• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEK ARKADAŞIMIN ANNESİ

merhaba 3 ay sonra 2 yılına gireceğim bi ilişkim var size bir konu anlatacağım erkek arkadaşımın ailesi ile aşırı samimiyim hatta tüm sülalesi ile herkes tanır bilir beni. neyse erkek arkadaşımın annesi ile de aram çok iyi erkek arkadaşımla kavga etsem bile annesi hep beni yazar arar nasıl olduğumu sorar asıl konu da şu erkek arkadaşım daha önce annesinin babasını aldattığını söyledi ablasına babasına (ablası evli) babası inanmadı erkek arkadaşım bir kaç ay eve gitmedi falan ama konu bir şekilde kapandı unutuldu gitti ve ben de şahit olmuştum annesinin telefonunda geçen yıl mesaj görmüştüm ve evet ne yazık ki tam olarak dün tekrar gördüm erkek arkadaşımın babası annesinin telefonunda adıyla kayıtlı başka bir kişi KOCAMBEY diye kayıtlı sürekli onunla konuştuğunu mesajlastıgını görüyorum ama erkek arkadaşıma söyleyemiyorum vicdanım hiç rahat değil ne yapmalıyım?
Evlenirken sadece eşinle evlenmeyeceksin.Ailesiyle de evleniyorsun.Baba boynuzlanmayi umursamıyor.Anne aldatıyor.Bitirmelisin bu ilişkiyi.

Bir aile faciasına sebep olmak istemiyorsanız susun..

Onun dışında, evliliği tekrar düşünmelisiniz.. Hem abartılı bir samimiyetiniz var hem de önceden bir aldatma mevzusu..

Bence bu aile normal değil,uzak dur.Belki çevre de biliyor ve böyle bir aileye girmek ilerde senin için utanç verici olabilir.

Sizi ilgilendirmeyen hiç bir konuya karışmayın.
Daha sevgilisiniz bu kadar samimi olmayın bence.
İnsanlar evli çocuklu eş ailesi ile o kadar samimi olmak istemiyorsa vardır bir nedeni…
Herşey zamanında güzel siz şu an sadece sevgilisiniz. Sevgilinizle aşkınızı yaşayın gezin tozun. Sevgilinizi tanımaya çalışın. Eş ailesi ile ileride görüşmesenizde olur

annesi babasını aldatıyor diye niye erkek arkadaşından ayrılasın ya ne alaka 😅 bazı yorumlara istinaden.
Babam da annemi aldatmış yani kimse de benimle mi olmasaydı garip bir düşünce.

Konuya gelirsek karışmayın ilgilenmeyin ailesiyle de samimiyeti azaltın
Aldatması da onları ilgilendirir kimseye bir şey söylemeyin görmeyin duymayın

Back
X