- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzgün?bu söylediklerinin hepsini söyledim.ama bir türlü tamamen ayrılamadık işte.görsen gayet düzgün olgun bir adam ama insragramını saniye saniye takip ediyorum manyak etti beni
Kuzum seni ciddiye almıyor.benim de öyle çok saçma bir hal aldı. artık seninle görüşmeyeceğim yeter artık buna tahammülüm yok diyorum. ertesi gün günaydın yazıyor. ardından iki üç gün o bana günaydın ben ona günaydınla geçiyor![]()
ben ondan ayrıldım zaten bu şekilde senin yanında olmam dedim. ama yazıyor mesaj atıyor ama bir anda bitiremiyor insan cevap veriyorum yine kavga ediyoruz. şu an bana göre ayrıyız ama ayrı mıyız barışık mıyız belli değil garip bir durum oluştubir şey sormak istiyorum gerçekten bu sebepten ayrılmayan insanlara siz ne sebepten ayrılıyorsunuz ? ayrılma nedenim tam olarak buydu ve kızları her gün ekle sil yapmanın boynuzlanmaktan başka açıklaması yoktur. bu şekilde ilişkiye devam etmeniz bile garip.
insanların çoğu evlenme aşamasına bunları yutarak geliyor galiba.
döven söven biri değil o konuda birşey diyemem. bunların hepsini bende biliyorum ama mesaj attığından cevap veriyorum işte kendsini görüp sohbet etseniz sizde çok iyi biri bu dersnizi. kafa karşıklığı yaratıyor sonradan pişman olmamak için emin olmaya çalışıyorumDüzgün?
Olgun?
Yapma lütfen ya
O döven söven adamların da hepsi özünde iyi biri zaten
Kendini kandırıyorsun
kızlar 6 aydır birlikteyiz ama bölük pörçük 6 ay sayılmaz.ben istanbul o sakaryada yaşıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz.onu çok seviyorum bana karşı çok ilgili onunda beni sevdiğinden eminim.ama bir konuyu bir türlü çözemedik.sürekli instagramdan kız ekliyr onu ekleyen kızlarda oluyor.bazen ekleyip sonra siliyor.kızlardan birine mesaj attım ben onu ekledim dedi sonra benimki silmiş onu ama önce kabul etmişti.konuyu her açtığımda tartışıyoruz konuşmak istemiyorum bilmemne diyip konuşturmuyor.kaç kez böyle devam edersen seninle görüşmeyeceğim dedim.ama gelişme yok.konunun üstüne kapatığ hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. ama ben bu huzursuzluktan çok yoruldum.1 günümüz bile hoş sohbet geçmiyor her gün bir iki kızla ekleşiyor. bende sorunca kavga ediyoruz. ne yapacağım ?![]()
Kendisini görüp sohbet etsem ne olur ki önüme geleni ekleyen bi adam imajı değişmez bendedöven söven biri değil o konuda birşey diyemem. bunların hepsini bende biliyorum ama mesaj attığından cevap veriyorum işte kendsini görüp sohbet etseniz sizde çok iyi biri bu dersnizi. kafa karşıklığı yaratıyor sonradan pişman olmamak için emin olmaya çalışıyorum
+1Boş erkek kafası , aldatmayı sadece yatmak zannediyorlar . Eklediysem nolmuş? Baktıysam nolmuş gidip koynuna girmedim ya der
Ayrıl boşa vakit kaybetme.
Hem baska kizlarla tanışma çabası hemde seni idare etmesi falan e gizli kapalıda yapmiyo sende hala bana sevgisini gösteriyor dekızlar 6 aydır birlikteyiz ama bölük pörçük 6 ay sayılmaz.ben istanbul o sakaryada yaşıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz.onu çok seviyorum bana karşı çok ilgili onunda beni sevdiğinden eminim.ama bir konuyu bir türlü çözemedik.sürekli instagramdan kız ekliyr onu ekleyen kızlarda oluyor.bazen ekleyip sonra siliyor.kızlardan birine mesaj attım ben onu ekledim dedi sonra benimki silmiş onu ama önce kabul etmişti.konuyu her açtığımda tartışıyoruz konuşmak istemiyorum bilmemne diyip konuşturmuyor.kaç kez böyle devam edersen seninle görüşmeyeceğim dedim.ama gelişme yok.konunun üstüne kapatığ hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. ama ben bu huzursuzluktan çok yoruldum.1 günümüz bile hoş sohbet geçmiyor her gün bir iki kızla ekleşiyor. bende sorunca kavga ediyoruz. ne yapacağım ?![]()
O zaman devam et bence. İleride "erkek arkadaşım beni aldattı" diye konu açarsın. Orada da seviyormuş gibi yapıyordu dersin. Bize de yorum yapacak konu çıkar.döven söven biri değil o konuda birşey diyemem. bunların hepsini bende biliyorum ama mesaj attığından cevap veriyorum işte kendsini görüp sohbet etseniz sizde çok iyi biri bu dersnizi. kafa karşıklığı yaratıyor sonradan pişman olmamak için emin olmaya çalışıyorum
tinderda nasıl yakaladın peki ?+1
Benim eski odun da tinderda kızlara selam verdiğini gördüğümde “eee bunda ne var buluşmamışım ki”
Ama bana normal bir erkek arkadaşım bir soru sorsun “sana neeeeaaaa” “bilmiyorum diyemedin miiiieeeeaaağğğğ”
‘Düzgün’ ve ‘olgun’ a takıldım, düzgün bir insan orada burada boş boş kadın eklemez bir, olgun insanda senin mesajlarını ciddiye alır cevap verir; dediğin gibi mesajlarını yok sayarak hiçbirşey olmamış gibi günaydın mesajı atmaz.bu söylediklerinin hepsini söyledim.ama bir türlü tamamen ayrılamadık işte.görsen gayet düzgün olgun bir adam ama insragramını saniye saniye takip ediyorum manyak etti beni