• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımı hastanede ziyaret etmek istemem yanlış mı?

Dün ziyarete gittim ailemle gittim çokta mutlu oldular . Bazen konuşurken tek taraftan bakıyoruz. Sevgilim ameliyat olurken gittim başında bekledim bu kolay çünkü sevgiliniz ve siz varsınız ama birşeye adım atıldığında işin içine ailelerde giriyor önce ki gibi başınıza buyruk hareket edemesiniz. Benim kayınvalidemler de geniş görüşlü insanlar değil ben kültürsüz bir aileden gelmiyorum okumuş kültürlü bir ailem var dar görüşlü de degiller.
Yarın birgun sizin kızınızda oğlumuza ölüyormuş demesinler diye biraz beni çekiyorlar anladıgım kadarıyla çünkü biz yolun başındayız henüz yarın birgün bana laf gelsin istemiyorlar. Ailem ben kırılmayayım üzülmeyeyim diye ellerinden geleni yapıyor buna eminim. Onların tecrübesi çok daha fazla bazen bizim göremediğimiz şeyleri onlar daha net görüyor.

Böyle sonuçlanmasına sevindim.. Allah şifa versin.

Aileniz haklı.. Herkes kedni ortamına, kültürüne, düşündüklerine göre hareket eder.

Bir başkasının birbaşkasına uymayabilir kuralları.

Dün ziyarete gittim ailemle gittim çokta mutlu oldular . Bazen konuşurken tek taraftan bakıyoruz. Sevgilim ameliyat olurken gittim başında bekledim bu kolay çünkü sevgiliniz ve siz varsınız ama birşeye adım atıldığında işin içine ailelerde giriyor önce ki gibi başınıza buyruk hareket edemesiniz. Benim kayınvalidemler de geniş görüşlü insanlar değil ben kültürsüz bir aileden gelmiyorum okumuş kültürlü bir ailem var dar görüşlü de degiller.
Yarın birgun sizin kızınızda oğlumuza ölüyormuş demesinler diye biraz beni çekiyorlar anladıgım kadarıyla çünkü biz yolun başındayız henüz yarın birgün bana laf gelsin istemiyorlar. Ailem ben kırılmayayım üzülmeyeyim diye ellerinden geleni yapıyor buna eminim. Onların tecrübesi çok daha fazla bazen bizim göremediğimiz şeyleri onlar daha net görüyor.

Öncelikle geçmiş olsun. Madem böyle düşünüyordunuz ne diye konu açtınız. 27 yaşındasınız hala başkalarının yorumuna göremi değerlendireceksiniz olayları. Bende buna hasta oluyorum. Önce yazarlar sonra da insanlar yanlış diyip eleştirincede tuhaf bir savunmaya geçerler.

:34: benim demek istediğim tamda buydu....sen ne olursa olsun aileni dinle....onlar senin göremediklerini çok rahat görürler...bazen herşey bizim istediğimiz gibi olsun deriz ama evlilik gibi durumlarda sağlam temeller atmak istiyorsan böyle devam et....:6:

sevdiceğine de geçmis olsun :nazar:

Öncelikle geçmiş olsun. Madem böyle düşünüyordunuz ne diye konu açtınız. 27 yaşındasınız hala başkalarının yorumuna göremi değerlendireceksiniz olayları. Bende buna hasta oluyorum. Önce yazarlar sonra da insanlar yanlış diyip eleştirincede tuhaf bir savunmaya geçerler.

akıl yaşta değil baştadır....değil 27, 47 yaşında bile olsa insan tecrübeli insanların fikirlerine ihtiyaç duyar....bence tam da açılması gereken bir konuydu....şimdi böyle küçük görünen sorunlarda fikir danışmazsa, 1 yıl sonra ah ben nerede hata yaptım diye konu açacak...o zaman da keşke daha önce bir bilene danışıp hareket etseydin deriz...ayrıca arkadaş savunma yapmamış,sadece böyle davranmanın daha doğru olduğuna karar verdim demiş....

O an böyle düşünebilseydim zaten kimseye sorma ihtiyacı hissetmezdim.
Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler o an sizinde fikirlerinize ihtiyacım vardı. Biriyle paylaşmaya konuşmak istedim.
Zaten merak içindeydim ve net düşünemiyordum.
Söyle bir durum var eğer bildiğim gibi hareket etseydim şunlar olacaktı:
Sen kendin bildiğini yapıyorsun diye ailem tavır alabilirdi, belki sen gittin bizim gitmemize gerek yok diyeceklerdi o zaman demeyecekler mi kız geldi ailesi gelmedi diye!!!
O zaman ben dinlemedim onları onlar da bana tavır alıp gelmediler mi diyeceğim. onlar benim hep arkamda oldular şimdi de öyle evlendikten sonra onlarında arkamda olduğunu bilmek beni çok daha mutlu eder.
Bencil düşünmemem gerektiğini öğrendim enazından kimseyi de kırmamış oldum bu sayede.:16:

:34: benim demek istediğim tamda buydu....sen ne olursa olsun aileni dinle....onlar senin göremediklerini çok rahat görürler...bazen herşey bizim istediğimiz gibi olsun deriz ama evlilik gibi durumlarda sağlam temeller atmak istiyorsan böyle devam et....:6:

sevdiceğine de geçmis olsun :nazar:

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Back
X