• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece kocam davet edildi arkadasin karisi tarafindan. INTIKAM ALMAK ISTIYORUM

yasminn123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2021
5
2
1
31
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir kafami kurcaliyor. Sizin yardiminiza ihtiyacim var. Ne yapacami bilmiyorum. Kocamin yakin arkadasinin dogum gunu vardi. Kocam bana erkekler arasi olacani soyledi ve arkadasinin evinde bulusulacani soyledi. Ertesi gun o arkadasin karisi durumuna bi foto atmis. Fotografda aile fotosu ve bi tarafda benimde kocam var. Benim hic bir sekilde haberim olmadi. Gorunce kaynar sular dokuldu basimdan. Kocamla baya tartistik ve o bana kendisinede surpriz oldugunu arkadasinin karisi ve baska bayanlarinda (aileden) oldugunu bilmedigini soyledi. Oraya varinca haberi olmus ve ayip olmasin diye kalkamamis. Ben kizarim diyede soylememis. Bi kac gun sonra soylemeyi dusunmus.. erkek akli. Isin entresan tarafida soyleki fotografi ceken kocamin arkadasi, yani o fotografda arkadasi yok kendi dogum gunu oldugu halde. Ben simdi bu kadina cok gicik oldum. Sen ne hatle beni davet etmiyorsun yok sayiyorsun ve esiminde bulundugu fotografi durumuna atabiliyorsun? Benmi yanlis dusunuyorum? Bunlar yakinda bize gelecekler. Once mesafeli durmak istedim ama sonra dedim hayir ben bundan bi sekilde intikam almam lazim. O bana karsi oyun yapiyorsa benimde ona yapmam lazim ama kaliteli bi sekilde. Benim derdim ona oyle bi laf vurmakki neye ugradigini sasirsin kocasinin yaninda. Lutfen yardimci olursaniz sevinirim.

En basitinden eve gelince nasıl geçti nasıldı diye hiç mi konuşmadınız? Sizden bunu gizleme gereksinimi neden duydu eşiniz anlayamadim doğrusu sonuçta o kadınla takiplestiginizi biliyordur. Bana biraz eşiniz unuttum diyerek bahane bulmuş gibi geldi

Eşinizin yerinde olsaydım ortamı ilk gördüğümde soracağım şey: E eşimi neden davet etmediniz erkek erkeğe eğlence olmayacaktısa?? olurdu. Beni davet edip eşimi bilerek dışlayıp davet etmeyen kişinin evine bir daha gitmezdim, evime de davet etmezdim. Yani burada ki asıl sorun arkadaşının karısının yaptığı değil eşinizin verdiği/vermediği tepki.. (İntikam gerektirecek bir durum yok ortada)

Yasak elma izliyor gibi hissettim kendimi. Yok intikamlar, entrikalar...

Ben olsam evime davet etmem öyle birini ve eşinize şahsen çabuk kanmışsınız neymiş unutmuş, erkek aklıymış vay efendim.Haberi olmayabilir ama size bunu söylemesi lazımdı.
Evet haklisin. Cok buyuk kavga ettik ve aile girdi araya o derece. Ama gorusmeyi iptal ettim. Ne hali varsa gorsun pislik. Arkadasi yeni evlendi. Beni 1 kere gordu karisi.. fesatlik kiskanclik seviyesizlik bosverdim.

Bence kocanız bilinçli olarak sizi götürmemiş. Yani arkadaşı tek gel deyip, sonrada kendi ailesindeki hanımlarla hep beraber kutlamış olamaz. Hata eşinizde.
Erkekler kendi aralarinda kutlayacaklarmis zaten restorantta reservasyon yaptilar. Sonra'dan evde olacakmis diye soylenmis sadece erkekler diye esim bana gosterdi mesaji. Burda hata eşimde soylemedigi icin. Ve buyuk hatada o kadin'da

En basitinden eve gelince nasıl geçti nasıldı diye hiç mi konuşmadınız? Sizden bunu gizleme gereksinimi neden duydu eşiniz anlayamadim doğrusu sonuçta o kadınla takiplestiginizi biliyordur. Bana biraz eşiniz unuttum diyerek bahane bulmuş gibi geldi
Evet sordum ve iyidi dedi gecti. Ayni sorulari bende sordum eşime..

Back
X