sonra ne oldu ? bu sebepten mi ayrıldınızAynı dertten muzdariptim.
Bu olay kesinlikle boş adam işi ya.
Hayatında biri varken ne mana yani?
Unutma ki eylemlerimizi bir amaç için yaparız.
Eminim o hatunlarla konuşuyordur da.
Sürekli huzursuz hissediyordum. Her gün kimi takip etmiş falan diye bakmalar. Gittim manyak gibi fake erkek hesabı açtım. Bunun takip ettigi hatunlara takip attım. Bi de öyle gerçekçi yapmışım ki, hatunlar bana geri dönüyordu falan. Neyse hatunların fotolara falan bakıyordum beğenmiş mi etmiş mi falan.sonra ne oldu ? bu sebepten mi ayrıldınız
En iyisi vallaSen de erkekleri takip et bakalım beyefendi arıza çıkarmıyor mu
Umursamaz şekilde aynı şeyi yapmaya devam ediyorsa hakediyor bencedeEn iyisi valla
Sonuçta karşı tarafa bir davranışta bulunuyorsak, ona da bunu yapabilme hakkını veriyoruz aslında.
sen mi ayrıldın peki ve ayrılık sebebiniz bu muydu? ona ne söyledin ayrılırkenSürekli huzursuz hissediyordum. Her gün kimi takip etmiş falan diye bakmalar. Gittim manyak gibi fake erkek hesabı açtım. Bunun takip ettigi hatunlara takip attım. Bi de öyle gerçekçi yapmışım ki, hatunlar bana geri dönüyordu falan. Neyse hatunların fotolara falan bakıyordum beğenmiş mi etmiş mi falan.
Aslında daha iyi oldu ilişkimizin bitmiş gibi olması. O kadar çektiğim strese, diken üzerinde hissetmeme değecek biri değildi. Şimdi çok daha huzurluyum.
Şimdi ben gidip taş gibi bebelere takipler atıp dursaydım her gün, hoşuna gider miydi acaba?
Ya bizim saçma sapan bir durum. Yani ben bile bilmiyorum, ifade edememsen mi ayrıldın peki ve ayrılık sebebiniz bu muydu? ona ne söyledin ayrılırken
Ne demek “ne yapacağım”? Yapmanız gereken şey gayet açık değil mi?kızlar 6 aydır birlikteyiz ama bölük pörçük 6 ay sayılmaz.ben istanbul o sakaryada yaşıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz.onu çok seviyorum bana karşı çok ilgili onunda beni sevdiğinden eminim.ama bir konuyu bir türlü çözemedik.sürekli instagramdan kız ekliyr onu ekleyen kızlarda oluyor.bazen ekleyip sonra siliyor.kızlardan birine mesaj attım ben onu ekledim dedi sonra benimki silmiş onu ama önce kabul etmişti.konuyu her açtığımda tartışıyoruz konuşmak istemiyorum bilmemne diyip konuşturmuyor.kaç kez böyle devam edersen seninle görüşmeyeceğim dedim.ama gelişme yok.konunun üstüne kapatığ hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. ama ben bu huzursuzluktan çok yoruldum.1 günümüz bile hoş sohbet geçmiyor her gün bir iki kızla ekleşiyor. bende sorunca kavga ediyoruz. ne yapacağım ?
Kendinizi bir daha bu duruma düşürmeyin derim.kızlardan birine mesaj attım
benim de öyle çok saçma bir hal aldı. artık seninle görüşmeyeceğim yeter artık buna tahammülüm yok diyorum. ertesi gün günaydın yazıyor. ardından iki üç gün o bana günaydın ben ona günaydınla geçiyorYa bizim saçma sapan bir durum. Yani ben bile bilmiyorum, ifade edemem
bu söylediklerinin hepsini söyledim.ama bir türlü tamamen ayrılamadık işte.görsen gayet düzgün olgun bir adam ama insragramını saniye saniye takip ediyorum manyak etti beniEe kızıp kızıp ilişkiye devam edersen adam da eh ayrılmıyor nasılsa diye eklemeye devam eder çok normal
Yeter artık senin milleti ekleme saçmalıklarınla uğraşamam o tiplerin ekli olduğu yerde ben olmam bundan sonra de engelle
Restini çeksene yahu nasıl duruyorsun neden katlanıyorsun insan kendine neden bunu yapar cidden anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?