- Konu Sahibi prenses_fiyona
-
Benim 4 yıllık bir ilişkim var hatta 5. yılımıza girdik ben üni. okuyorum 2 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz kendi aramızda hiç bir problemimiz yok Allah a şükür birbirimizi çok seviyoruzz..
Ama önceden beri süren bir problem var anne tarafı çok kalabalık. Benim arkadaşımın akrabasıydı sevgilim arkadaşım tanıştırdı bizi ve akrabalar arasında söylenen herşeyi tüm muhabbetleri bana anlatıyordu neyse teyzesinin kızı var eskiden beri benim erkek arkadaşıma aşık benimle tanışmadan önce adları çıkmış kız sayesinde sonra biz çıkmaya başladık benim yaşım o zamanlar küçük olduğu için kimse beni kale almadı ayrılırız diye düşündüler hep geçeci bi heves gözüyle baktılar bana hep beni bırakıp onunla evleneceğini düşünüyolardı neyse zamanla herkes bizim ciddi olduğumuzu anladı tüm ailesiyle tanıştım baba tarafı ve kendi ailesi beni çok sever hep gelinim diye bahsederler her yerde ama bu kız orda burda konuşup hep beni sinir ederdi kulağıma geliyodu yok onunla ben evlenicem , benim olanı kimse benden alamaz , tarzında şeyler bende çok kıskancım aşırı sahiplenirim yan gözle bakılmasına bile dayanamam sevgillime bunları duyunca deliriyodum tabi hep erkek arkadaşım sakinleştiriyodu beni ben ona hiç ümit vermedim ben seni seviyorum o ne derse desin eğer onun dediklerine kulak asarsan onu mutlu edersin takma falan diodu neyse son zamanlarda pek bişey duymamıştım zaten artık takmıyodum herkes ciddi olduğumuzu biliyo onu ilişkimde bi tehdit olarak görmüyodum yani...
Bu gün ablam aradı ablamın eşiyle aynı köyden benim erkek arkadaşım ve anneannesi benim ablamın kayınvalidesiyle bir ortamda denk gelmiş ve sizin gelinin kardeşiyle benim torunum çıkıyolarmış kızınıza söyleyin hiç boşuna gezmesinler biz torunumuzu teyzesinin kızıyla evlendiricez demişşş ablamın kayınvalideside kiminle evlendirirseniz evlendirin bizim kızımız değil sizin oğlunuz koştu hep peşinden fln demiş..
neyse ben bunları duyunca sinirden ağlamaya başladım aradım sevgilimi noldu dedi anlattım falan sen takma kafana dedi kapattı telefonu geri aradı bi süre geçince anneannesini aramış sen kimsinde benim evleneceğim kişiye karar veriyosun ben ondan ayrılsam bile teyzemin kızıyla evlenmem bida sakın orda burda konuşup bizim huzurumuzu bozma demiş kadında yok oğlum ben hiç öyle şeyler söylemedim demiş ama biliyorum ki söyledi yalan atıyo sevgilimde aynı fikirde...
Ben evlenicem ama ilerde hep böyle konuşup beni sinir ederlerse diye korkuyorum ltf bişeyler söyleyin nasıl davranmalıyım elim ayağım titriyo buz kestim sinirden ...
Yuh ya koskoca anneannenin edecegi laflar mi sunlar? Sonucta obur kiz da torunu. Nasil etkiliyorsa artik anneanneyi... Ailesinin boyle bir dusuncesi yoktu degil mi? Sen takma kafana ya bosver erkek arkadasinin ne dusundugu onemli. Allah korusun ama siz ayrilsaniz bile o kiza bakmaz bence bunca cirkeflikten sonra. Bu arada ablanin kayinvalidesinin seni sahiplenmesi cok hosuma gitti bizim kizimiz falan diye. :)
Ya dimi ama kaç yaşında kadın söylediği laflara bak hiç yakışıyormu bişey diyeceksende usturuplu laflar et aşağılamak için demiyorum kesinlikle ama biraz cahil nerde nasıl davranması konuşması gerektiğini bilmiyor...
Kız heryerde konuşup herkesin aklına giriyor ve bu beni çileden çıkardı artık şeytan diyo git bul saçını başına yol insan içine çıkacak surat bırakma ama böyle yaparsam ben kötü olacağım o iyi... ona isteiğini vermemek için susuyorum takmıyorum bu onu dahada delirtiyo...
Ailesinden kimse istemiyo annesi beni çok sever neredeyse her hafta konuşuruz baba tarafıda öyle ama anne tarafının aklına giriyor kız bunlar daha neki ne çirkeflikler ne laflar delirttiler beni 4 senedir...
Ablamın kayınvalidesi sağolsun çok iyidir çok sever beni :)
erkek arkdaşınızın anneanesiyle knşup bunları söylediğine %100 emin misiniz?
İkinize maşALLAH nazar değmesin
Sevgilinin annesi babası seni benimlemiş gelinimde diyolarmış
İlerde sevgilin zaten ananesiyle görüşmez bu durumlar böyle giderse.
Zaten teyze kızıylada görüşmüyordur bunca olaydan dolayı.
İlerde zorluk olur ama o zaman pek bişey yapamazlar.
Sende gitmezsin bayramdan bayrama git yada hiç gitmezsin sevgilinde anlayış gösterir
bence ailesine ters gitme. tamam haksızlar ve seni üzmüşler ama görmezden gel sen ne kadar zıtlaşırsan onlarda seninle zıtlaşır. iyi geçin ve kendini sevdirmeye bak. hem merak etme resmi bi adım atınca söz niişan falan.. hepsinin ağzı kapanırinşallah hep mutlu olursunuz
O kızın sevdiğine inanmıyorum elde etme sizi ayırma çabası.
Hem ne pis bişey ya kuzenini sevdiğini tüm sülalene söylüyorsun çirkefleşiyorsun..
Aminn canım nazar değmesin :)
Teyze kızıyla zaten görüşmüyor hele öyle bişey yapsın bunca olay üzerine :)
Anne tarafını tamamen sildi zaten bu olaylar yüzünden çoğu kuzeniyle görüşmüyor teyzeleriyle bazen denk gelirlerse annaannesine bayramda bile gitmiyor oda sevmez hiç anne tarafını...
O zaman sorun olmaz :) sevgiline helal olsun dedim içimden
bir kaç ay önce dayısının düğünü vardı sırf o kızda gelecek ben sinir krizine gircem diye gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?