erkek arkadaşımın arkadaşları

Evet ikili ilişkilerde yaptığı yorumlar bayağı tepki topluyor çünkü hiç olmadık şeyler yazıyordu kendimden biliyorum.:49:
Bir de çok güzel manken gibi olduğunu, sevgilisinin bizim hayal bile edemeyeceğimiz mükemmellikte olduğunu söylüyor ama kendine güvenmiyor bu bir çelişki midir evettt çelişkidir :56::26: :56::26: :56::26: :56::26: :56::26: :56::26: :56::26: :56::26:

komiksin ama sana kendimi anlatmayacağım ir dönem modellik yapmam zoruna gitmiş galiba.

komiksin ama sana kendimi anlatmayacağım ir dönem modellik yapmam zoruna gitmiş galiba.

Efsaneee geri dönmüşşş :18:
Yokluğun belli oluyordu baksana herkes neler yazmış sana demek ki bir dönüp acaba deme vaktin gelmişşş:51:
İnanmazsın çook zoruma gitti senin modellik yapman
Yani ben nasıl kaldırırım bu yükü bilemem

Son düzenleme:

Efsaneee geri dönmüşşş :18:
Yokluğun belli oluyordu baksana herkes neler yazmış sana demek ki bir dönüp acaba deme vaktin gelmişşş:51:
İnanmazsın çook zoruma gitti senin modellik yapman
Yani ben nasıl kaldırırım bu yükü bilemem

evet gitmiş ki baksana öle mükemmel vs değil demişsin arkamdan .yahu arkadaşım senin işin gücün yok mu?hiç tanımadaığın insanla bir yerde takıştın diye takibe alıp saldrıyorsun her yerde .burda herkes dediğin üç dört kişiden fazla değil .gayette insanlar yorumlarımı beğeniyor aç profilime bak kaç kişi beğenmiş .lütfen sayfamı işgal etme artıkkk....

ne giydin peki bulusmada :61:

dar paça kot giydim
üstüne krem rengi bir body
bide siyah ceket altına yine siyah ayakkabı topuklu
spordum yani hem spor hem şık
bide saçımı sıkı toplattım at kuyruğu yaptrdım öleydi yani iyi geçti ya sıkıntı yok yani .eğlenceliydi güzel bir akşamdı .

Dakka 1 gol 1

Üyelerimizin tümü tartışmaya açık yorumlara cevap vermek yerine, kötü içerik bildirimine basmayı öğrendikleri gün çocuklara şeker dağıtacağım...

Dakka 1 gol 1

Üyelerimizin tümü tartışmaya açık yorumlara cevap vermek yerine, kötü içerik bildirimine basmayı öğrendikleri gün çocuklara şeker dağıtacağım...

yine ben suçluyum değil mi?yani görmüyorsunuz galiba sayfamı dedikodu sayfasına çevirmişler bir sürü yorum yapılmış .

Back
X