- 7 Ocak 2016
- 10.354
- 49.960
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu kaybetmemek için herşeyi yapmak?Asla öyle koca meraklısı biri değilim yanlış anlaşılma olmasın sadece çok seviyorum ve kaygılı bağlanma yaşayan biri olduğum için onu kaybetmemek icin her şeyi yapmak istiyorum
Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Senin o evde ne işin varMerhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
BEn olsam sevgilimin evine hic gitmezdim. Gidiyosam elimi hic biseye surmezdim. Ola ki surdum ona ragmen lafini yapiyolarsa hepsinin bi guzel agzina tukurur bitirirdim bu iliskiyi. 2 yil hic bisey degil. Bu adam sana bekarken boyleyse evlenince neler yapar. Sevgilin de bi sorun gormemis zaten. Ailece el birligiyle hayatini zindana cevirir hasta ederler seni. Yasin cok kucuk sana abla tavsiyesi kimse hoslanmiyo diye kendinden taviz verme. Taviz tavizi dogurur. Seni seven cropunla da sever begenir basar bagrina. Basmayan da kendine goresini bulsun deyip vazgecmeyi bil.Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Bunu cani gonulden soyledin mi ? Insallah kendin de bu dedigine kulak asarsin kardesimAilesinin seni istemediği biriyle mutlu olamazsın.
20 yasinda elin adaminin tribini niye cekiyorsunMerhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Daha bu yaşta ne bu yüz göz olma, evden çıkmama muhabbeti ya. Oturun okulunuzu okuyun işe girin eliniz ekmek tutsun ortalıkta kalıyosunuz sonra kucağınızda çocukla parasız. Ne işin var senin onu ailesiyle evde zaten.Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?
Üzgünüm ama size ne desek inanın boş. Ne dersek diyelim siz kendinizi ezdirmeye devam edeceksiniz. Bundan %100 eminim. Benzer konuyu açan tüm kadınların bunu yaşamalarının sebebi yine kendileri burada hata da sizin. Çünkü bu tip insanlara size karışma hakkını veriyorsunuz. Sevgilinizinde şüpheniz olmasın babasından hiçbir fark yok. Evlenince emin olun bunu gösterecektir. Zira gerçekten kadının koruyup ona destek olan bir erkek zaten en başta ailesini bu konuda susturur, net bir tavır sergiler gerekirse kendisi mesafesini koyar. Bu böyledir. Leyla ile Mecnun aşkı mı yaşıyorsunuz da bu denli yaklaşımlara izin veriyorsunuz. Direk bitirmeniz gerek bu ilişkiyi. Çünkü hiçbiri sizi bu şekilde kabul etmeyecek annesi iyi diyorsunuz ama annesinin belli ki ailede söz hakkı yok. Ne demek siz varsınız diye gelmemek terbiyesize bak. Size kan kusturacak bir aile ile karşı karşıyasınız maalesef. Şimdiden geçmiş olsun yapabileceğiniz tek şey ayrılmak.Merhaba iyi geceler ben henüz 20 yaşındayım ve 2 senelik bir ilişkim var annesi ile aram çok iyi ve çok severiz birbirimizi ama babası benden maalesef ki haz etmiyor. Bir kez ben okula giderken dışarıda karşılaştık, yaz ayıydı ve ben göbeği açık giyinmiştim, akşamına gidip kardesine bu kız açık saçık giyiniyor benim oğlumun psikolojisini bozuyor demiş. Çok alınsam da özellikle onların yanına giderken giyimime dikkat etmeye çalıştım. Her zaman güleryüzlü ve saygılı bi insan oldum onlara karşı ama babası eğer ben onların evindeysem evden çıkıyor ya da dışarıdaysa hiç eve girmiyor, ben sırf onların evindeyim diye eve girmeyip parkta beklediğini biliyorum. Eğer karşılaşırsak da benimle muhabbet etmiyor, ailemi soruyor ve sorarken de yüzüme bakmıyor. Cok uzuluyorum. Yakın zamanda benim için eve gidip gelmeme rağmen bulaşık bile yıkamadığımı söylemiş ki yaptığım zamanlar da oldu. Artık dayanamayıp erkek arkadaşıma bana karşı yapılan bi ayıbın oldugunu ve kendimi artık kötü hissettiğimi söyledim. Erkek arkadaşımsa bana bundan sonra daha dikkat eder bulaşık bırakmayız dedi,çıkıştım konu bu mu yapmayacağım hiçbir şey dedim ve yaptığımın saygısızlık oldugunu söyledi. Bana yapılan şey ne dediğimde ise kimse sana saygısızlık yapmıyor dedi. Beni anlamasını üzüldüğümü görmesini isterdim Şu an konuşmuyoruz erkek arkadaşımla. Napmalıyım bilmiyorum. Yaptığım bir yanlış asla olmadı onlara karşı, bana bu yapılan haksızlık değil mi?