- Konu Sahibi BaLPrensesi
Kızlar biraz giriş yapayım konuya, benim ciddi bir ilişkim var 10. ayın içindeyiz şu an durumlarımız müsait olmadığı için evliliği 1-2 yıl sonrasına düşünüyoruz. Sevgilimin annesiyle abisiyle kardeşiyle tanıştım.Annesiyle tanıştığım zaman heyecandan o kadar gerildim ki sürekli gülümseyen ben kaskatı kesildim. Çok iyi bir kadın benimle elinden geldiğince ilgilendi konuştu flan ama hiç ilgilenmediğim konulardan konuştuğu için yaa evett doğruu flan gibi kısa kısa yorumlar yapabildim sadece
Bir kere de çaya çağırdı beni. Şöyle anlatayım sevgilimin abisi de kız arkadaşını tanıştırdı ve kız 2. kere geldi onlarda kaldı. sevgilimin abisi farklı şehirde çalışıyor fakat kız aileyi görmek için gelip kalıyor işte açık alanda çay içmeye çağırdılar beni sevgilim, ben, kız ve annesi gittik. Orda da güzel gitti her şey. Hatta eve döndüklerinde sevgilime demişki " balprensesini çok bekletme işini kur bir şeyler yap artık" :)
Neyse asıl sorum şu ben kadının yanında hep ciddi duruyorum yani biraz mesafeliyim diğer kız gibi samimi davranmıyorum. Kendisi numarasını vermediği için anneler gününde de aramamıştım. Beni neden aramadı aramasını bekledim gibisinden bir şeyler söylemiş sevgilime, sevgilim de sen kıza numaranı vermedin ki o da nasıl benden alıp arasın çekinir öyle demiş. Annesi de bir dahaki sefere arayabilir demiş :) Bu arada kız da hediye yollamış. Ama samimiler yani evlerinde kalmıştı öncesinde de.
Sizce ben samimi mi davranmalıyım yoksa benim şu anki tutumum doğru mu? Karar veremiyorum bu sefer de ne soğuk kız demesin
Yeri gelince tebessüm ediyorum ya da gülüyorum ama genel anlamda ciddi duruyorum işte bilmem anlatabildim mi... Bir de hiç kız çocuğu yok bu nedenle bir arkadaşının kızlarıyla muhabbet edermiş hep tanışmamızda anlatmıştı. Özünde iyi kadın yani ama yine de sonradan hakkımda yanlış fikirlere kapılmasını istemem.

Neyse asıl sorum şu ben kadının yanında hep ciddi duruyorum yani biraz mesafeliyim diğer kız gibi samimi davranmıyorum. Kendisi numarasını vermediği için anneler gününde de aramamıştım. Beni neden aramadı aramasını bekledim gibisinden bir şeyler söylemiş sevgilime, sevgilim de sen kıza numaranı vermedin ki o da nasıl benden alıp arasın çekinir öyle demiş. Annesi de bir dahaki sefere arayabilir demiş :) Bu arada kız da hediye yollamış. Ama samimiler yani evlerinde kalmıştı öncesinde de.
Sizce ben samimi mi davranmalıyım yoksa benim şu anki tutumum doğru mu? Karar veremiyorum bu sefer de ne soğuk kız demesin