• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışacağım

hebelehu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
140
2
118
İstanbul
Kızlar merhaba, pek dert sayılmaz ama ufak bir sorum var :)
Erkek arkadaşım ufak bir ameliyat geçirdi. Evine hasta ziyaretine gideceğim. Ailesiyle yaşadığı eve yani. Kardeşlerini tanıyorum ama annesini ve eğer evde olursa babasını ilk defa göreceğim. :17: Yani hem tanışma hem de geçmiş olsun ziyareti... Eli boş gitmek olmaz, ne götürsem doğru olur? Çiçek ve kolonya hariç :) Bir de nasıl giyinsem? Gündelik-spor mu yoksa resmi gibi mi?

Kısa olmayan bir elbise altına da çok yüksek topuklu olmayan bir ayakkabı (babet de olabilir), ya da pantolon üzerine şık bir bluz ,abartısız makyaj ve en önemlisi zarif ve hanımefendi görünüm.

Çiçek alın bence ama saksı çiçeği alın. Yanına da annesine zahmet olmasın diye yiyecek bir şeyler götürebilirsiniz.

Geçmiş olsun, kolay gelsin :)

Kısa olmayan bir elbise altına da çok yüksek topuklu olmayan bir ayakkabı (babet de olabilir), ya da pantolon üzerine şık bir bluz ,abartısız makyaj ve en önemlisi zarif ve hanımefendi görünüm.

Çiçek alın bence ama saksı çiçeği alın. Yanına da annesine zahmet olmasın diye yiyecek bir şeyler götürebilirsiniz.

Geçmiş olsun, kolay gelsin :)

tavsiyen için teşekkürler :) düz siyah bir pantolon üzerine şu sıralar moda olan bebe yakalı hanım hanımcık bluzlardan giysem hoş olur mu sence? :31:

Normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin git bence..
Doğal ve rahat olup , içten olman kıyafetinden daha önemli olacak .. :34:

Normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin git bence..
Doğal ve rahat olup , içten olman kıyafetinden daha önemli olacak .. :34:

normal zamanda bi kot bi tişört giyip çıkan bi insanım, o gün biraz özenerek giyinmek istiyorum da...
doğal olurum ama rahat olabilir miyim bilmiyorum, biraz çekiniyorum annesinden :18:

dırekt tanısmaya gıtmıyorsun kı hasta zıyaretı sebebıyle tanısmıs olacaksın bence gunluk spormu gıyınıyorsun mesela ,aynen oyle gıt .ıllakı hanım hanımcık olmak ıcın elbıse gıymeye gerek yok. yanı cok abartma komik olur gıbıme glıyo hele topulu ayakkabı falan...

dırekt tanısmaya gıtmıyorsun kı hasta zıyaretı sebebıyle tanısmıs olacaksın bence gunluk spormu gıyınıyorsun mesela ,aynen oyle gıt .ıllakı hanım hanımcık olmak ıcın elbıse gıymeye gerek yok. yanı cok abartma komik olur gıbıme glıyo hele topulu ayakkabı falan...

yok canım ben zaten ömrümde toplasan 1-2 kere elbise giymişimdir. topuklu ayakkabı da dolgu topuk sandalet giyerim ara sıra o kadar. zaten o gün öyle süslü püslü gitsem erkek arkadaşım dalga geçer benimle :1: normalde giyindiğim gibi sade olacağım ama spor tişört yerine abartısız bir bluz giyeceğim (çok sık olmasa da böyle giyindiğim oluyor). en doğru seçim bu sanırım :)

Yanına da annesine zahmet olmasın diye yiyecek bir şeyler götürebilirsiniz.

yiyecek olarak ne götürebilirim? muhtemelen öğleden sonra çay vaktine giderim, kurabiye götürsem olur mu sence?

Son düzenleme:
profiterol götür, güzelce paketlettir...
yada karışık kurabiye götürebilirsin...
aslında ben senin yerinde olsam, orta boy bir pasta alır giderim..hem şık hem leziz :)

normalde nasılsan öyle giyin ki rahat olabilesin. Kot üstüne sade bir bluz , hafif makyaj tercih ederdim ben mesela. Pasta götürmek en uygunu sanırım:44:

ben de pasta veya profiterol gibi bir şey düşünmüştüm ama evlerimiz çok uzak. toplu taşımayla 3 otobüs değiştirip yaklaşık 2 saat gibi bir sürede gideceğim. otobüs değiştireceğim yerler pastane vs. bulabileceğim yerler değil. oturdukları yerde de pastane bulmam zor. yakınlarında yok çünkü. pastane aramaya kalkarsam kaybolurum falan bi de :) burdan alıp götürsem hava çok sıcak malum. pasta erir gider diye vazgeçtim. kurabiyeyi buradan alır götürürüm bir şey olmaz sonuçta..

Back
X