- Konu Sahibi turkuazz1907
etmeyiz inşallah herşey gönlünce olsun zaten kim var bize dua edecek birbirimizden başka değilmi hayırlısı olur inşallah allahtan seni isteyen babası var o lafını geçirir az çok bende oda yokcanım babası tamam siizn içiniz rahat olsun demiş siz istiyorum dedikten sonra demiş. şimdi olayın biraz sakinleşmesini bekliyoruz. siz yinede dualarınızı eksik etmeyin kzılar olur mu?

pff saolunn arkadaslar yorumlarınız ilginiz içinn çok çaresizimm .. az önce msj atmış aşkımm o çok beğendiğin söz elbisesinii aldım akşam size bırakırım..=( söz elbisesiii diyo ya sanki sözümüz olacakkk offf offff
gönlünü ferah tut bak ne güzel vazgeçmiyor seni mutlu etmeye çalışıyor sözünde olur nişanında sana tavsiyem annesi ilerde istese bile mesafeni koru yüz göz olma ağzını açıp beni istemedin deme bilmiyomuş gibi davran hiçbişeyden haberin yokmuş gibi öle daha iyi oluyor emin ol sevgilinede söyle yapılan hiçbir konuşmadan haberin olmadığını söylesin
ooff cnm çok üzüldüm kendi yaşadıklarım gözümün önünden geçti bende 3 yaklaşık 4 yıl bir ilişki yaşadım 2ci yılda erkek arkadaşımın ailesi beni istemedi sonra erkek arkadaşım ailesini ikna etti ve herşey düzeldi (ben öyle sanıyordum) askere gitti geldi beni ailesiyle tanıştırdı herşey gayet iyi görünüyordu bana soğuk falanda davranmadılar aksine çok sıcak davrandılar 4 gün sonra kandil için annesini aradım bana çok soğuk davrandı o zaman hissettim yine bir sorun var dedim.. erkek arkadaşımla konuştum ve bana itiraf etti seni istemiyorlar dedi ve beni unut dedi başımdan kaynar sular döküldü dünya başıma yıkıldı sandım bu arada erkek arkadaşım vaktinde bizi ayıramazlar diye bir sürü hikaye yazmıştı bana... çok acı bunu yaşayan bilir geceleri uyuyamıyordum sürekli ağlıyordum çok acılar üzüntüler çektim... ayrılmamızdan daha 1 yıl geçmeden erkek arkadaşım nişanlandı ve arkadaşımı arayıp bunu söyledi bir kez daha yıkıldım.(birde bütün haberleri hep yolda işe giderken alıyordum yollarda ağlaya ağlaya işe gidişimi hiç unutmam) o evlendi.. 3 yıl sonra bende eşimle tanıştım şimdi çok mutluyum Allah a nasıl şükrettiğmi anlamam.. iyi ki de o kişiyle olmadı diye o kadar çok şükrediyorum ki anlatmam.. evet iyiki de onunla evlenmedim ve iyiki de o kadar acı çektim... o yüzden canım allah herşeyin hayırlısını versin hiç üzme kendini herşeyi zamana bırak...
herşey biz insanlar için

Son düzenleme: