Erkek arkadaşımın annesi

Keşke kaldırmasaydınız fotoğrafları, hatta yola gel lafından sonra inadına paylaşın eski günleri özledim minvalinde.. Zaten boyle bir karakterde kadın siz kaldırsanız bile mutlaka bu konuda söyleyecek laf bulur, hatta daha da uzerinize gider. Yarın öbür gun o kadın önceden şöyle böyle bi kadındı da benim oğlan yola getirdi bunu falan bile der

Hatalısınız. Yaptığınızın arkasında duracaktınız. Ne münasebet akraba ekledi diye erkek arkadaşınıza resimleri kaldırayım mı diye soruyorsunuz? Hatta işi ilerletip annesi istedi diye kaldırıyorsunuz? Annesi doğru söylemiş böyle böyle istediği yola çekiyor sizi, siz de gıkınızı çıkartamıyorsunuz

En başından erkek arkadaşınızı siz kendiniz söylemişsiniz bu fotoğrafları kaldirayimmi yanlış anlaşılır mı demişsiniz .demekki tepki geleceğini az çok biliyorsunuz neden şaşırdınız ki..ve zaten yine en başında erkek arkadaşınıza bunu söyleyerek bu tavizi siz kendiniz vermişsiniz aslinda

Kimse icin kendinizi degistirmeye kalkmayin. Hic tanismadan, ortada hicbir resmiyet yokken ( hos, olsaydi da fark etmez) simdiden fotolari kaldirmaniz biz bunu istedigimiz gibi yonetiriz imaji vermis, hatta boyle yola gelsin bile diyebilmis annesi. Bu ulkede insanlar birbirlerinin yasam sekline saygi duymayi ogrenemedi gitti. Ogrenmemeleri icin de her sey yapiliyor ztn ya, neyse.

siz erkek arkadaşınızın annesi için hayat tarzınızdan ödün vermemelisiniz bence. iki gün sonra evlenirseniz etek giymeyip içki mi içmeyeceksiniz. böyle yola gelsin nedir. etek giyip fotoğraf çekmek, gece klübüne gitmek utanılacak şeyler değil. ben olsam kaldırmazdım böyle böyle her istediğini yaptırabileceğini sanır size.

Kadı soyu olunca ne oluyormuş bizimde osmanlıda kadılardan geliyor muhafazakar aile yapım olmasına rağmen istediğim mekana gidiyorum istediğimi giyiyorum kadı soyu olunca ne halt oluyormuş ben pek bir faydasını görmedim hanım teyze kadılığı sanırım sadece dini işlere bakan sanıyor Allahım sana geliyorum

daha nişanlı bile olmadığınız birinin akrabasını sosyal medyaya eklemek neden?
bide kızdı kaynana diye resimleri neden kaldırıyorsunuz
anneniz kızsa kaldıracak mıydınız? bunu düşünün
kaldırı mı ortalığı yıkardı bu benim hayatım diye
dediğim gibi pipi önemli
açmayın
direk ayrılın

Baban kaldır dese belki kaldırmayacagın fotografı erkek arkadasın bile degıl onun annesı için neden kaldırıyorsun? Sen erkek arkadasının annesi için kaldırırsan o fotografı oda bu lafı eder tabi

asıl sevgiline sor neden annesine sanane diyememiş demediği yetmemiş gibi sana fotoları kaldır demiş. üstüne de anasının densizliğini sana yetiştirmiş.
sana sirayet etmeden kapatamamış konuyu.
düşünsene hiç tanımadığın yüzünü bile görmediğin biri senin foton yüzünden kalp krizi geçiriyor totonla güleceğin yerde vicdan yapmışsın.
daha dönüşü yok ana oğulun kafalarında oluşturduğun imajı silemezsin artık ilk pas gol olmuş.

Sizi siz olduğunuz için kabul edecek insanları dahil edin hayatınıza..
Bundan sonrası için hala umudunuz var yani???

Niye kaldiriyorsun ki? Baştan yapmissin hatayi ipler diğer tarafa geçmiş. Seni bu adam oldugun gibi kabul ediyorsa diger söylenenlere kulak asmamaliydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…