• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın annesi ...

evet kesınlıkle sorması gerekırdı en azından dersten snra yemeğe kal denmesi lazım sonucta sen gercekten hoca deılsınkı arada resmıyet olsun ısını bıtır cık gıt oraya hatır ıcın gıdıyosn anlatıyosun kendi öğrencilerinden farklı bi durum

"aç mısın?" diye sormadı annesi demişsin. sorsa açım diyecek miydin ki? bence cok kafana takma o yüzden. ayrıca dersini anlatınca çık, o kadar samimi olmak sizi yıpratabilir bence, şimdiden kafana takmaya başlamışsın..

az önce konuştuğumuzda söyledi annesi kendileri hakkında ne düşündüğümü sormuş . Allah nasip ederse gelinimiz güzel çok iyi falan demiş . Bir dahaki geldiğinde hazırlıklı olayım da yemeğe de kalsın sen arabayla bırakırsın sonrasında demiş .
Gerçi aç mısın deseydi de utanıp tokum derdim ..:)

Çok mu Pollyannacılık yapıyorum salak gibi olmak istemem sırf iyi düşüneyim diye

Canım kayınvalide adayına dair Beklentilere girme.. her zaman ince düşünmeyeBilir.. Ama sevgilinin Böyle şeyleri düşünmesi lazım.. üstelik tlf da yemek yiyip öyle geleyim demişsin.. Bu konuda uyar derim Ben.. uyar ki dikkat etsin.. Ben de iş çıkışı gidiyorum arada, annesinin aç mısın dediğini duymadım.. demez, aBlası da dikkat etmez, yani onlar o sıra tokken gelenin aç olduğunu düşünmeyeBilirler, ama dediğim giBi, sözlüm hemen hazırlar sağ olsun, Bi de biz ikmiz de maşallah Boğazımıza düşkünüz, sözlüm de açliğa dayanamaz Ben de dayanamam, o yüzden daha iyi anlıyor sanırım Beni.. 2 saate Bir acıkır o, Ben de öyleyimdir, yemediğimde elim ayağim titrer,ama dedğim giBi Böyle şeylere dikkat etmesini söyle, o ilerde eşin olacak dikkat etsın Böyle şeylere

az önce konuştuğumuzda söyledi annesi kendileri hakkında ne düşündüğümü sormuş . Allah nasip ederse gelinimiz güzel çok iyi falan demiş . Bir dahaki geldiğinde hazırlıklı olayım da yemeğe de kalsın sen arabayla bırakırsın sonrasında demiş .
Gerçi aç mısın deseydi de utanıp tokum derdim ..:)

Çok mu Pollyannacılık yapıyorum salak gibi olmak istemem sırf iyi düşüneyim diye

iyi ya da kötü erkek arkadasının ailesinin senin için ne düşündüğünü bu kadar kafana takma, bir sevinip bir üzülüp canını sıktığına değmez. sen ikiniz nasılsınız ona bak ;)

evet arkadaşa katılıyorum canım, ailesinin ne düşündüğünü ne dediğini ne demediğini Boşver, sevgiline odaklan, ona dair Beklentilerin olsun Ve Bu Beklentilerin gerçekleşmediği takdirde mutlaka onunla konuş. Hiç utanma ve sıkılma, rahatsiz olduğun durumları ona söyle.. Böyle Böyle öğrenecek sana nasıl davranması gerektiğini..

o zaman yarın erkk arkadaşımla bu konuyu konuşuyorum ve dikkat etmesi gerektiğini söylüyorum utanmıyorum :):) .

Ufak tefek gel gitlerim dışında iyiyiz :)

Kesinlikle düşündüğünüz gibi olumsuz olduğunu düşünmüyorum.

Ev hali, bazen denk gelmeyebilir yemek, hangimizin evinde hergün yemek pişiyor ki ? Keyifsiz anına denk gelmişsinizdir belki, belkide hazırlıksız yakalanmıştır tesadüf olarak iki kere ya da üç.

Ben olsam sizin yerinizde bu sefer gideceğimde börek alıp götürürdüm, hem güzel bir jest olur hemde inceden mesaj verirsiniz.

:71:

Ablacım gideceğimi biliyordu işin ilginci 2 defadır da hazırlık yakalandı ...

Ben gittiğimde hiç yemek yemem tokum der kalkarım diye düşünüyordum ama yapıcı olmak gerek haklısınız :)

Ablacım gideceğimi biliyordu işin ilginci 2 defadır da hazırlık yakalandı ...

Ben gittiğimde hiç yemek yemem tokum der kalkarım diye düşünüyordum ama yapıcı olmak gerek haklısınız :)

:) Bence yapmayın bunu, hem sevdiğinize hem ailenize iyi bir imaj bırakmazsınız.. Bu kanaatteyim ben.

Dediğim gibi eliniz boş gitmeyin, en iyi çözümü bu.

Canım erkekleri Biraz dürteceksin ki öyle dikkat edecek.. en azından Canım dün gece yemeği çok geç yedim rahatsız oldum diyeBilir gönderme yapaBilirsin.. ha Ben olsam Beni aç Bıraktın tansiyonum düştü diye kavga çıkarırdım o ayrı =))) Sen gene de göndermeler yaparak ince düşünmesini sağlayaBilirsin.. kayınvalide adayına gelince, ondan çok ince düşünmesini Bekleme, kayınvalidedir Bu, yeri gelir şapur şupur öper yeri gelir yüzüne Bakmaz selam vermez =) hayalkırıklığına uğrama sonra.. Dediğim giBi aç mısın tok musun, uykun var mı yok mu, üşüdün mü terledin mi, Böyle şeyleri sevgilinin annesi değil,sevgilin düşünecek, düşünmüyosa dırdıra mağruz kalacak Bu kadar Basit =)

canım bence erkek arkdaşına açma konuyu hiç bana saçma geldi bundan snra her gittiğinde belkide istemeyerek annesi sana yemek vermek zorunda hısseder kendini nebilm bence söyleme

Çok ufak tefek şeyler gibi görünse de önemli detaylar bunlar.Özellikle bir de erkek arkadaşınız aç olduğunuzu bile bile önemsememiş.Biliyorum erkekler her zaman her konuda ince olmuyorlar ama bu çok basit bir şey.Yemek yok lafı da bahane geliyor bana.Yani şöyle;tamam yoktur.Ama mutfağa girip bir patates biber kızartıp bir makarna yapmak 3 saatin içinde ne kadar vaktini alır ki?Dersin kızım evde yoktum,yemekte kalmamış kusura bakma ama karnınız doysun..Ben annemden böyle gördüm,olmayınca garipsiyorum. =)

Kasıtlı değildir belki ama düşünülmesi gerek işte.Sinekte küçüktür ama mide bulandırır derler ya o hesap.Küçücük şeyler kırıcı,düşündürücü olabiliyor.​

Son düzenleme:
girip mutfağa yemek yapsanız aç kalmazsınız sorunda ortadan kalkar :1::1:

diken üzerinde oturuyorum hala :D kalkıp çay bile alamam ki ben mutfağa girip yemek yapayım :D

burcu bencede söyleye söyleye büyüteceğim annesinin 2o yılda büyütemediği oğlunu :D:D

fancy ben kızı için dersten çıkıp yorgun argın gidiyorum evlerine önüme bi kap yemek koymak da onun zorunluluğu olsun da ben istemezsem yemeyeyim ...

Vira bende aynı şekilde aniden misafir bile gelse en kötü dışarıdan bir şey söylenir gene de ağırlanır misafir . bir makarna bir salata yarım saatini almazdı . Önemsenmediğimi düşünüp üzüldüm ne yalan söyleyeyim .

Back
X