- 15 Aralık 2021
- 5
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi yasminn123456
Merhaba arkadaslar, uzun zamandir kafami kurcaliyor. Sizin yardiminiza ihtiyacim var. Ne yapacami bilmiyorum. Kocamin yakin arkadasinin dogum gunu vardi. Kocam bana erkekler arasi olacani soyledi ve arkadasinin evinde bulusulacani soyledi. Ertesi gun o arkadasin karisi durumuna bi foto atmis. Fotografda aile fotosu ve bi tarafda benimde kocam var. Benim hic bir sekilde haberim olmadi. Gorunce kaynar sular dokuldu basimdan. Kocamla baya tartistik ve o bana kendisinede surpriz oldugunu arkadasinin karisi ve baska bayanlarinda (aileden) oldugunu bilmedigini soyledi. Oraya varinca haberi olmus ve ayip olmasin diye kalkamamis. Ben kizarim diyede soylememis. Bi kac gun sonra soylemeyi dusunmus.. erkek akli. Isin entresan tarafida soyleki fotografi ceken kocamin arkadasi, yani o fotografda arkadasi yok kendi dogum gunu oldugu halde. Ben simdi bu kadina cok gicik oldum. Sen ne hatle beni davet etmiyorsun yok sayiyorsun ve esiminde bulundugu fotografi durumuna atabiliyorsun? Benmi yanlis dusunuyorum? Bunlar yakinda bize gelecekler. Once mesafeli durmak istedim ama sonra dedim hayir ben bundan bi sekilde intikam almam lazim. O bana karsi oyun yapiyorsa benimde ona yapmam lazim ama kaliteli bi sekilde. Benim derdim ona oyle bi laf vurmakki neye ugradigini sasirsin kocasinin yaninda. Lutfen yardimci olursaniz sevinirim.