden cevap vermiyosun' dedi bende 'çok mu önemli 'dedim..Şimdi ise yazdı birsürü ' hayır vereceğin cevap önemli değilde, okuyup mesajımı öyle boş bırakmanı anlamlandıramadım sanki birşey yapmışım gibi ' dedi...
Sizce yanlış mı hissediyorumdur?
Yada nasıl bir cevap vermeliyim bu en son mesajına? Aslında içimde kalacak ve hep huzursuz edecek bu duygu beni, ama açık açık söylersemde kabul etmeyecek hatta belki bitarafı kalkıcak, zaytinyağı gibi üste çıkmaya çalışacak. Ne yapmalıyım sizce kızlar?
sinirden o an cümlelerimi toparlayamadım ve ne diyeceğimi bilemedim.. ilk buluştuğumuz günki tavırlarınada konduramadım, rahatsız oldum ama içimden de yok artık falan dedim. Ama numarasını istemesi, net ve açıktı artık ,ikinci hareketiydi, konduramayacak kadar iyi düşünmeye gerek olmadığını anladım. Bilmiyorum hiç başıma gelmedi. Normalde evet tak diye keserdim çeker giderdim bundan önce ki ilişkilerimde daha hafif olan şüphelerimde böyle davranmıştım .Ama bu sefer öyle davranamadım, yediremedim kendime, böyle birşey olduğunu kabullenmek istemedim..Ya ben anlamıyorum madem bu durumu farkettin, seni bu kadar rahatsız etti ve artık bu adamla bir gelecek düşünmüyorsun da ne diye hala ne yazsam diye bu kadar için içini yiyor? Demek ki adam gözünden yeterince düşmemiş. Ona haddini bildirecek kadar öfkeli değilsin ya da Özguvenin baya bi zedelenmis. Daha eline vurduğu gece ona haddini bildirecektin. Sizin ilişkinizde aşk ve bağlılık yok maalesef, takılıyor gibisiniz. Hiç başka numara almak gibi oyunlara girme, direkt içinde ne varsa söyle sonra da çek git. Kıza da hiç bahsetme bu olanlardan baska bi sebep göster.
Kız ayrıldı hala konuyu hortlatıp taktik veriyorsunuz,okuyun bari yazdığını.
B en de onu soracaktım hepsini okumamıştım yorumlarin. Direkt söylediniz mi belki kuruntu yapmış da olabilirsiniz diye çünkü yorumlarda o buluşmadan bir ay sonra numara istedi gibi bir detay okudum. Başta hemen istedi sanmıştım. Ama buna rağmen cabalamadiysa çok doğru hissetmişsiniz. Kusura bakmayın ama tam bir Şerefsizmis. Hiç Özguveninizi zedelemesin bu, bana rağmen ondan nasıl etkilendi diye düşünmeyin. Sevgilisi kız arkadaşınız olsa ve o gün ortama sonradan dahil olan arkadaş siz olsanız da ona rağmen sizinle ilgilenecekti. Böyle ilgi budalası kompleksli herifler eldeki değil daldaki kuşun peşine düşer her zaman. İyi ki alismadan, bağlanmadan farketmissinizsinirden o an cümlelerimi toparlayamadım ve ne diyeceğimi bilemedim.. ilk buluştuğumuz günki tavırlarınada konduramadım, rahatsız oldum ama içimden de yok artık falan dedim. Ama numarasını istemesi, net ve açıktı artık ,ikinci hareketiydi, konduramayacak kadar iyi düşünmeye gerek olmadığını anladım. Bilmiyorum hiç başıma gelmedi. Normalde evet tak diye keserdim çeker giderdim bundan önce ki ilişkilerimde daha hafif olan şüphelerimde böyle davranmıştım .Ama bu sefer öyle davranamadım, yediremedim kendime, böyle birşey olduğunu kabullenmek istemedim..
Ve onu önemsiyorum, 5 aydır beraberdik, evet büyük aşk yoktu, muhteşem bir bağlılık yoktu, sevgi için ise erkendi bana göre. Geçinen insanlardık, çok kıskanç baskıcı olmaması cezbetti beni, ki bende baskıcı birisi değilimdir. Bu nedenle hiç takışmadık o güne kadar. Bu yüzden dahada devam edeceğini ve sevginin büyüyürek devam edeceğini düşündüm. Anlam yükledim ister istemez sanırım..
Ama sonuç olarak zaten, sizinde dediğiniz gibi içimdekileri döktüm açık açık arkadasıma asıldığını farkettiğimi söyledim. Birşey kalmadı içimde. Keşke söyleseydim yada söylemeseydim demiyorum..İyi oldu. Ve neredeyse 2 haftadırda görüşmüyor konuşmuyoruz. Tamamen bitti. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?