- Emoji Skoru
- -3
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi defneevrl_
Merhaba arkadaşlar benim 2 yılı geçen yaklaşık 2 yıl 3 ay olacak herhalde bir ilişkim var. İlişkimiz bence güzel birbirimizi destekliyoruz seviyoruz uyumluyuz ama bazen bu ilişkide beni tatmin etmeyen durumlar oluyor ben genel olarak onu idare etmek durumunda kalıyorum ve ailesinden hoşlanmıyorum. İkimizde öğrenciyiz daha okulun bitmesine 1 sene var ailesi beni bilmiyor ailesi çok baskıcı ve bence evlat ayırıyorlar erkek arkadaşımın ablası var ablasına da çok baskı yapıyorlar resmen hiçbir şeye izin vermiyor ailesi ama babası ablasına karşı daha yumuşak olabiliyor benim erkek arkadaşıma karşı babası çok sert. Erkek arkadaşım gerçekten sorunlu bir ailede büyümüş küçüklükten beri üstüne giydiği tişörtü bile kendi çalışarak almış Şuan hem okuyor hem çalışıyor ailesi onu hiçbir anlamda desteklememiş mesela babası ona şu gün gel dediği zaman gitmek zorundayım öyle dediler diyor bu beni sinir ediyor ileride üniversite sonrasında babasının dediği her şeye tamam diyip beni arka plana mı atacak diyorum hiç hayır diyemiyor yani babasına babası pazartesi gel dese yok Salı geleyim bile diyemiyor biz evlilik düşünüyoruz üniversite sonrası için ben ailesinden dolayı onun ailesinin olduğu şehirde yaşamam kendisine de dedim bunu mesela babası üniversite sonrasında bu şehirde kalacaksın dese bana sanki kalırmış gibi geliyor ailesine niye bu kadar laf ettin demeyin gerçekten çok katı ailesi var ben evlensem onla ailesiyle aynı şehirde uaşasam benim tepeme çıkarlar yani aynı zamanda kendisi hem okuyor hem çalışıyor onun çoğu konuda yetersiz olduğunu düşünüyorum onu sevşyorum ama maalesef öyle bu ailevi durumu da erkek arkadaşıma onu kırmadan nasıl söyleyebilirim kendisi de farkında zaten öyle olduğunun ama bir keresinde başka bir yerde iş bulmazsam belki ailemin yaşadığı şehirde çalışabilirim demişti kendisi 23 yaşında erkek ailesinin yanında hala daha dışarı çıkmak için onlardan izin alıyor ve babası bazen izin vermiyor ona ailesin maddi problemleri borçları da var kaotik bir aile hiçbir şey olmasa bile babası herhangi bir şeye sinirlenip gelip erkek arkadaşıma laf söylüyormuş erkek arkadaşım her ailesinin yanına gittiğinde kötü oluyor ağlıyor eğer evlenirsek evlendikten sonra da ailesine sınır koyamaz her dediklerine tamam diyip bizim tepemize çıkmalarına izin verir mi diye korkuyorum