erkek arkadaşımın bana sevgisini hissettiriyor ama sürekli insragramdan kız ekliyor :(

rnrn55

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
531
502
303
İstanbul
kızlar 6 aydır birlikteyiz ama bölük pörçük 6 ay sayılmaz.ben istanbul o sakaryada yaşıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz.onu çok seviyorum bana karşı çok ilgili onunda beni sevdiğinden eminim.ama bir konuyu bir türlü çözemedik.sürekli instagramdan kız ekliyr onu ekleyen kızlarda oluyor.bazen ekleyip sonra siliyor.kızlardan birine mesaj attım ben onu ekledim dedi sonra benimki silmiş onu ama önce kabul etmişti.konuyu her açtığımda tartışıyoruz konuşmak istemiyorum bilmemne diyip konuşturmuyor.kaç kez böyle devam edersen seninle görüşmeyeceğim dedim.ama gelişme yok.konunun üstüne kapatığ hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. ama ben bu huzursuzluktan çok yoruldum.1 günümüz bile hoş sohbet geçmiyor her gün bir iki kızla ekleşiyor. bende sorunca kavga ediyoruz. ne yapacağım ?

sonra ne oldu ? bu sebepten mi ayrıldınız
Sürekli huzursuz hissediyordum. Her gün kimi takip etmiş falan diye bakmalar. Gittim manyak gibi fake erkek hesabı açtım. Bunun takip ettigi hatunlara takip attım. Bi de öyle gerçekçi yapmışım ki, hatunlar bana geri dönüyordu falan. Neyse hatunların fotolara falan bakıyordum beğenmiş mi etmiş mi falan.

Aslında daha iyi oldu ilişkimizin bitmiş gibi olması. O kadar çektiğim strese, diken üzerinde hissetmeme değecek biri değildi. Şimdi çok daha huzurluyum.

Şimdi ben gidip taş gibi bebelere takipler atıp dursaydım her gün, hoşuna gider miydi acaba?

sen mi ayrıldın peki ve ayrılık sebebiniz bu muydu? ona ne söyledin ayrılırken

seni sevdiğinden emin olsan sorun etmezdin bu kadar ki o da seni sevdiğine emin olsa başkalarını ekleyip durmazdı. sonuçta arkadaşı mı? yakını mı? ne alaka

Ne demek “ne yapacağım”? Yapmanız gereken şey gayet açık değil mi?

Ee kızıp kızıp ilişkiye devam edersen adam da eh ayrılmıyor nasılsa diye eklemeye devam eder çok normal
Yeter artık senin milleti ekleme saçmalıklarınla uğraşamam o tiplerin ekli olduğu yerde ben olmam bundan sonra de engelle
Restini çeksene yahu nasıl duruyorsun neden katlanıyorsun insan kendine neden bunu yapar cidden anlamıyorum

Ya bizim saçma sapan bir durum. Yani ben bile bilmiyorum, ifade edemem
benim de öyle çok saçma bir hal aldı. artık seninle görüşmeyeceğim yeter artık buna tahammülüm yok diyorum. ertesi gün günaydın yazıyor. ardından iki üç gün o bana günaydın ben ona günaydınla geçiyor

bu söylediklerinin hepsini söyledim.ama bir türlü tamamen ayrılamadık işte.görsen gayet düzgün olgun bir adam ama insragramını saniye saniye takip ediyorum manyak etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…