• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın arkadaşları

Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum kadın kıskançlık yapar muhakkak sen gençsin çünkü. boğazda yemek yerseniz sanırım bu da balık olur o da ayrı bir kriz ızgara balık değilde güveçte bir şeyle söyle yanına salata ,kıyafet konusuda orası serin olur arkadaşımızı dediği ceket pantolon iyi fikir bu sene turuncu ve mavi moda kendini sıkma onların yanında biraz sıkılırsın ama yapıcak birşey yok yaşları senden fazla olduğu için seni sorularıyla işte bu daha çocuk konumuna düşürebilirler kuyruğu dik tut

Canım tecrübelerime dayanarak söylüyorum kadın kıskançlık yapar muhakkak sen gençsin çünkü. boğazda yemek yerseniz sanırım bu da balık olur o da ayrı bir kriz ızgara balık değilde güveçte bir şeyle söyle yanına salata ,kıyafet konusuda orası serin olur arkadaşımızı dediği ceket pantolon iyi fikir bu sene turuncu ve mavi moda kendini sıkma onların yanında biraz sıkılırsın ama yapıcak birşey yok yaşları senden fazla olduğu için seni sorularıyla işte bu daha çocuk konumuna düşürebilirler kuyruğu dik tut

evet işte aynen bende ondan korkuyorum .çünkü kadınların olduğu yerde muhakkah bir çekişme çıkar .net yani bu .hani laf sokacaklar vs sinir olurum valla .ondan gereliyorum daha çok .

belle yargılamak bana düşmez ama daha 25 yaşındasın.neden bu kadar büyük biriyle berebersin ki?sevgilin 27-28 yaşlarında olsa bu kadar kasılmayacaktın değil mi?çünkü yaşıtlarım olacak gırgır yaparız diye düşünecektin.lütfen yanlış anlama ama onlarla aranda kuşak farkı olacak.mesela benim geçenlerde eşimin arkadaşları geldi yemeğe bunlar eşimden baya büyüklerdi 37-40 arası karı koca.inan o kadar sıkıldık ki espri yapıyorum havada soğuk rüzgarlar esiyor.sadece kendi dediklerine gülüyorlar,bizim esprilerimize bön bön bakıyorlar falan Allahım geçmez bu gece diye düşünmüştüm.ama eşimle yaşıt aramızda birkaç yaş oynayan arkadaşları var onlara gitsek ya da onlar gelse 2 gün de kalırız ya da onlar kalır muhabbet öyle tatlı gelir ki...umarım anlatabilmişimdir.yaş gerçekten çok önemli.uyum sağlarız falan diye düşünürsün ama bir süre sonra batmaya başalar bence bir daha düşün...

yok canım o değil .bununla iki ay olucak ilişkimiz .diğeri çoktan tarih oldu .

Neden bu kadar abartıyorsun konuyu? Oraya gelecek insanlar acaba beni yadırgarlar mı diye düşünmediklerinden ve son derece günlük hayatlarında ne giyiyorlarsa giyip geleceklerinden emin olabilirsin. Kendine güvenen bir insan bunları dert etmez bence. Kadınlar arasındaki çekişmeye de gelince yani düğün olsa neyse dicem şıklık yarışına girsin insanlar. Ama sanmıyorum o tarz bir çekişmenin olacağını. Zaten sevgilinin yaşı varmış, arkadaşları da o yaşlardaysa eşleri bu çekişme konusunu çoktan aşmıştır canım. Sen rahat ol. Tarzını yansıt yeter.bol şans.

Neden bu kadar abartıyorsun konuyu? Oraya gelecek insanlar acaba beni yadırgarlar mı diye düşünmediklerinden ve son derece günlük hayatlarında ne giyiyorlarsa giyip geleceklerinden emin olabilirsin. Kendine güvenen bir insan bunları dert etmez bence. Kadınlar arasındaki çekişmeye de gelince yani düğün olsa neyse dicem şıklık yarışına girsin insanlar. Ama sanmıyorum o tarz bir çekişmenin olacağını. Zaten sevgilinin yaşı varmış, arkadaşları da o yaşlardaysa eşleri bu çekişme konusunu çoktan aşmıştır canım. Sen rahat ol. Tarzını yansıt yeter.bol şans.

abartıığım falan yok benim.burdan fikir almak istedim bunuda nerden çıkardın sen?ben zaten kendime güvenen biriyim .seni ilgilendirmez yaşı başı mileetin sen işine bak yorumuna ihtiyacım yok canım hadi işine.

abartıığım falan yok benim.burdan fikir almak istedim bunuda nerden çıkardın sen?ben zaten kendime güvenen biriyim .seni ilgilendirmez yaşı başı mileetin sen işine bak yorumuna ihtiyacım yok canım hadi işine.

bir konu açıyorsan sana hakaret,küfür edilmedikçe isteyen istediğini yazar.
bazı yazılara tahammül edemiyeceksen açmasaydın konuyu.
kaldıki yukardaki mesajda kötü birşeyde yok,ama senin yazdığın cevap çok agresif olmuş.

kaldıki yukardaki mesajda kötü birşeyde yok,ama senin yazdığın cevap çok agresif olmuş.

o arkadaş benim takipçim .her yerde buluyor beni yorum yapıyor .o istedğini yazarsa hem bende istedğimi yazarım .neden tek taraflı düşündün sen ?
tahammül ediyorum zaten bendede küfr yok hakaret yok gereksiz avukatlık yapmana gerek yok yani birşey olunca sitedikler müdahala ediyolar .

o arkadaş benim takipçim .her yerde buluyor beni yorum yapıyor .o istedğini yazarsa hem bende istedğimi yazarım .neden tek taraflı düşündün sen ?
tahammül ediyorum zaten bendede küfr yok hakaret yok gereksiz avukatlık yapmana gerek yok yani birşey olunca sitedikler müdahala ediyolar .

Ben neden senin takipçin olayım ki her konuya yorum yapan sensin. Ayrıca ismine yeni dikkat ettim takipçim diye. Neden takip edeyim ki seni. Sapık mıyım? Yoksa seni tanıyor muyum? Ne alıp veremediğim var? İlginç gerçekten.. Ben işi gücü olan biriyim işim yok senin yorumlarınla mı uğraşcam. hiç güleceğim yoktu valla.Diğer konulardaki yorumlarından saldırgan tavırlarını şiddetle kınıyorum. Konu aleni, herkes yorum yapabilir. Kısıtlama yapamazsın.

Saol canım desteğin için oldukça masumane bir yorumdan sonra neler söylendi görüyor musun? Benim içim rahat yorum konusunda kastım yok kişisel bazlı.

Niye bu kadar tedirgin oldun sen altı üstü arkadaşları annesi babası değil :))
Herkese uyum sağlayabilmeli insan,çocukla çocuk,büyükle büyük,yaşlıyla yaşlı
Sen kendinden emin ol yeter,

Senin birşey bulmana yada konu açmana gerek yok
Hepsi birbirini tanıyan kişiler zaten
İşin bu kısmını hiç dert etme yani
Muhabbet zaten bi şekilde akar gider
Laf lafı açar mutlaka ...o en kolay tarafı

Kıyafetin gittiğin mekana göre değişir canım..
Hem şık hem sade kıyafetleri tercih et ki
Onlar ne giyerse giysin ne abartılı ne de sönük kal ;)

Back
X