önümüzdeki salı sevgılımın annesıyle tanısacagım. Mutevazı ama hoş giyinecegım. Güzel, az miktarda makyaj yapacagım. Ama annesi hamarat kızları sevıyormus. Elimden temizlik ve yemeğe dair her şey gelir, cok güzel yaparım. Ben onlara gıdınce güzel bir çay demlemek istiyorum ama çay demlemeyı bılmıyorum... Nedense hiç beceremiyorum. Nasıl cok güzel cay demleyebılırım?
Hamarat, cekip ceviren bir kadın oldugumu anlaması ıcın ne yapabılırım?
Cok kültürlü ve sözü gecen bir kadın, ogluna da kendısı gıbı dominant birini istiyor, ben de oyleyım aslında, sozum gecer hep. Yasadıgım yer bakımından pasaklı cahil biri sanmıs beni.. Ama oyle degilim. 2 gunde bir odamı dip köşe temizler, günlük duşumu alırım. Siyaset ve toplumsal konularda da yeterınce bılgı sahıbıyım.
Acaba kendimi dogru tanıtabılecek mıyım bilmiyorum. İlk defa aşık oldum. Yanlış tanınmak ıstemıyorum.. Tavsiyeler verin lütfen arkadaslar
((
Hamarat, cekip ceviren bir kadın oldugumu anlaması ıcın ne yapabılırım?
Cok kültürlü ve sözü gecen bir kadın, ogluna da kendısı gıbı dominant birini istiyor, ben de oyleyım aslında, sozum gecer hep. Yasadıgım yer bakımından pasaklı cahil biri sanmıs beni.. Ama oyle degilim. 2 gunde bir odamı dip köşe temizler, günlük duşumu alırım. Siyaset ve toplumsal konularda da yeterınce bılgı sahıbıyım.
Acaba kendimi dogru tanıtabılecek mıyım bilmiyorum. İlk defa aşık oldum. Yanlış tanınmak ıstemıyorum.. Tavsiyeler verin lütfen arkadaslar