Erkek arkadaşımın annesi

Tam bunu diyecektim.
Asfaltın Üzerinde mini etekli fotoğraf koyar "yola geldim" yazardım
Acayip uyuz oldum

Eşimle flört halindeyken,sosyal medyada etekli bir resmim için silsen mi acaba gibilerinden bişey ima etmişti.Benim hayat tarzım bu,giyim tarzım bu işine gelirse demiştim,tabi bu kadar sakin söylememiştim Daha da ağzından öyle şeyler çıkmadı.Kaldı ki bide anası laf söyleyecek,ay bide yola gelsin diyecek.Kimseniz o olun,kimse için eğilip bükülmeyin.Beğenmeyen oğluna almasın

Ben sırf bu yüzden akrabalarla instagram da arkadaş olmuyorum.
Herkes her haltı yiyor, sana gelince laf oluyor.
Herkes önce kendine baksın.
Hem daha sadece erkek arkadaşın olduğu çok saygı değer kayın ailesi sana karışma hakkını nereden buluyor
Kv beni tanıştıktan sonra eklemişti, 3-4 ay sonra kabul ettim.
Oda sırf resmiyete döktük diye yoksa kabul etmezdim.

İnsanlara hayatlarınıza bu kadar karışması için izin vermeyin.

Ooo yola getirecek bir kayınvalide adayı.... Devam edin, yol iyidir.

Bu zihniyette devam ettiginiz sürece hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız. Kendinizi oldugunuzdan farklı gösterirseniz bir ömür rol yapmak durumunda kalırsınız ki bu mümkün değil yapabileni görmedim. Olduğunuz gibi davranın ki sizi bu şekilde kabul etsinler yada etmesinler bitsin her neyse

Fotoğraf galerinizde benzer fotoğraflarınız yok mu? Şöyle kokteylli-rakı sofralı, tatilde kızlarla filan. Tek postta 5-6 tane böyle fotoğrafı arka arkaya paylaşın ve olacakları izleyin. Aslında çok iyi oldu böyle bir şey yaşamanız. Erkek arkadaşınızın karakterini öğreneceksiniz böylece.

E tamam da siz de sileyim mi diyerek bi nevi saklamaya çalışmışsınız kendi doğal halinizi
Ki peşinden de kaldırmışsınız resimlerinizi
Kadının açısından bakınca yola gelmişsiniz cidden

KAdının kendinde karışma hakkını bulmasına ayrı şaşkınım sizin panikle her şeyi kaldırmanıza ayrı şaşkınım

ohooooooo daha sevgiliyken anasının kuzusu evliyken sen düşün

valla ben ne kv gücüne inanırım ne görümce. ne yaparsa partneri yapar insana. erkek arkadaşınız sizi ilgilendiren bir şey yok deseydi kim konuşabilirdi. hadi arkadan dedikodu yapsalar siz nereden bileceksiniz sevgiliniz söylemese.
benim kv-kp kıyafete, bara laf edecek insanlar değiller. hiç muhafazakar erkek arkadaşım olmadı bu mevzularla karşılaşmadım bile ama birbirimize uymadığımız konularda orta yolu bulmanın değil karşılıklı saygı duymanın asıl çözüm olduğunu keşfettim kendi hayatımda. dışarıdan bakınca kv ye yaranmak adına geçmişini silen, geçmişinden utanan biri gibi görünürsünüz bu yaptığınız haraketle. şu saatten sonra erkek arkadaşınıza çizgiyi çekmeniz lazım. annenin veya akrabanın benim hakkımda konuşmasına niye izin veriyorsun diye. ben annen hakkında atıp tutsam ne kadar çirkin olur değil mi diye anlatın kendinizi. kimseyide eklemeyin sosyal medyanıza. ne gerek var, ben kendi akrabalarımı bile eklemiyorum eşiminkiler beride dursun.

Dediklerinize gerçekten de katılıyorum.
Kadın kalp krizi geçiriyor muş uyuyamamış gece sanırım vicdan yapıp böyle yaptım.
Şimdi tekrar konuyu açmalı mıyım sevgilime? Nasıl benim hakkımda böyle konuşuyorlar diye.

İyide siz neden onlar gordu diye siliyosunuz kusura bakmayin ama bu cok karaktersizce bir davranis neyseniz o olun sizi kabul ediyolarsa etsinler etmiyorlarsa kendileri bilirler davranisinizin arkasinda durmalisiniz ve kv de adayinin soyledigide cok terbiyesizce simdiden size her soyledigini yaptirabilecegini dusunuyo olabilir

Kadın daha yüzünüzü görmeden böyle işte yola gelsin demiş.

1)Erkek arkadaşınız bu durumda ailesine ne tepki verdi?
2)Erkek arkadaşınızın ailesi bunları ona söyledi ve size nasıl bir üslupla aktardı?
3)Erkek arkadaşınız madem sıkıntı yok dedi yoksa sizinle ciddi düşünmüyorduda o yüzden mi sıkıntı yok dedi?
4)Hadi diyelim ciddi düşünüyor bunların sıkıntı olacağını bilmiyor muydu acaba aile içi iletişimi yok mu?

Erkek arkadaşınız sütten kesilmiş mi aceba
Siz niye gece gece uykunuzu bölüp bunu düşünüyorsunuz? Kadın oh iyi yola gelmiş oh çok güzel dediğimi yaptırıyorum daha yüzünü görmeden tamda iplerini elime alacağım bir gelin süper demiştir emin olun. Daha neyi düşünüyorsunuz

İsterseniz hala düşünmeye devam edebilirsiniz. Beyin bedava

bence buradaki tek hatanız fotoğrafları silmeniz ve başta görüşünün böyle olduğunu bildiğiniz insanlarla takipleşmeniz. ben kendi akrabalarımla bile pek takipleşmiyorum.

Ne münasebet kendinizi değiştiriyorsunuz.
Benim eşimin ailesi muhafazakar ben ve ailem değiliz.
Yeni evliyken alkollü fotoğraflara laf söylemeyi denedi, çok sert tepki gösterdim. Rahatsız olan varsa sileyim hepinizi görmezsiniz ben buyum dedim.
Alttan alırsanız hayatınıza karışırlar.
Saçmalık.

Hanımlar ben de vicdan yapıp kaldırdım açıkcası kadın kalpten gidiyor muş uyku uyuyamamış görünce anlamadım ki direk dansı yaparken de videom yok normal bir bar videosu. ve alkollu masa olan resimler
Benim kayınvalidem de ayılmalı bayılmalı kaldır alkollü fotoğrafları dedi. Biz kadı soyuyuz dedi. Dedim ben de böyle bir soyum, biliyordunuz da saklamadım kendimi. Çok rahatsızsanız beni silin görmezsiniz. Ama ben alkol kullanan bir ailemin çocuğuyum değişmeyi de düşünmüyorum. Tansiyon fln yemedim güya sonra hastaneye gitmiş. Umrumda değildi. Siz bu kafayla çok taviz verirsiniz

Geçmiş borum pazarı konuşsanız ne? En baştan bir de sileyim mi diye sorup bu noktaya taşıyan da sizsiniz. Eğer öne çıkanlardaysa o dedikleriniz tekrar ekliyorsunuz. Arşivden hikayeleri açım ve sabitleyin tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…