• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacağım?

cnm bencede çiçek en iyisi belki annesinin sevdiği bir çiçek vardır onuda alabilirsin. rahat ol sonuçta seni sen olduğun için sevsinler . heycan yapma kıyafet konusunda kendini iyi hissettiğin birşeyler giy sonuçları bekliyoruz hayırlısı olsun

ay hiç telasma yapma dicem ama yapicaksin doğal olarak :)))
çiçek doğru bir karar,bütün kadınlar çiçek sever :) papatya çok sirin ve hoş olabilir mesela :)
cicekciler genelde abartı sever :) paket yaptirirken abartıdan uzak durmasını söylersen cicekciye ve basında durursan daha iyi olur :)
kıyafet için yine arkadaşların dediği gibi rahat olacağın bir seyler giy,çok gündelik bir şey olmasın ama abartıda olmasın :))
kendini kasma hiç,annen ve babanmis gibi duşun karşındakileri ve doğal ol..
biz daha yeni çıkmaya başladığımız zaman tanışmıştım ailesiyle,yeni bir iliski diye çok fazla önemsememiştim,çok rahattim..ama iyikide rahat davranmisim o zamanlar..şimdi her aile yemeklerinde falan bende giderim :) ve gercekten artık annesinin babasının yanında kendi annemin ve babamin yanında oldugum kadar rahatım :) nasıl başlarsa öyle gider :) sen de oldugun gibi davran o yüzden :)
bol şans :)))))))

tatli bir heyecan olsa gerek.. cicek cok uygun bence ki bir cok arkadasimda cicek götürmü$tür :)

vallah sIkma kendini diyecegim ama insanin elinde olmuyor zaten böyle $eyler.. ama ne cok fazla konu$ nede kas kendini.. umarim orta yolu bulur güzel bir gün gecirirsin ailesiyle :)

Back
X