Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacağım, ne giymeli, ne götürmeliyim?

usaklim64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
34
0
36
Almanya
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var :(( bu cumartesi erkek arkadasimin ailesiyle tanisacagim ve evine yemege davetliyim .. cok heycanliyim ve napicami ne giyincemi, giderken ne hediyesi götürecegimi hic bilmiyorumm yardimci olursaniz cok cok sevinirim :) simdiden cokkk tesekkürler öptm hepinizi :16:

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var :(( bu cumartesi erkek arkadasimin ailesiyle tanisacagim ve evine yemege davetliyim .. cok heycanliyim ve napicami ne giyincemi, giderken ne hediyesi götürecegimi hic bilmiyorumm yardimci olursaniz cok cok sevinirim :) simdiden cokkk tesekkürler öptm hepinizi :16:

umarım ailelerinn tanışması söz vs olayları yakındır. yoksa tanışmaya karşıyım.çünkü tecrubeyle sabıt malesef
soruna gelınce yemeğe gittiğin için tatlı alman gerekır. baklava ıyı bır secım olabılır. kıyafet konusuna gelınce kendın ol bence. mesela elbıse sevmıyorsan illede elbıse gıyme. usturuplu gıyındıkten sonra onemı yok.hayırlısı olsun:34:

canım bencede eğer söz vs bu tarz birşey yakınsa tanış..eğerki uzaksa bence tanışma...bende de tecrübe ile sabittir..
birde ne giyeyim demişsin..varsa güzel bir elbisen onu giy..ama doğal olsun abartı olmasın..hafifte bir makyaj tamamdır..kendini çok abartma kendin gibi ol

canım bence şöyle dizlerine gelen normal hoş bir elbise giy günlük olsun yani abartma:) güzel bir terlik götür yanında ayağına. annesine bir çicek ve güsel bir lokum al :) saçlarında toplu yada düz olsun:) hafifte bir makyaj olsun. yalnız çokta ödün verme yani nasılsan ilk öyle git ki sonra seni değiştirmeye çalışmasınlar

bende söz vs bılmem ne yakın degılse bu aıleyle tanısma olayına cok sıcak bakmıyorum..
ha yok yakın dersen..
abartma kendın ol.cokta makyaj yapma yap ama cok yapma.
bı baklava alman yeterli.
sıyah bır elbısen varsa dız altı onu gıy derım.:12:

normalde bir yere gittiğinde nasıl giyiniyorsan öyle giyinmelisin,yani doğal seni o halinle tanıyıp sevsinler kendi görüşüm tabi hediyeye gelince güzel bir saksı çiçeği olabilir kişiye özel hediye almanı tavsıye etmem sonucta tanımıyorsun zevklerını bılemezsın ama çiçeği her anne sever birdegüzel bir tatlı tamamdır hayırlısı olsun hakkında :)

Son düzenleme:
arkadaşların söylediklerine katılıyorum, söz veya nişan yakın değilse veya
ailenin onaylamayacağı bir ilişki olduğunu düşünüyorsan evlerine girip çıkma tatlım.
ama sen daha iyi bilirsin madem gitmeye karar vermişsin o zaman sade bir kıyafet,hafif makyaj olursa hoş olur.
hediye olarakta tatlı götürebilirsin,çiçek götürmek sana kalmış ama ben olsam götürmezdim.

Söz,nişan yakın değilse tanışmak bence de zarar..
Ama artık günü bile belli gitceksin madem.
Çok abartma doğal ol, günlük hoş bir elbise giyebilirsin.
Giderken tatlı alman yeterlidir bence..

Bu arada tanışmadaki sevimli pozlara aldanıp
Ahhh ne iyi kadın çooookkk sevdim anneni anne anne annecimmmmm
moduna geçmemeni şiddetle tavsiye ederim..
Bir kaynananın iyi olduğuna ilk tanışmada karar verilmemeli:ssz:

Cok cok tesekkur ederim kizlar haftayada o benim annemle babamla tanisacak yani soz yakin zamanda olucak yardimlariniz isime yaradi tekrar tesekkur ederim cok seviyorum hepinizi :)

cnm diz alti bir elbise giyindim giderkenede baklava birde annesi orkide ciceklerini cok seviyorumus saksisyla güzel bi orkide alip götürdüm cok guzel gecdi korktugum gibi degildi hic eglenceliydi hatta cok utandim ama gecdi sonradan :)) yardimlariniz icin cok cok tesekkür ederim haftaya ailelerimiz tanisacak :) yakinda sözümüz olur :)

söz nişan yakın değilse bencede gerek yok, normalde nasılsan öyle davran, rol yapma, yapmacık olma, onların beklediği gibi olmaya çalışırsan ve evlenirsen ömür boyu öyle olmak zorundasın, yoksa başını ağrıtırlar, seni beğenmezlerse o onların sorunu bu durumda top sevgilinde olur ya ben seviyorum der ya da hık mık eder karşında, ona göre ilişkini gözden geçirirsin, giderkende baklava al ohh mis

bence gıysı konusunda kendını cok kasma ama öyle çiçekti çikolataydı tatlıydı hıc ugrasma kayınvalıde adayının işine yarıycagını dusundugun bır sey götür ben kahvaltı takımı göturmustum porselen

Tanışmaya giderken kumaş pantolon ve gömlek giymiştim :)
Yanımda da yaş pasta götürmüştüm :1: Çokta hoşlarına gitmişti,
memnun kalmışlardı benden hatta kayınvalidem öyle bir sarılmıştı ki ayrılırken bırakmayacak diye bir an korkmuştum , Ki halada öyledir sağolsun eşime bile kızar bu kızı üzme o benim tek gelinim diye :1: :16:
Tavsiyem içten , saygılı ve elinden geldiğince rahat olmaya çalış kasma kendini :))

Merhabalar , arkadaslarımız genelde söz nişan vs yakınsa tanıs demişler ; benim 6. yıla giren bi ilişkim var iyi gidiyor şimdilik ama evlenmeyi henüz düşünmüyoruz. Ben yaklaşık 5 yıldır annesiyle görüşürüm özel günlerde ararım aynı şekilde o da beni. Babasıyla ise nadir konuşurum. Acaba ne gibi zararı olabilir , açıklarsanız sevinirim. Erkek arkadasım tanıstırma konusunda ısrarcı olmasa bende hemen tanısmayabılırdım belkıde..

bence elbise giy ve saçlarınıda dalgalı yapıp tel tokalarla yukarı doğru toplarsanız güzel bir hava verir hafifte bir makyaj
hayırlsıı olsun canım herşye gönlünce olur inş.

Merhabalar , arkadaslarımız genelde söz nişan vs yakınsa tanıs demişler ; benim 6. yıla giren bi ilişkim var iyi gidiyor şimdilik ama evlenmeyi henüz düşünmüyoruz. Ben yaklaşık 5 yıldır annesiyle görüşürüm özel günlerde ararım aynı şekilde o da beni. Babasıyla ise nadir konuşurum. Acaba ne gibi zararı olabilir , açıklarsanız sevinirim. Erkek arkadasım tanıstırma konusunda ısrarcı olmasa bende hemen tanısmayabılırdım belkıde..

cnm 6 yildir beraber misiniz zaten bi zararinin olcani düsünmüyorum ailesini okadar yil beraber oldugunda tanismadigin zaman zarari olur ... bence :) babasinla ayni sekilde kal söz nisan olasiya kadar annesinle iyisin zaten anlattigina göre :) güzel iste hersey insallah evlenir mutlu olursunuz

Heyecanını tahmın edebılıyorum ılk bende gıttıgımde elım ayagım kesılmıstı..Hedıye konusunda yenı eve tasındıkları ve bayram dolayısıyla Ben bı fıncan takımı almıstım ve tabıkı cıkolata..

Kıyafet olarakta soguk hava oldugundan dolayı dızlere kadar bı elbıse, ustumede hırka almıstım bıde hafıf topuklu ayakkabı yakısır :32: bıde cok sade bı makyaj..

Allah yardımcın olsun Mutluluklar dılerım..

Back
X