Erkek arkadaşımın annesi beni istemiyor

canım babası tamam siizn içiniz rahat olsun demiş siz istiyorum dedikten sonra demiş. şimdi olayın biraz sakinleşmesini bekliyoruz. siz yinede dualarınızı eksik etmeyin kzılar olur mu?
etmeyiz inşallah herşey gönlünce olsun zaten kim var bize dua edecek birbirimizden başka değilmi hayırlısı olur inşallah allahtan seni isteyen babası var o lafını geçirir az çok bende oda yok :(

pff saolunn arkadaslar yorumlarınız ilginiz içinn çok çaresizimm .. az önce msj atmış aşkımm o çok beğendiğin söz elbisesinii aldım akşam size bırakırım..=( söz elbisesiii diyo ya sanki sözümüz olacakkk offf offff

gönlünü ferah tut bak ne güzel vazgeçmiyor seni mutlu etmeye çalışıyor sözünde olur nişanında sana tavsiyem annesi ilerde istese bile mesafeni koru yüz göz olma ağzını açıp beni istemedin deme bilmiyomuş gibi davran hiçbişeyden haberin yokmuş gibi öle daha iyi oluyor emin ol sevgilinede söyle yapılan hiçbir konuşmadan haberin olmadığını söylesin

ooff cnm çok üzüldüm kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti bende 3 yaklaşık 4 yıl bir ilişki yaşadım 2ci yılda erkek arkadaşımın ailesi beni istemedi sonra erkek arkadaşım ailesini ikna etti ve herşey düzeldi (ben öyle sanıyordum) askere gitti geldi beni ailesiyle tanıştırdı herşey gayet iyi görünüyordu bana soğuk falanda davranmadılar aksine çok sıcak davrandılar 4 gün sonra kandil için annesini aradım bana çok soğuk davrandı o zaman hissettim yine bir sorun var dedim.. erkek arkadaşımla konuştum ve bana itiraf etti seni istemiyorlar dedi ve beni unut dedi başımdan kaynar sular döküldü dünya başıma yıkıldı sandım bu arada erkek arkadaşım vaktinde bizi ayıramazlar diye bir sürü hikaye yazmıştı bana... çok acı bunu yaşayan bilir geceleri uyuyamıyordum sürekli ağlıyordum çok acılar üzüntüler çektim... ayrılmamızdan daha 1 yıl geçmeden erkek arkadaşım nişanlandı ve arkadaşımı arayıp bunu söyledi bir kez daha yıkıldım.(birde bütün haberleri hep yolda işe giderken alıyordum yollarda ağlaya ağlaya işe gidişimi hiç unutmam) o evlendi.. 3 yıl sonra bende eşimle tanıştım şimdi çok mutluyum Allah a nasıl şükrettiğmi anlamam.. iyi ki de o kişiyle olmadı diye o kadar çok şükrediyorum ki anlatmam.. evet iyiki de onunla evlenmedim ve iyiki de o kadar acı çektim... o yüzden canım allah herşeyin hayırlısını versin hiç üzme kendini herşeyi zamana bırak...

herşey biz insanlar için:17: ben hep insanın içinde kalmasından sa yaşayıp görüp anlamasından yanayım yaşamışınız beş para etmediğini anlamışınız eğer zamanında beni istemiyorlar diye vazgeçseydiniz hep içinizde kalacaktı acaba yanlışmı yaptım diye ama bakın şimdi kafanız rahat mutlusunuz acabalara yer yok hayatınızda

Son düzenleme:

Cocuk seni cok seviyor belli ... seni mutlu etmek icin ugrasiyor ...

belki bir mucize filan olur kadinin basina saksi düser hafizasini filan kaybederde
dügününüz derneginiz mutlu mesut olur :9:

ALLAHIM ya :52: neler düsünüyorum Kötü Kaynanalar icin :9:

Mut*Luu*Luuuk* istiyoruz cokmuuu :66:
[/QUOT

o saksının düşmesiini o kadar çok istiyorum ki=) evet mutluluk istiyoruzz ya çok mu ..ya azcıkk bi sıcaklık hissetsem nefret etsem bile kendisindenn sırf sevgilim içinn görmediği ilgiyi alakayı saygıyı göstericemm

çok sevindim adınaa Allah o mutluluğu ömür boyu bozmasınn her geçen gününüz öncekinden daha mutlu geçsin inşş... sanırımm benim mutluluk hayallerim suya düşecekkk bu böyle olmıcak.. çevremdeki herkes aynı soruları soruyorr bende dedesi rahatsız o yüzden ertelendi diyorum herkese zmana bırak bırakta nereye kadar diyorum bazende kendime ne olcaksa olsun ..
cnm erkek arkadaşın biran önce bunu sonuçlandırsın ailesini karşısına alsın konuşsun seni de bekletmesin senin durumun çok zor valla nasıl iyi anlıyorum seni... Allahım hayırlı neyse o olsun diyorum.. Çok acı ya bir genç kızın canını acıtıyorlar bunlar nasıl ana baba anlamıyorum hiç mi merhamet yok.. günaha giriyorlar.. off ya valla çok sinirlendim... Bütün dualarım seninle...

cnm erkek arkadaşın biran önce bunu sonuçlandırsın ailesini karşısına alsın konuşsun seni de bekletmesin senin durumun çok zor valla nasıl iyi anlıyorum seni... Allahım hayırlı neyse o olsun diyorum.. Çok acı ya bir genç kızın canını acıtıyorlar bunlar nasıl ana baba anlamıyorum hiç mi merhamet yok.. günaha giriyorlar.. off ya valla çok sinirlendim... Bütün dualarım seninle...

Allahhh razı oLsun cnmm..

Cocuk seni cok seviyor belli ... seni mutlu etmek icin ugrasiyor ...

belki bir mucize filan olur kadinin basina saksi düser hafizasini filan kaybederde
dügününüz derneginiz mutlu mesut olur :9:

ALLAHIM ya :52: neler düsünüyorum Kötü Kaynanalar icin :9:

Mut*Luu*Luuuk* istiyoruz cokmuuu :66:
[/QUOT]

o saksının düşmesiini o kadar çok istiyorum ki=) evet mutluluk istiyoruzz ya çok mu ..ya azcıkk bi sıcaklık hissetsem nefret etsem bile kendisindenn sırf sevgilim içinn görmediği ilgiyi alakayı saygıyı göstericemm

Yok Bacim Yok Istersen Agzinda Kus Tut Yaranamazsin Öyle Cadi Kaynanaya !!

Ben Tanismak icin annemle evlerine gittim bizi yemege davet ettiler diye ..
Salata yaptim yagi cok tuzu az olmus diye laf etti ..
Bulasiklari Yikadim aman köpüklü kalmis bidaha durla .. aman pis kalmis bidaha sudan gecir diye
demedigini birakmadi .. annemde bu ne ya evlenmeden sana kaynanalik tasliyor hayatta vermem seni diye evde beni ha$ladi ..

Yani ne yaparsan yap .. saygi göster önünde raks et batarsin ..
o saygiyi zerre kadar hakketmio bu cadilar :47:

olur cnm Allahın izniyle sözünde nişanında düğününde.. gecen erkek arkadasım dediki bu olayın olmasında ne hayır var biliomusun dedi. ben senin arkamda olduğunu gördüm dedi.vazgecmeyin birbirinizden su akar yolunu bulur.(söz resimlerini görmek istiyorum bu arada:16:)

kesinlikle her işte bir hayır vardır dememişler bizde bu istenememe olayından önce kaynanamla beraber oturmayı planlıyorduk hatta nişanlım kesinlikle ayrı oturma mevzusunun konusunu bile açmıyordu ama bu beni istememesi filan olunca nişanlım kendisi vazgeçti ayrı ev olayından ağzına dahi almıyor şimdi herşeyi gönlümce yapıyorum bu konuda bana çok katkısı oldu hakkını yemeyim şimdi sağolsun :1::1::1::1:

Son düzenleme:
herşey biz insanlar için:17: ben hep insanın içinde kalmasından sa yaşayıp görüp anlamasından yanayım yaşamışınız beş para etmediğini anlamışınız eğer zamanında beni istemiyorlar diye vazgeçseydiniz hep içinizde kalacaktı acaba yanlışmı yaptım diye ama bakın şimdi kafanız rahat mutlusunuz acabalara yer yok hayatınızda

ayy evet canım hakikaten çok önemli insanın içinin rahat etmesi ben vazgeçmedim o vazgeçti ohh ne güzel vicdanım rahat... ama kesinlikle hakkımı helal etmicem onlara... beni isteyebilirler ona saygı duyuyorum ama onlar benimle dalga geçtiler resmen.... en önemlisi şimdi eşimden o kadar memnunum ki.. insan biriyle birlikteyken göremiyor dünyayı dünyanın ondan ibaret olduğunu sanıyor meğer ne cevherler varmış..:))

ayy evet canım hakikaten çok önemli insanın içinin rahat etmesi ben vazgeçmedim o vazgeçti ohh ne güzel vicdanım rahat... ama kesinlikle hakkımı helal etmicem onlara... beni isteyebilirler ona saygı duyuyorum ama onlar benimle dalga geçtiler resmen.... en önemlisi şimdi eşimden o kadar memnunum ki.. insan biriyle birlikteyken göremiyor dünyayı dünyanın ondan ibaret olduğunu sanıyor meğer ne cevherler varmış..:))

cevher he:1::1::1::1::1: eve malesef boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye resmen öyle gönlün rahatsa gerisi hikaye zaten allah mutluluğunuzu eksik etmesin evinizden inşallah darısı bizlere :69::69::69:

cevher he:1::1::1::1::1: eve malesef boşuna dememişler aşkın gözü kördür diye resmen öyle gönlün rahatsa gerisi hikaye zaten allah mutluluğunuzu eksik etmesin evinizden inşallah darısı bizlere :69::69::69:

amin amin cnm çok teşekkür ederim.. inşallah darısı sizlerin başına hayırlısıyla....

erkek arkadaşın ne kadar vicdansız bir evlatmış allah kimseye böyle bir evlat vermesin 2 yıllık sevgilisi için onu doğuran onu yediren giydiren anasını hemen silebilirmiş ne kadar basit dime kınıyorum böyle insanları ne olursa olsun ama ne olursa olsun anneler babalar kimse için silinmez bırakılmaz bence sen bu çocukla evlenme 2 ay sonra başkasına der ah senin için şu an ki kız arkadaşımı bile silerim diye yazıklar olsun böyle evlatlara

Son düzenleme:
erkek arkadaşın ne kadar vicdansız bir evlatmış allah kimseye böyle bir evlat vermesin 2 yıllık sevgilisi için onu doğuran onu yediren giydiren anasını hemen silebilirmiş ne kadar basit dime kınıyorum böyle insanları ne olursa olsun ama ne olursa olsun anneler babalar kimse için silinmez bırakılmaz bence sen bu çocukla evlenme 2 ay sonra başkasına der ah senin için şu an ki kız arkadaşımı bile silerim diye yazıklar olsun böyle evlatlara

yazıklar olsun böyle annelere çocuklarının yaşayacağı sevinci mutluluğu kursaklarında bırakıyolar bunun boyu kısa bu başka şehirde yaşıyor bu şuralı o buralı diye bahameler üretiyolar büyük olmalarını emzirdiklerinin anne sütü hakkını sonuna kadar kullanıyolar çocuğum sevmiş beğenmiş bende büyüklüğümü yapim diyip çocuğunu yanına alıp üzerine düşen ne ise onu yapmıyolar.ve dahada büyük yazıklar olsun böyle bir düşünceye hak verebilen insanlara

tabiki de yanlışş doğruluğunu savunmuyorumm bunu duyduqumda bende sitem ettim ona bir sürü dedim sen onları terkettiğinde yanında beni bulabilecekmisinn dedim oda çok öfkeliyim onlara ben onlara bu zamana kadar saygısızlık yapmadım aksine bir sürü kişi böyle bir evladın olduğu için çok şanslısınızz diye annemlere ithamlarda bulundu diyorr benim aklımın almadıqı senin ailen bana karşı ne kadarr sevimli ne kadar cana yakınn onların haklarını ödeyemem ama bir taraftan sen hiç haketmediğin en mutlu en heyecanlı olman gerektiği zamanlarda bizimkilerin ağır laflarıylaa sarsıldın seni tanımadıkları halde bunları sana yapmaya hakları yokk ben seni çok seviyorum bırakamam diyor..
Anne baba tektirr onlar hiç kimseye değişilmezz amaa bişey beklemiyoruzz sadece birazzz anlayışş hoşgörüü

Son düzenleme:
Canım bak kesinlikle olmaz dememiş annesi,biraz daha tanıyın demiş.Gerçi biraz zaman geçerse oğlunun fikrini değiştireceğini umarak söylemiştir.Oğluyla zıtlaşıp arasını bozmamak adına yani.Ama bu süreç senin lehine de işleyebilir.Bakarsın seni tanıdıkça severler,mutlu olacağınıza inanır.Zira ben kayınvalde adayının sana düşmanca yaklaşacağını sanmıyorum.Bence tek düşüncesi,oğlunun seninle mutlu olamayacağıdır.Sen bu düşüncesini değiştirebilirsin zamanla.
Erkek arkadaşın belki sana güven vermek için gerekirse ailesini sileceğini söylemiştir.Bu sözünde ciddi olacağını düşünemiyorum.

tabikii mutlaka eşinle senin aranada yansır..peki sen bunları yaşamışş biri olaraktan ne dersinn .. hani bunları çektiğine değdimii iyiki de diyomusun yanii.. İnşALLAHH herşey yoluna girerr seninde cnm..

canım biz eşimle tek bu sebepten tartışırız başka bi sebep olmaz ve onlar hala aynı kafa eşimin ailesi çok deişik insanlar vardır yok derler herseye laf ederler toplun içinde farklı davranırlar o nedenle ben diyorum ya degmezmiş eşim iyi biri ama olan bana oldu sinirlerim yıprandı suratlarını bile göremk istemiyorum ve eşimle içimzde okadar cok sey kaldı ki keşkelerimiz çok oldu yani ama nasibimde evlenmek varmış olmuş seninkide nasipse biz ne desek boş ama eger kadın diretiyorsa eyvallah de tatlım diyorum ya beni istemeyeni ben hiç istemem de olsun bitsin ilerde seni hem ailesi hemde kendisi isteyen birine evet demen daha hayırlı olur die düşünüyorum çünkü sadece eşinle deil ailesiylede evleneceksin bunu unutma hani derler ya aman eşinle mutlusan gerisi boş kapat kapını otur karışan olmaz die tamamen safsata hiçde öyle deil yaniii gelecekler gideceksin hep bir soğukluk bak annemler ve kaynanamlar senede bir kere görüşürler oda bayramlarda belkii bu sene benim ufaklık annemdeydi özledik die görmeye gitmişler o ondan baska telde bile rayıp sormazlar zaten düğün zamanı hiç annemi kale almadılar bizi yok gibi saydılar sizdede aynı sey olur anneni babanı kendini üzmeye degmez sevmeyen hiç bir zaman sevmez eşimde derdi hep siz çok iyi anlaşacaksınız ilerde die ama nerdeeeeee
neyse hakkında hayırlısı canım bekle bakalım az biraz daha

canım biz eşimle tek bu sebepten tartışırız başka bi sebep olmaz ve onlar hala aynı kafa eşimin ailesi çok deişik insanlar vardır yok derler herseye laf ederler toplun içinde farklı davranırlar o nedenle ben diyorum ya degmezmiş eşim iyi biri ama olan bana oldu sinirlerim yıprandı suratlarını bile göremk istemiyorum ve eşimle içimzde okadar cok sey kaldı ki keşkelerimiz çok oldu yani ama nasibimde evlenmek varmış olmuş seninkide nasipse biz ne desek boş ama eger kadın diretiyorsa eyvallah de tatlım diyorum ya beni istemeyeni ben hiç istemem de olsun bitsin ilerde seni hem ailesi hemde kendisi isteyen birine evet demen daha hayırlı olur die düşünüyorum çünkü sadece eşinle deil ailesiylede evleneceksin bunu unutma hani derler ya aman eşinle mutlusan gerisi boş kapat kapını otur karışan olmaz die tamamen safsata hiçde öyle deil yaniii gelecekler gideceksin hep bir soğukluk bak annemler ve kaynanamlar senede bir kere görüşürler oda bayramlarda belkii bu sene benim ufaklık annemdeydi özledik die görmeye gitmişler o ondan baska telde bile rayıp sormazlar zaten düğün zamanı hiç annemi kale almadılar bizi yok gibi saydılar sizdede aynı sey olur anneni babanı kendini üzmeye degmez sevmeyen hiç bir zaman sevmez eşimde derdi hep siz çok iyi anlaşacaksınız ilerde die ama nerdeeeeee
neyse hakkında hayırlısı canım bekle bakalım az biraz daha

cnm çok saoll fikirlerin için kulaklarımı tıkadımm çevremdekilere bekliyorumm hayırlısı neyse o olsun ne diyim artıkk..

yanlız şu var kii erkek arkadasımın hayalleri yuvamıza dair yaptığı planlar olmayan çocuğumuzun geleceğine dair bi sürü tatlı şeylerr beni ağlatmaya tek sebep .. onada kıyamıyorumm=(

bak arkadaşım ben yaşınızı işinizi kısaca sizi tanımadan sadece genel olarak aldığım ve almakta olduğum eğitim doğrultusunda yorum yapıyorum.. ailesiyle bu tarz sıkıntı içinde olan ve bunu senin biliyor olman tehlike çanlarının çalıyor olması demek.. şöyle düşün geldiler aileler tanıştı bu işlem herşeyden emin olduktan sonra gerçekleşir.. ziyaret sonrasında birbirinizi tanıyın diyen bir anne emin değil demektir.. süreç olması gerektiği gibi akmıyor... mutsuz olabilirsin şu ankinden çok daha fazla... sorumluluk sahibi istediğini bilen bir erkek karşısındaki kim olursa olsun onu kırmadan kendini kolayca ifade eder laf değiştirilmesine ya da umursanmamaya mahal vermez.. ince ayrıntılara çok dikkat et..

canim benim ben bu arkadasa cok katiliyorum,cünkü aciyi bende cekiyorum suan,10 aylik evliligim bitti ve esimde evlenmeden öncede,evliykende diyordu ki sensiz yasiyamam,sen hayatima anlam kattin,ve suan ayrildik ve esim ve ailesi hem suclular,hemde güclü,cünkü 10 yildir esim kumar oynuyormus ve aileside bile bile evlendirdiler,bunu sonradan ögrendim ve bak esim suan bensiz cokta iyi yasayabiliyor...cünkü neredeyse hic bir caba sarf etmedi beni geri kazanmak icin,hatta hic caba sarf etmedi,ve annesi hep arkamdan konusuyordu,halbuki ben ona ne yapmistim ki?
evet aynen,suan üzülürsün ama cok iyi tart kardesim,sonradan evlenipte yuvanin bozulmasi asil insanin ruhunu öldürür.

arkadaşım bence ne kadar vicdansız bir annesi varmış oğlunun mutluluğunu istemiyor sadece kendi istediği gibi bir gelin bulup kendini tatmin etmek istiyor oğlunun düşüncesi duyguları hiç önemli değil onun için.... bir anne nasıl bu kadar acımasız gaddar olabiliyor ben onu anlamıyorum....

arkadaşım bence ne kadar vicdansız bir annesi varmış oğlunun mutluluğunu istemiyor sadece kendi istediği gibi bir gelin bulup kendini tatmin etmek istiyor oğlunun düşüncesi duyguları hiç önemli değil onun için.... bir anne nasıl bu kadar acımasız gaddar olabiliyor ben onu anlamıyorum....

tabikide anne ne yaparsa yapsın onları terk etmek lafı bi kere çok yanlışş.. burda katılıyorum yukardaki arkadasa amaa onun haricinde yazıklar olsun ne kadar vicdansızz bir evlatmışş sözüde abartı .. tek taraflı düşünülüyorr tamam annesiiii sonuçta amaa bir taraftada oğlu yaa onu hergün öylee sıkıntı stres içinde yemek yemiyo resmen eridiğini görüpte etkilenmiyosaa gerçekten yazıklar olsun o anneyee...

Back
X