• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Napim abla ayrılayım mı şimdi aile yüzünden ilişkide hiçbir problem olmadığı halde
Hemen ayrılma ilerde gereksiz pişmanlık yaşamamak için kalbini sustur adamı aklınla izle ne söylediğine değil ne yaptığına odaklan.Gerçekten babasına yavaş yavaş hayır diyormu yoksa ilerde derim diye sizi kandırıyormu iyice izle. Unutma!!!! aşık olduğun adam sen kendini korumaz geleceğini ona emanet edersen babasıyla bir olup hayatın üzerinde tepinir öylece şaşar kalırsın...

Hemen ayrılma ilerde gereksiz pişmanlık yaşamamak için kalbini sustur adamı aklınla izle ne söylediğine değil ne yaptığına odaklan.Gerçekten babasına yavaş yavaş hayır diyormu yoksa ilerde derim diye sizi kandırıyormu iyice izle. Unutma!!!! aşık olduğun adam sen kendini korumaz geleceğini ona emanet edersen babasıyla bir olup hayatın üzerinde tepinir öylece şaşar kalırsın...
Onu kırmadan bu ailesi hakkında konuyu ona nasıl açabilirim aile konusunda hassas

Bence gencecik bir kadının şuan ki gündemi ''sevgilim ailesi olmamalı'' yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. İlk önce mezun olun, mesleklerinizi elinize alın bunlar daha mühim meseleler.
Ha yorum istersen bence bu çocuğun ailesiyle olmaz. Çok sorun yaşarsınız ileride.

Onu kırmadan bu ailesi hakkında konuyu ona nasıl açabilirim aile konusunda hassas
Neden konuyu açacaksın ,izle babası uzaktan yönetmeye devam ediyorsa ilerde bağımı koparacam yalanına inanma,resti çek bak bakalım senin için ne kadar değişecek??? Ama ablan olarak gözünü açmam lazım, ailenin eziği olmuş o çocuğun tek gayesi ailesini özellikle babasını memnun etmek olacak,babasının istediği şehirde yaşayıp istediği evde oturacak o istemezse evinize eşya alamayacak her planı ona haber verip onay almayı bekleyeceksiniz....

Evet çok doğru ben bi süre geçince bu çocuğa bağlandım duygusal anlamda kendimi daha dinginlemem gerekiyor
Yalnız kalmak insana yanlış kararlar aldırıyor diğer mesajlarını da okudum arkadaşın yok vs va diye kendini değersizleştirip çok savrulma evlilik için falan daha erken gözünüzün önüne bakın kızım olsa ona da aynı yorumu yaparım kızlar akıllı olmak zorundasınız

Korktuğum durumda bu aynen bunların hepsinin farkındayım Erkek arkadaşım gerçekten iyi birisi çok çabalıyor benim için iyi bir erkek ama bu çocuğun kusuru da ailesi başka hiçbir problem yok
Kötü aile evlilikte büyük kusurdur,hele babasının anasının ağzına bakan koca evlerden ırak .....

Neden konuyu açacaksın ,izle babası uzaktan yönetmeye devam ediyorsa ilerde bağımı koparacam yalanına inanma,resti çek bak bakalım senin için ne kadar değişecek??? Ama ablan olarak gözünü açmam lazım, ailenin eziği olmuş o çocuğun tek gayesi ailesini özellikle babasını memnun etmek olacak,babasının istediği şehirde yaşayıp istediği evde oturacak o istemezse evinize eşya alamayacak her planı ona haber verip onay almayı bekleyeceksiniz....
Abla ben 2 senedir birlikteyim bu çocukla babası biz bunla ilk sevgili olduğumuz zamanlar daha çok yönetiyordu Şuan biraz daha azaldı babasının yönetmesi babası Şuan 12 saatlik mesefade bu şehirde akrabaları var bunların babası akrabaların yanına git diye sürekli baskı yapıyordu buna bu da gidiyordu o zamanlar yeniydik ben bu konuyu konuştum bir iki defa artık gitmiyor akrabalara falan ama öyle bir babası var ki hayırdan anlamıyor ailesinin yanındayken şöyle bir olay olmuştu erkek arkadaşım arkadaşlarıyla dışarı çıkacaktı o gün babasına da önceden haber vermiş babası onu bilmesine rağmen illa benle çık o gün diye diretti ve illa babasıyla çıktı bu çocuk ben uyarmadığım sürece ailesine karşı sınır koymaz bence ailevi durumları belki birkaç seneye normale döner her ailede problemler oluyor diyordum ama batmaya başladı biraz bir arkadaşım var arkadaşım da bizim ilişkimizi biliyor biraz onun aile durumlarını falan bana bir kere şey demişti eğer ailesiyle aynı şehirde oturmayı düşünüyorsa sonrasında ondan ayrıl bence dedi

adamın şu an maddi anlamda desteğe ihtiyacı var o yüzden mecburen ailesi ne derse onu yapıyor
gelecekte belki durum değişir ama onu da yaşamadan bilemezsin
bence öncesinde okulunu bitir , mesleğini eline al
evliliği sonra düşün

Şuan 12 saatlik mesefade bu şehirde akrabaları var bunların babası akrabaların yanına git diye sürekli baskı yapıyordu buna bu da gidiyordu o zamanlar yeniydik ben bu konuyu konuştum bir iki defa artık gitmiyor akrabalara falan ama öyle bir babası var ki hayırdan anlamıyor

Valla sizde pek hayırdan anlamıyor gibisiniz. Şimdi çocuğun babası akrabalarınla görğs git gör demiş size ne ki? Kötü bir şey mi gidip görmesi?

Sizi de çok baskıcı buldum. 30 yıllık anasını babasını atsın beni dinlesin diyorsunuz. Yok tişörtünü almışta yok bilmem ne hadi be ordan. Hiçbir anne baba evladının kötülüğünü istemez

Aile size uyar yada uymaz daha şimdiden aile işlerine bu kadar burnunuzu sokarsanız zararlı siz çıkarsınız.

Dilerim bu genç sizinle evlenme gafletinde bulunmaz çünkü ona saygınız yok. Kukla gibi elinizde oynatma peşindesiniz.

Doğmamış çocuğa don biçmeyin de oturun dersinizi çalışın. Hayat bu insana ne getireceği bilinmez. Daha okuyorsunuz. Sizi çolk malipülatif toksik buldum.

Çocuk hem aile, hem sevgilisi yönünden şanssız.. Umarım gözü açılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X