erkek arkadasımı en yakın kız arkadaşımdan kıskanıyorum haksız mıyım?

HiÇ üzülmeyin.gözü dışarıda olan bir erkek için en dogru kararı vermissiniz.. gerçekten sevşeydi arar sorar pesinizi bırakmazdi

bence erkek arkadaşınız fazla rahat davranmış hatta gevşek denebilecek kadar rahat kız arkadaşınızı kıskanmak yerine erkek arkadaşınızı gözlemleyin bana sağlam pabuçmuş gibi gelmedi

Anlıyorum, bu sizi daha fazla incitecekse en mantıklı kararı vermişsiniz inşallah çok çok mutlu olun ve bu yaşadıklarınızı aklınızın ucundan bile geçirmeyin.

Sana bir şey diyim mi... Ben kıskanç bir kadın olmadım hayatım boyunca. Ama tecrübelerimden sana şöyle diyebilirim. Hislerinde kesinlikle haklısın. Benim 3,5 senelik sevgilim göz göre göre arkadaşımın sevgilisine yazdı aylarca. Yok Ales muhabbeti ediyorlarmış, yok teste ihtiyacı varmış, yok kız çok iyiymiş, düzgün ve çalışkanmış, hoşsohbetmiş... Tabi ayrıldıktan sonra kız bana aslında çok rahatsız olduğunu ama konduramadığını söyledi. Ve millete de ' X çok güzel çok başarılı, sevgilisinde ne buluyor böyle kız bilmiyorum, çok beğeniyorum vs. diyormuş.' Yani karaktersiz elemanın tekiydi ve ben 3,5 sene bu elemanla aşk(!) yaşadım. Pişmanım! Hislerimi dinlediğim anda bastım tekmeyi.

ya bu ilişkiyi ilerletmeden ve karşındakinin duygularından emin olmadan arkadaşla sevgili tanıştırmayı anlayamıyorum ben. Çünkü daha sonra böyle kıskançlıklar vukuu buluyor. Sonra çık bakalım işin içinden kolaysa

bende hiç öyle kıskan. kısıtlayan biri olmadım. Belki şüphe duydugum anda bitirmemden kaynaklıdır ilişkilerimi. :ümkü bu şüpheyle , ve bunu bir kere hissettikten sonra, hep bir kuşku olacaktı içimde ve sonrasında bende o her adımınnı her saniyesini bilmek isteyen çevresinde kuzen teyze abla dediği bile herkesten kıskanan biri olabilirdim.
Ama bu arkadası begenme, hoşlanma işleri çokkk pis işler ya. Dışardan biri olsa bu kadar üzmez

Gelişme var mı? Merak ettim, bitirdikten sonra aradı mı? Arkadaşınız bu konuda bir şey söyledi mi? Ne bileyim işte herhangi bir şey oldu mu?

Kotu bır durum senın acından bence ayrıl gitsin mideni bulandırma

hayır hiçbir gelişme yok. bitti ve öyle kaldı. Zaten arkadasıma ben birşey söylemedim. Oda herhangi bişey söylemedi
Tamam umarım böyle kapanır, diğer türlüsü tiksindirici çünkü. Sevindim senin adına, yol yakınken kurtulmuşsun.

Kiz arkdsna anlt kizda prblm yok ama sevgilinin niyeti hic iyi gelmedi onla zamanini bosa harcma sen yni asklra ylkn ac cnm

Ya ben anlamıyorum madem bu durumu farkettin, seni bu kadar rahatsız etti ve artık bu adamla bir gelecek düşünmüyorsun da ne diye hala ne yazsam diye bu kadar için içini yiyor? Demek ki adam gözünden yeterince düşmemiş. Ona haddini bildirecek kadar öfkeli değilsin ya da Özguvenin baya bi zedelenmis. Daha eline vurduğu gece ona haddini bildirecektin. Sizin ilişkinizde aşk ve bağlılık yok maalesef, takılıyor gibisiniz. Hiç başka numara almak gibi oyunlara girme, direkt içinde ne varsa söyle sonra da çek git. Kıza da hiç bahsetme bu olanlardan baska bi sebep göster.

sinirden o an cümlelerimi toparlayamadım ve ne diyeceğimi bilemedim.. ilk buluştuğumuz günki tavırlarınada konduramadım, rahatsız oldum ama içimden de yok artık falan dedim. Ama numarasını istemesi, net ve açıktı artık ,ikinci hareketiydi, konduramayacak kadar iyi düşünmeye gerek olmadığını anladım. Bilmiyorum hiç başıma gelmedi. Normalde evet tak diye keserdim çeker giderdim bundan önce ki ilişkilerimde daha hafif olan şüphelerimde böyle davranmıştım .Ama bu sefer öyle davranamadım, yediremedim kendime, böyle birşey olduğunu kabullenmek istemedim..
Ve onu önemsiyorum, 5 aydır beraberdik, evet büyük aşk yoktu, muhteşem bir bağlılık yoktu, sevgi için ise erkendi bana göre. Geçinen insanlardık, çok kıskanç baskıcı olmaması cezbetti beni, ki bende baskıcı birisi değilimdir. Bu nedenle hiç takışmadık o güne kadar. Bu yüzden dahada devam edeceğini ve sevginin büyüyürek devam edeceğini düşündüm. Anlam yükledim ister istemez sanırım..
Ama sonuç olarak zaten, sizinde dediğiniz gibi içimdekileri döktüm açık açık arkadasıma asıldığını farkettiğimi söyledim. Birşey kalmadı içimde. Keşke söyleseydim yada söylemeseydim demiyorum..İyi oldu. Ve neredeyse 2 haftadırda görüşmüyor konuşmuyoruz. Tamamen bitti. Hayırlısı olsun

Senin yerinde olsam numarasini veriridim.Varsa gercekten bir sey iliskileri olur. Sende erkenden evgikinin yuzunu tanimis olurdun 2 sinide silerdin.

B en de onu soracaktım hepsini okumamıştım yorumlarin. Direkt söylediniz mi belki kuruntu yapmış da olabilirsiniz diye çünkü yorumlarda o buluşmadan bir ay sonra numara istedi gibi bir detay okudum. Başta hemen istedi sanmıştım. Ama buna rağmen cabalamadiysa çok doğru hissetmişsiniz. Kusura bakmayın ama tam bir Şerefsizmis. Hiç Özguveninizi zedelemesin bu, bana rağmen ondan nasıl etkilendi diye düşünmeyin. Sevgilisi kız arkadaşınız olsa ve o gün ortama sonradan dahil olan arkadaş siz olsanız da ona rağmen sizinle ilgilenecekti. Böyle ilgi budalası kompleksli herifler eldeki değil daldaki kuşun peşine düşer her zaman. İyi ki alismadan, bağlanmadan farketmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…