- 3 Mayıs 2011
- 13.768
- 49.023
- 798
O laflar bana gelse birkaç tane daha resim eklerdim herhalde. Fazla dik başlıyım bu konularda. Özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum. Beğenmeyen küçük oğluna almasın.
Bu ilişki devam ederse o anneden de annesinin lafını taşıyan sevgiliden de çok çekersiniz.
Ooo yola getirecek bir kayınvalide adayı.... Devam edin, yol iyidir.İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Konuya direk başlamak istiyorum.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Gece kluplerinde alkollu hikayelerimi görüyorlar ve etekli olan resimlerimi.
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
ohooooooo daha sevgiliyken anasının kuzusu evliyken sen düşünİyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Erkek arkadaşımın annesine benim sosyal medya platformunda olan bir hesabımı gösteriyorlar. Resimlerimi,hikayelerimi
Ben daha öncedende demiştim erkek arkadaşımı uyarmıştım annesinin akrabası beni eklediğinde bak bu resimler var kaldırıyım mı yanlış anlaşılır mı diye o yok sorun olmaz demişti ama aklına bile gelmemiş göstereceği.
Bugün erkek arkadaşımı arıyor annesi o resimler ne baban görse ne der gibi laflar söylemiş açıkcası ben çok şaşırdım. Hemen kaldırdım o resimleri ve ısrarlı bir şekilde ne mesaj attığını sordum ailesinin. kaldırdığımı gördüklerinde böyle yola gelsin demiş kadın. Yüzyüze tanışıklığımız yok bizim ama beni biliyor
Kadın daha yüzünüzü görmeden böyle işte yola gelsin demiş.İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Ne münasebet kendinizi değiştiriyorsunuz.İyi geceler bu saatte düşünmekten uyuyamadığım için yazmak istedim umarım uyanık olan ablalarım, kardeşlerim vardır. Çünkü ben ne düşünüceğimi bilemiyorum şuan.
Benim kayınvalidem de ayılmalı bayılmalı kaldır alkollü fotoğrafları dedi. Biz kadı soyuyuz dedi. Dedim ben de böyle bir soyum, biliyordunuz da saklamadım kendimi. Çok rahatsızsanız beni silin görmezsiniz. Ama ben alkol kullanan bir ailemin çocuğuyum değişmeyi de düşünmüyorum. Tansiyon fln yemedim güya sonra hastaneye gitmiş. Umrumda değildi. Siz bu kafayla çok taviz verirsinizHanımlar ben de vicdan yapıp kaldırdım açıkcası kadın kalpten gidiyor muş uyku uyuyamamış görünce anlamadım ki direk dansı yaparken de videom yoknormal bir bar videosu. ve alkollu masa olan resimler
Geçmiş borum pazarı konuşsanız ne? En baştan bir de sileyim mi diye sorup bu noktaya taşıyan da sizsiniz. Eğer öne çıkanlardaysa o dedikleriniz tekrar ekliyorsunuz. Arşivden hikayeleri açım ve sabitleyin tekrar.Dediklerinize gerçekten de katılıyorum.
Kadın kalp krizi geçiriyor muş uyuyamamış gece sanırım vicdan yapıp böyle yaptım.
Şimdi tekrar konuyu açmalı mıyım sevgilime? Nasıl benim hakkımda böyle konuşuyorlar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?