erkek arkadaşımın bana sevgisini hissettiriyor ama sürekli insragramdan kız ekliyor :(

bir şey sormak istiyorum gerçekten bu sebepten ayrılmayan insanlara siz ne sebepten ayrılıyorsunuz ? ayrılma nedenim tam olarak buydu ve kızları her gün ekle sil yapmanın boynuzlanmaktan başka açıklaması yoktur. bu şekilde ilişkiye devam etmeniz bile garip.

insanların çoğu evlenme aşamasına bunları yutarak geliyor galiba.

bu söylediklerinin hepsini söyledim.ama bir türlü tamamen ayrılamadık işte.görsen gayet düzgün olgun bir adam ama insragramını saniye saniye takip ediyorum manyak etti beni
Düzgün?
Olgun?
Yapma lütfen ya
O döven söven adamların da hepsi özünde iyi biri zaten
Kendini kandırıyorsun

benim de öyle çok saçma bir hal aldı. artık seninle görüşmeyeceğim yeter artık buna tahammülüm yok diyorum. ertesi gün günaydın yazıyor. ardından iki üç gün o bana günaydın ben ona günaydınla geçiyor :KK70:
Kuzum seni ciddiye almıyor.
Yazsın, sen yanıt verme yani.

bir şey sormak istiyorum gerçekten bu sebepten ayrılmayan insanlara siz ne sebepten ayrılıyorsunuz ? ayrılma nedenim tam olarak buydu ve kızları her gün ekle sil yapmanın boynuzlanmaktan başka açıklaması yoktur. bu şekilde ilişkiye devam etmeniz bile garip.

insanların çoğu evlenme aşamasına bunları yutarak geliyor galiba.
ben ondan ayrıldım zaten bu şekilde senin yanında olmam dedim. ama yazıyor mesaj atıyor ama bir anda bitiremiyor insan cevap veriyorum yine kavga ediyoruz. şu an bana göre ayrıyız ama ayrı mıyız barışık mıyız belli değil garip bir durum oluştu

Düzgün?
Olgun?
Yapma lütfen ya
O döven söven adamların da hepsi özünde iyi biri zaten
Kendini kandırıyorsun
döven söven biri değil o konuda birşey diyemem. bunların hepsini bende biliyorum ama mesaj attığından cevap veriyorum işte kendsini görüp sohbet etseniz sizde çok iyi biri bu dersnizi. kafa karşıklığı yaratıyor sonradan pişman olmamak için emin olmaya çalışıyorum

kızlar 6 aydır birlikteyiz ama bölük pörçük 6 ay sayılmaz.ben istanbul o sakaryada yaşıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz.onu çok seviyorum bana karşı çok ilgili onunda beni sevdiğinden eminim.ama bir konuyu bir türlü çözemedik.sürekli instagramdan kız ekliyr onu ekleyen kızlarda oluyor.bazen ekleyip sonra siliyor.kızlardan birine mesaj attım ben onu ekledim dedi sonra benimki silmiş onu ama önce kabul etmişti.konuyu her açtığımda tartışıyoruz konuşmak istemiyorum bilmemne diyip konuşturmuyor.kaç kez böyle devam edersen seninle görüşmeyeceğim dedim.ama gelişme yok.konunun üstüne kapatığ hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. ama ben bu huzursuzluktan çok yoruldum.1 günümüz bile hoş sohbet geçmiyor her gün bir iki kızla ekleşiyor. bende sorunca kavga ediyoruz. ne yapacağım ? :KK43:

Yolun başındayken dön kuzum. Senle birlikteyken gözü dışarda resmen. Böyle huzursuzlukla nasıl sağlıklı bir ilişki yürüyebilir ki? Daha çok zaman geçtikçe daha çok bağlanacaksın. Üstelik o kadar konuşmaya hala aynı noktadasınız. Senin rahatsız olduğunu bile bile devam ediyorsa , seni kaybetmeyi göze almış demektir.

döven söven biri değil o konuda birşey diyemem. bunların hepsini bende biliyorum ama mesaj attığından cevap veriyorum işte kendsini görüp sohbet etseniz sizde çok iyi biri bu dersnizi. kafa karşıklığı yaratıyor sonradan pişman olmamak için emin olmaya çalışıyorum
Kendisini görüp sohbet etsem ne olur ki önüme geleni ekleyen bi adam imajı değişmez bende
Mantıklı bi insan etkilenmez zaten bundan
Ama sen bunu kendine reva görüyorsan bu senin tercihin

Boş erkek kafası , aldatmayı sadece yatmak zannediyorlar . Eklediysem nolmuş? Baktıysam nolmuş gidip koynuna girmedim ya der 🤦‍♀️
Ayrıl boşa vakit kaybetme.
+1
Benim eski odun da tinderda kızlara selam verdiğini gördüğümde “eee bunda ne var buluşmamışım ki”
Ama bana normal bir erkek arkadaşım bir soru sorsun “sana neeeeaaaa” “bilmiyorum diyemedin miiiieeeeaaağğğğ”

kızlar 6 aydır birlikteyiz ama bölük pörçük 6 ay sayılmaz.ben istanbul o sakaryada yaşıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz.onu çok seviyorum bana karşı çok ilgili onunda beni sevdiğinden eminim.ama bir konuyu bir türlü çözemedik.sürekli instagramdan kız ekliyr onu ekleyen kızlarda oluyor.bazen ekleyip sonra siliyor.kızlardan birine mesaj attım ben onu ekledim dedi sonra benimki silmiş onu ama önce kabul etmişti.konuyu her açtığımda tartışıyoruz konuşmak istemiyorum bilmemne diyip konuşturmuyor.kaç kez böyle devam edersen seninle görüşmeyeceğim dedim.ama gelişme yok.konunun üstüne kapatığ hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. ama ben bu huzursuzluktan çok yoruldum.1 günümüz bile hoş sohbet geçmiyor her gün bir iki kızla ekleşiyor. bende sorunca kavga ediyoruz. ne yapacağım ? :KK43:
Hem baska kizlarla tanışma çabası hemde seni idare etmesi falan e gizli kapalıda yapmiyo sende hala bana sevgisini gösteriyor de

O zaman devam et bence. İleride "erkek arkadaşım beni aldattı" diye konu açarsın. Orada da seviyormuş gibi yapıyordu dersin. Bize de yorum yapacak konu çıkar.

Düzgün mü olgun mu bilemem ama sanal ortamda kız ekleyip duran tip abazadır. Adam daha ilişkinin başında sizin için bu kadar bile incelik yapmıyor. Mart kedisi gibi internetten kız düşürmeye çalışıyor. Siz trip atınca geri dönüyor diye sizi sevdiğini düşünüyorsunuz. Kusura bakmayın ama aldatan erkeklerin yarısından fazlası da yakalanınca karısının kapısında yatıyor, karılarının onca lafına yarabbi şükür diyorlar. Şimdi bu adamlar karısına aşkından mı yapıyor?Aldattı ama karısına alttan alıyor, çünkü aşık mı diyelim. İnsanların yaptığı her şeyin bir amacı olur, bir insan profiline neden sürekli karşı cins ekler, bir düşünün cevabı bulursunuz bence.

Okuldan erkek bir arkadasim var. O da böyle. Sevgilileri oluyor ama instagramdan eklemeye, onlarla görüşmeye falan da gidiyor. Sorduğumda tam olarak ilgimi çekmiyor yetmiyor bana diyor ama diğerleriyle de aslında dalgasına görüşüyor. Ona dusenlerle beraber falan oluyor. Hatta çok baglananlarla iletişimi kesmiyor ne zaman cagirsam geliyor diye :) o da sizinki gibi görünüşte iyi biri yani hoş sohbet muhabbet :)
Demissiniz ya bazen ekleyip siliyor diye. Dm den mesaj atıyordur ya cevap anlamıyordur o nedenle siliyordur. Ya da konuşma devam etmiyordur birbirlerini siliyorlardir.
Yani size ilgisinin yeterli olmadığı ve aldattığı gun gibi ortada kusura bakmayın.
Çünkü gercekten kalpten seven baglanan erkekler kız arkadaşını kaybetme korkusuyla değil başka kız eklemek, var olan kız arkadaşlarını da siliyor. Sevgilileri rahatsiz oluyor diye. Çok şahit oldum. Erkekler ekler cok anlam yuklememek lazim deyip cool davranmaya gerek yok yani.

Sizinki gibi beni ekleyen bir erkeğin sevgilisi bana mesaj atmıştı geçen sene. Seni eklemiş yazdi mi aldatiliyor muyum merak ettim lutfen yazdıysa soyle dedi. Bende konuşmayı attım kıza ve sürekli kız ekliyormuş oda. Kız ayırıldı.
Yani erkek arkadaşınız kusura bakmayın ama arıyor birilerini. Sizi kaybetmekten korksa eklemez zaten.

bu söylediklerinin hepsini söyledim.ama bir türlü tamamen ayrılamadık işte.görsen gayet düzgün olgun bir adam ama insragramını saniye saniye takip ediyorum manyak etti beni
‘Düzgün’ ve ‘olgun’ a takıldım, düzgün bir insan orada burada boş boş kadın eklemez bir, olgun insanda senin mesajlarını ciddiye alır cevap verir; dediğin gibi mesajlarını yok sayarak hiçbirşey olmamış gibi günaydın mesajı atmaz.

Ciddiye alınacak bir insan değil yani. Bırak bunu gitsin ararsa açma yazınca cevap da verme, üzülürsün benden söylemesi.

Back
X