Erkek arkadaşımın ablası beni çok ağlattı

Hayatında 2 satır yazı yazmamış gibi konuşma diliyle yazılmış.Böyle söyleyince ya telefondan girdim diyorlar veya sinirle acele yazdım diyorlar.Ben her türlü aynı yazıyorum.Sadece not alacaksam bu kadar anlamsız yazıyorum sanırım.

Neyse konu sahibi sen bu sevdadan vazgeç.Ülkenden uzakta çok ezilirsin.Görümcende o potansiyeli görüyorum.
Kızlarımızın her şeye çabucak ağlamasını hiç anlamıyorum.Kadın sana çıkışınca hüngür hüngür ağlayacağına cevap verseydin.Kötü bir şey mi dedim ne bağırıyorsun,güzel sözden bile anlamıyorsun diyebilirdin.Hep böyle kolay kırılan yapıdaysan hiç bu aileye bulaşma derim.

nokta, virgül ya da noktali virgül kullanmayı bilmiyorsunuz herhalde, yazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor

Anlatiminiz oylesine karisik ki okuyan sizi "kiprisli" sanacak.
Yasin 21ne acelen var? Anne kuzususun, evinizde yardimcilariniz varmis, baska evde is yapmak bile eziyet gelecek sana, el bebek gul bebek olmayacaksin, o mesafede ha diyince annene gidemeyeceksin, evlenince kafanizin uzerinde kalpler ucusmayacak, sorumluluklariniz olacak. Camasir, bulasik, ev supurmek, baskasinin kirlilerini toplamak, tuvaletini temizlemek, baskasinin ailesine saygılı davranmak falan fistaan... cocuk da kucuktur herhalde.
Hic acele etme. Hic mi hic acele etme. Sonra basini daglara daslara vuracagindan adim gibi eminim.

Herkese selamlar ben Türkiye'li erkek arkadaşım Kıbrıs'lı bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz ailesiyle tanışıldı ilk başta çok iyi olan kadın kişi olarak belki de hala iyi bir insan ama bana iğneleyici konuşmaya başladı önce erkek arkadaşım için o evlenip Türkiye'ye gelemez dedi orda ev alamazlar dedi sonra çocuğunu ne kadsr akıllı ne kadar uslu Can'ım benim diye severken biz de deli demedik ya diye bağırdı hüngür hüngür ağladım en son da ev planı yaparken benim ailemin maddi durumu çok iyi çok şükür evimizde bir düzenli kadın bir de bahçivan var erkek arkadaşını seviyorum tarla işiyle uğraşıyorlar bizden çok iyi değil durumları ablasının evinin elektiriğini bunlar veriyor ablasına 200 bin tl ye bir ev almışlar oturdukları ev de 300 bin tl mal olmuş güle güle otursun çocuklarıyla ama ben 500-600 bin liralık Bi ev bile istemedim iş yeri alalım kiraya çıkarız kiranın parasıyla da ev alırız dedim hayal dünyasında yaşama bizim öyle bir paramız yok dedi ekstradan kocasının bir evi falan var iki insan yeni evlendimi Murat önünde olur biz de yardımcı oluruz yapılır der benim zaten kimsenin evine ihtiyacım yok ailem bu evliliği Kıbrıslılar diye zaten istemiyor kızıma eziyet edecekler diye dün geceden beri ağlıyorum daha 21 yaşındayım lütfen bana akıl verin erkek arkadaşıma söyledim basuru varmış hastaymış diye üstünde bile durmadı en son rest çektim beni kimse ezemez diye inanın bana yapmadığım şey kalmadı kadına çocuğunun ayakkabısı o lafı söylediği gece koptu kucaklayıp ayakkabı almaya götürdüm ne bileyim doğum gününde istediği çiçeği bulmak için kaç Çiçekçi gezdim ama böyle olmuyor erkek arkadaşıma söylediğimde durum açıp ablacığınm böyle böyle oldu napacağız dedi kadın suratımıza telefonu kapattı
koca kitligi var ya da azip kudurdun bu yasta nedir bu abuk sanuk insanlara takilmak? ailene yazil degil mi omur boyu bunlari mi cekecekler ? ailenin durumu iyi olabilir ama para onlarin ve bunun uzerine hesap tapmal cok kotu bur sey

Basur nedeniyle ertesi gün hastahaneyle gidecekti erkek arkadaşıma ya bu evden gideceksin ya da ablanı arıyacaksın dedim bana böyle böyle yaptın konuşmak istemiyorum dedim ondan sonra telefonu erkek arkadaşıma uzattım onun da sözü"ne yapacağız eminecim şimdi bu durumu biz oldu" telefonu yüzümüze kapattı konuşmadı
Açıklama yapmaya çalışmışsın ama açıklaman konundan daha da karmaşık

Herkese selamlar ben Türkiye'li erkek arkadaşım Kıbrıs'lı bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz ailesiyle tanışıldı ilk başta çok iyi olan kadın kişi olarak belki de hala iyi bir insan ama bana iğneleyici konuşmaya başladı önce erkek arkadaşım için o evlenip Türkiye'ye gelemez dedi orda ev alamazlar dedi sonra çocuğunu ne kadsr akıllı ne kadar uslu Can'ım benim diye severken biz de deli demedik ya diye bağırdı hüngür hüngür ağladım en son da ev planı yaparken benim ailemin maddi durumu çok iyi çok şükür evimizde bir düzenli kadın bir de bahçivan var erkek arkadaşını seviyorum tarla işiyle uğraşıyorlar bizden çok iyi değil durumları ablasının evinin elektiriğini bunlar veriyor ablasına 200 bin tl ye bir ev almışlar oturdukları ev de 300 bin tl mal olmuş güle güle otursun çocuklarıyla ama ben 500-600 bin liralık Bi ev bile istemedim iş yeri alalım kiraya çıkarız kiranın parasıyla da ev alırız dedim hayal dünyasında yaşama bizim öyle bir paramız yok dedi ekstradan kocasının bir evi falan var iki insan yeni evlendimi Murat önünde olur biz de yardımcı oluruz yapılır der benim zaten kimsenin evine ihtiyacım yok ailem bu evliliği Kıbrıslılar diye zaten istemiyor kızıma eziyet edecekler diye dün geceden beri ağlıyorum daha 21 yaşındayım lütfen bana akıl verin erkek arkadaşıma söyledim basuru varmış hastaymış diye üstünde bile durmadı en son rest çektim beni kimse ezemez diye inanın bana yapmadığım şey kalmadı kadına çocuğunun ayakkabısı o lafı söylediği gece koptu kucaklayıp ayakkabı almaya götürdüm ne bileyim doğum gününde istediği çiçeği bulmak için kaç Çiçekçi gezdim ama böyle olmuyor erkek arkadaşıma söylediğimde durum açıp ablacığınm böyle böyle oldu napacağız dedi kadın suratımıza telefonu kapattı

Office böyle kahır çekmeye herifleri nerden buluyorsunuz. Ara nişanlını de ben senin ablanın kahrını cekmeyeceğim. Bir daha gormeyecegim. Sen de beni onunla muhattap etme. Hee yok ablamdir silemem falan dersen sen bilirsin de. Hayatından çıkar. Kolay değil ama yani bu katlanilacak bir şey de değil. Daha 2 gün önce balayindan dönen kadını gece 3 te yatağından kaldırıp kavga çıkaran manyak bir aileyi okuduk burada.

Yani şunu söylüyorum. İnsanın niyeti önemli. Gecinmeye niyetin varsa gecinirim. Haa yoksa kendi bilir. Bir daha görmem. Ama eşim/nisanlim ailemdir atan atılmaz satan satilmaz derse ee kusura bakmayacak artık kapı orada.

Üzme dururumuz iyi diyorsun. O örnek verdiğim kızın ailesi de öyleymis. Eşine göre durumları iyiymiş. 1 hafta sonra boşanma davası açtılar noldu. Adam karısını paralayan ailesine azini açıp hayrola dememiş. Sevgilinin tepkisi senin bu ilişkiye tamam mı devam mı karari vermeni sağlayacak canım. Aynen bunu sevgiline söyle.

Ailen çok haklı cnm kimse gelin adayına böyle davranmaz şimdi böyleyse ohooo ileriyi düsünemiyoruz. Evlilik icin çok erken değilmi ya biraz hayatını yasa ..

Söyledim Canım o öyle bir kadın değil yapmaz öyle şey sen yanlış anlamışsındır diyor yaptıklarını unuttun mu diyor ahde vefa diye bir şey var ama ayıp diye de bir şey var iki gün evinde iyi davrandı diye bana böyle şeyler yapması doğru mu akşam da dinlemedi bizi bile uykusu vardı yemin ederim sana stressten kanamam oluyordu doktora gittik gözüm seyiriyor ve karnıma ağrılar giriyor annesi de ilk baş olur derken şimdi kızının tarafında ben el kızıyım Türkiye'liyim tabi kime ne ki ben bir yüzük istedim almadı istediğim yüzüğü Başkasını aldı annesi dediki beğenmesiysen ben takarım yüzüğü dedi ya bana çok yaptılar :KK43: ailem yanımda değil diye
ay bu ne ya şunu yaptılar bunu yaptılar ne ağlıyosun seni orada silah zoruyla mı tutuyolar çık git. kendini niye ezdiriyosun. adam gibi birini bul evlen. sizin evliliğinize ablası niye karışıyo

tam anladım diyorum diğer cümleyi okuyunca halan, annen ,erkek arkadaşın hepsi birbirine karışıyor kim ne yapmış anlamadım maalesef.

Ayy dur bir yaaa...
Anlatım ofsayt,
anladığım görümce adayının tahtalar noksan, senin ailenin maddi durumu iyi, onların size oranla maddiyat kötü ve sana ev almıcaklar???
Babanın durumu iyiyse kocayla işin ne babanın sunduğu imkanları değerlendir git yurt dışına bir oku iki lisan öğren gez, toz,harca
koca çokta matah bişey değil evleneninde boyu uzamıyor bukadar acele etmeyin..

Basuru azmis o an:)
Gorumumu gordum olumumu gordum vakasi
bu is boyle gidet

Back
X