aa canım bu ayrı olduğu sevgilinmiydi?? barıştınız mı
yok canım o değil .bununla iki ay olucak ilişkimiz .diğeri çoktan tarih oldu .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa canım bu ayrı olduğu sevgilinmiydi?? barıştınız mı
Belle msj kutu dolu.
Boşaltsana![]()
Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum kadın kıskançlık yapar muhakkak sen gençsin çünkü. boğazda yemek yerseniz sanırım bu da balık olur o da ayrı bir kriz ızgara balık değilde güveçte bir şeyle söyle yanına salata ,kıyafet konusuda orası serin olur arkadaşımızı dediği ceket pantolon iyi fikir bu sene turuncu ve mavi moda kendini sıkma onların yanında biraz sıkılırsın ama yapıcak birşey yok yaşları senden fazla olduğu için seni sorularıyla işte bu daha çocuk konumuna düşürebilirler kuyruğu dik tut
Yarın mı büyük gün yoksa Pazar günü mü?![]()
Neden bu kadar abartıyorsun konuyu? Oraya gelecek insanlar acaba beni yadırgarlar mı diye düşünmediklerinden ve son derece günlük hayatlarında ne giyiyorlarsa giyip geleceklerinden emin olabilirsin. Kendine güvenen bir insan bunları dert etmez bence. Kadınlar arasındaki çekişmeye de gelince yani düğün olsa neyse dicem şıklık yarışına girsin insanlar. Ama sanmıyorum o tarz bir çekişmenin olacağını. Zaten sevgilinin yaşı varmış, arkadaşları da o yaşlardaysa eşleri bu çekişme konusunu çoktan aşmıştır canım. Sen rahat ol. Tarzını yansıt yeter.bol şans.
abartıığım falan yok benim.burdan fikir almak istedim bunuda nerden çıkardın sen?ben zaten kendime güvenen biriyim .seni ilgilendirmez yaşı başı mileetin sen işine bak yorumuna ihtiyacım yok canım hadi işine.
bir konu açıyorsan sana hakaret,küfür edilmedikçe isteyen istediğini yazar.
bazı yazılara tahammül edemiyeceksen açmasaydın konuyu.
kaldıki yukardaki mesajda kötü birşeyde yok,ama senin yazdığın cevap çok agresif olmuş.
erkek arkadasina sor
neye izin veriyorsa onu giyersin
o arkadaş benim takipçim .her yerde buluyor beni yorum yapıyor .o istedğini yazarsa hem bende istedğimi yazarım .neden tek taraflı düşündün sen ?
tahammül ediyorum zaten bendede küfr yok hakaret yok gereksiz avukatlık yapmana gerek yok yani birşey olunca sitedikler müdahala ediyolar .
bir konu açıyorsan sana hakaret,küfür edilmedikçe isteyen istediğini yazar.
bazı yazılara tahammül edemiyeceksen açmasaydın konuyu.
kaldıki yukardaki mesajda kötü birşeyde yok,ama senin yazdığın cevap çok agresif olmuş.