Erkek arkadaşımın annesi çok tuhaf

Gerçekten böyle bir konuşma geçti mi?
Yoksa
Hayal ürünü mü?

Ayol bu devirde, tanıştığı dakika eski nişanlıyı yerecek kadın var mı kız ardakaşa?

Hem de tam tuvalete gidiyor sevgili, kadın lafını ediyor
Cevap vermeden dönüyor bey.:işsiz:

Merhaba hanımlar geçen hafta erkek arkadaşımın annesi bulunduğumuz şehre geldi ve biz de tanışmış olduk. Sevgilimle aramdaki yaş farkına takılır mı diye endişe ediyordum ama tanıştıktan sonra bunun hoşuna bile gittiğini fark ettim. Tanıştığımız ilk bi saat için kadının çok tatlı güleryüzlü ve pozitif birisi olduğunu düşündüm ama sonra erkek arkadaşım lavaboya gitmek için masadan kalktığında tüüüüm fikrim değişti. Masada yalnız kaldığımızda bana sevgilimin eski nişanlısından bahsetti. Ay kızım ben seni çok sevdim çok hanım hanımcıksın o diğer kız neydi öyle çok afedersin yolluydu ayrıca ben bekar oğluşuma neden dul kadın alayım gibi tuhaf tuhaf eril eril laflar etti. Yani haliyle sevgilimin eski nişanlısından ben de nefret ediyorum ama objektif olarak bakınca söyledikleri ve bakış açısı gerçekten çok rahatsız ediciydi. Ben cevap vermeye fırsat bulamadan zaten sevgilim masaya geldi o gelir gelmez de hemen konuyu değiştirdi. Ben bunlardan sevgilime bahsetmedim tabi ki zaten sonrasında da annesiyle bir araya gelmedik sadece dün otogara birlikte bıraktık. Neyse dün de otogarda benden numaramı aldı bugün de mesaj atmış canım kızım nasılsın diye. İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız dedim oğluşumu sana emanet ettim içim rahat :):):):))) yazmış. Kuzuyu kurda emanet etmiş de olabilirsin diyemedim tabi..

Ya ben kadına çok gıcık oldum açık konuşayım hiç sevmedim. Nerdeyse sevgilimin eski nişanlısını savunacaktım kadına karşı o derece. Öff kendimi de kötü hissediyorum böyle çünkü sevgilim annemi sevdin mi diye sorduğunda evet çok şekermiş falan dedim.

Kadına da üzülüyorum bi taraftan diğer kıza dul yollu falan diyo da oğluşuyla aylarca birlikte yaşadığımdan falan haberi yok tabi :KK70: beni hayalindeki gelin gibi bi şey sanıyo heralde denize düşüp yılana sarıldığının henüz farkında değil :KK70: ay sinirlerim bozuldu
Sizin yerinizde olsam beni de çok rahatsız ederdi kadının zihniyeti. Annesi böyleyse oğlunun da zihniyeti böyle olabilir mi diye sevgilimi bikaç kere daha gözden geçirirdim (bazen aşktan tam olarak göremiyoruz gerçek huyunu suyunu). Genelde bu tarz kadınlar oğullarına paşa gibi davranıyor sonra ceremesini biz Çekiyoruz maalesef...
Sevgilinizin zihniyette sorun yoksa annesini boşverin bence

Merhaba hanımlar geçen hafta erkek arkadaşımın annesi bulunduğumuz şehre geldi ve biz de tanışmış olduk. Sevgilimle aramdaki yaş farkına takılır mı diye endişe ediyordum ama tanıştıktan sonra bunun hoşuna bile gittiğini fark ettim. Tanıştığımız ilk bi saat için kadının çok tatlı güleryüzlü ve pozitif birisi olduğunu düşündüm ama sonra erkek arkadaşım lavaboya gitmek için masadan kalktığında tüüüüm fikrim değişti. Masada yalnız kaldığımızda bana sevgilimin eski nişanlısından bahsetti. Ay kızım ben seni çok sevdim çok hanım hanımcıksın o diğer kız neydi öyle çok afedersin yolluydu ayrıca ben bekar oğluşuma neden dul kadın alayım gibi tuhaf tuhaf eril eril laflar etti. Yani haliyle sevgilimin eski nişanlısından ben de nefret ediyorum ama objektif olarak bakınca söyledikleri ve bakış açısı gerçekten çok rahatsız ediciydi. Ben cevap vermeye fırsat bulamadan zaten sevgilim masaya geldi o gelir gelmez de hemen konuyu değiştirdi. Ben bunlardan sevgilime bahsetmedim tabi ki zaten sonrasında da annesiyle bir araya gelmedik sadece dün otogara birlikte bıraktık. Neyse dün de otogarda benden numaramı aldı bugün de mesaj atmış canım kızım nasılsın diye. İyiyim teşekkür ederim siz nasılsınız dedim oğluşumu sana emanet ettim içim rahat :):):):))) yazmış. Kuzuyu kurda emanet etmiş de olabilirsin diyemedim tabi..

Ya ben kadına çok gıcık oldum açık konuşayım hiç sevmedim. Nerdeyse sevgilimin eski nişanlısını savunacaktım kadına karşı o derece. Öff kendimi de kötü hissediyorum böyle çünkü sevgilim annemi sevdin mi diye sorduğunda evet çok şekermiş falan dedim.

Kadına da üzülüyorum bi taraftan diğer kıza dul yollu falan diyo da oğluşuyla aylarca birlikte yaşadığımdan falan haberi yok tabi :KK70: beni hayalindeki gelin gibi bi şey sanıyo heralde denize düşüp yılana sarıldığının henüz farkında değil :KK70: ay sinirlerim bozuldu
Bence eril dil kullanma ve ataerkil bakış açısı bakımından çok farkın yok o kadından ki yaş itibariyle onu yadırgayamayız. " kıza dul yollu falan diyor da ogluşuyla aylarca birlikte yaşadığımdan falan haberi yok tabi. Denize düşüp yılana sarildigindan henüz haberi yok" cümleleri dikkatimi çekti. Yani o kadına göre dul olmak kötü ama sen evlenmeden birlikte olduğun için daha kötüsün öyle mi...

Ayrılırsaniz senden sonraki geline de aynen seni anlatabilir

Bence eril dil kullanma ve ataerkil bakış açısı bakımından çok farkın yok o kadından ki yaş itibariyle onu yadırgayamayız. " kıza dul yollu falan diyor da ogluşuyla aylarca birlikte yaşadığımdan falan haberi yok tabi. Denize düşüp yılana sarildigindan henüz haberi yok" cümleleri dikkatimi çekti. Yani o kadına göre dul olmak kötü ama sen evlenmeden birlikte olduğun için daha kötüsün öyle mi...
Hayır söyledikleriniz gerçeği yansıtmıyor ben asla eril tahakküme tahammül edebilen bir insan değilim kadının cümleleri de bu yüzden canımı sıktı. Bahsi geçen cümlelerim de kadının bakış açısına göre benim muhtemelen daha bile kötü olmamdan kaynaklanıyor. Anlaması da pek güç değil ama neyse

Daha eşimle sevgiliyken kayınvalidem de inanılmaz bir densizlik yapıp bana eşimin eski sevgilisinden bahsetmişti. İşte oğlu çok iyi niyetliymiş o kız için de ev kurmuşmuş, yardımcı olmuşmuş bilmem ne. Köprünün altından öok sular aktı unutuldu ama ben asla unutmadım. O zaman hemen eşime söylemiştim annen bana neden bunları anlatıyor sen uyar bir daha anlatmasın demiştim. Siz de söyleyebilirsiniz bence
Eski nişanlısıyla doğrudan ya da dolaylı olarak alakalı en ufak konu aramızda geçsin istemiyorum çünkü daha öncesinde bu kadın sebebiyle bi ayrılık yaşamıştık

Sizin yerinizde olsam beni de çok rahatsız ederdi kadının zihniyeti. Annesi böyleyse oğlunun da zihniyeti böyle olabilir mi diye sevgilimi bikaç kere daha gözden geçirirdim (bazen aşktan tam olarak göremiyoruz gerçek huyunu suyunu). Genelde bu tarz kadınlar oğullarına paşa gibi davranıyor sonra ceremesini biz Çekiyoruz maalesef...
Sevgilinizin zihniyette sorun yoksa annesini boşverin bence
Sevgilimin zihniyetinde sorun yok ya annesine de çok takılmadım ama biraz sinirimi bozdu

Of hic sevmem oglusum muhabbetini, erilligi de cabasi. Bir de mesaj atiyor boyle bi kez gordugu kiza. Cok fena.

bu sevgili hani daha önceki konunuzda tekrar bir araya gelmemek için okkalı tokat istediğiniz sevgili mi??? siz önce kendi içinizde tutarlı olun...
Eski sevgilimle barışmayı duygusal olarak istiyorum mantıken istemiyordum duygularım ağır bastı ve barıştım. Kendi içimde duygularım ve mantığımın çatışması herhangi bir şeyi eleştirme hakkımı elimden mi alıyor?

Bence de ayıp etmiş ama anneler işte, boş boş konuşabilirler. Belkide seni okadar samimi görmüş ki, gerçek düşüncelerini senşnle paylaşmış, sevgiline karşı cesaret edemez :)
Sen çokta düşünme onu bence, zamanla bir kaç kez daha derse cevabını verebilirsin saygılı bir şekilde. Her insanın başına gelebilir tabi bu bir insanı kötü yapmaz vs. Ama şimdi çokta takılms.

Asıl merak ettiğim siz şimdi kesin barıştınız mı içime siniyor mu her şey?

Ya açığımı bulduğu anda konuşacağı kesin de eski nişanlının arkasından konuşması da objektif olarak baktığımda beni rahatsız etti. Kadını instagramdan bayağı stalklamıştım oldukça aktif bi yaşam tarzı var alkollü mekanlarda biraz fazla takılıyo gece kulübü vs giyimi de biraz açık öznel düşündüğümde ben de ıyy diyorum ama objektif bakınca kadının arkasından yollu demesine sinir oldum ayrıca evlenip boşanmış olabilir yani bekar oğluşuma dul almam nedir ya?

Senin şu bakış açın da gayet eril onu da bil yani niye stalkladın şimdi niye nefret ediyosun hiç anlamadım

Senin şu bakış açın da gayet eril onu da bil yani niye stalkladın şimdi niye nefret ediyosun hiç anlamadım
Iyy diyorum çünkü kendisiyle husumet yaşadım. Bunu herhangi bir sıkıntımın olmadığı bir kadın yapıyor olsa ne güzel hayatını yaşıyor derim nitekim diyorum da. Ama o kadını sevmediğim için ıyy diyorum çünkü her şeyi batıyor. Ama buna rağmen sevgilimin annesinin onun arkasından öyle konuşması beni bile rahatsız etti

Back
X