Dün ziyarete gittim ailemle gittim çokta mutlu oldular . Bazen konuşurken tek taraftan bakıyoruz. Sevgilim ameliyat olurken gittim başında bekledim bu kolay çünkü sevgiliniz ve siz varsınız ama birşeye adım atıldığında işin içine ailelerde giriyor önce ki gibi başınıza buyruk hareket edemesiniz. Benim kayınvalidemler de geniş görüşlü insanlar değil ben kültürsüz bir aileden gelmiyorum okumuş kültürlü bir ailem var dar görüşlü de degiller.
Yarın birgun sizin kızınızda oğlumuza ölüyormuş demesinler diye biraz beni çekiyorlar anladıgım kadarıyla çünkü biz yolun başındayız henüz yarın birgün bana laf gelsin istemiyorlar. Ailem ben kırılmayayım üzülmeyeyim diye ellerinden geleni yapıyor buna eminim. Onların tecrübesi çok daha fazla bazen bizim göremediğimiz şeyleri onlar daha net görüyor.
Yarın birgun sizin kızınızda oğlumuza ölüyormuş demesinler diye biraz beni çekiyorlar anladıgım kadarıyla çünkü biz yolun başındayız henüz yarın birgün bana laf gelsin istemiyorlar. Ailem ben kırılmayayım üzülmeyeyim diye ellerinden geleni yapıyor buna eminim. Onların tecrübesi çok daha fazla bazen bizim göremediğimiz şeyleri onlar daha net görüyor.