erkek arkadaşımın bana sevgisini hissettiriyor ama sürekli insragramdan kız ekliyor :(

bende aynı dertteyim sürekli diken üstündeyim ekliyor benimkide saolsun sorduğumda tanımıyorum bahanelerine yatıyor ilk önce o bana attı bahanesine yatıyor. 2 gün önce yakaladım mesjını yazışmış kızla arkadaşım dedi bakmak istedim yok dedi ilk defa yakaladım diye çok uzatmadım kavga ettim tabi sonra geri barıştım. Emin ol yapmayan erkek yok canım
Var yapmayan erkek.
Kendinizi böyle adamlara layık görmekten vazgeçin.
Hiç mi şuradaki konulardan ders çıkarmıyorsunuz ?

normal arkadaşım dedi ilk başta sonra evli cıcuga var dedi bana bir iki bir sey sordu dedi felan filan 2 gün oldu daha bu mevzu ve cidden çok kafam karıştu
Daha bugün muge anlı da bir adam 8 kadınla berabermis 5 tanesinden de çocuğu varmış.
Kadınlar ağlıyor.
Ne olduğu belirsiz, aldattığıni bile bile beraber olunursa sonuç bu.
Ayrıca yapmayan erkek sizin cevrenizde yok diye dünya da yok mu saniyorsunuz? Umarim Gercekten sevildiginiz, sizi kaybetmekten korkan bir erkekle karşılaşırsınız da olduğunu görürsünüz.
Insanlar gerçketen sevince eski telefon numaralarından tutun takıldığı mekanlara kadar değiştiriyor sevdiği kadını kaybetmemek için.
Kendi değerinizi düşürmeyin bu kadar lutfen ya. Başkalarına mesaj atıyor alıştım da ne demek siz muhtaç mısınız ona ? Kendinizi 5 para etmez erkeklere ezdiren kadınlar görünce moralim bozuluyor.
Biraz güçlü olun lütfen eyvallahiniz olmasın.

peki tamam yapıyor aşikar ortada ama yapmayan erkek göster bana ya yok inan yok hangi erkeği tanıdı isem hep aynı arkadaşım daha bir aylık evli ev eişini başka kızlarla yakaladı ben neler neler duydum artık neden se ya kavga etmeye mecalıim yok ya da başka bir şey
Hayatınızda ve çevrenizde olduğu için normal geliyo ama eşine veya sevgilisine sadık insan da var... Aynısını sen yapsan karşı taraf nasıl tepki verir onu düşün.. Allah hayırlı kişilerle karşılaştırsın inşallah...

Ya gerçekten şu beni seviyor amaa bahanesinin altına sığınmaktan vazgeçin.Boş yere kendinizi de avutmayın.Seven adam bırak kız eklemeyi önüne çıplak gelse dönüp bakmaz.Siz avutmaya devam.

bende aynı dertteyim sürekli diken üstündeyim ekliyor benimkide saolsun sorduğumda tanımıyorum bahanelerine yatıyor ilk önce o bana attı bahanesine yatıyor. 2 gün önce yakaladım mesjını yazışmış kızla arkadaşım dedi bakmak istedim yok dedi ilk defa yakaladım diye çok uzatmadım kavga ettim tabi sonra geri barıştım. Emin ol yapmayan erkek yok canım

Yapmayan erkek var mıdır yok mudur bilmem ama bugün ben sırf bu yüzden ilişkimi bitirdim. Tam olarak emin oldum instagramdan tanımadığı kızlarla konuştuğundan ve bitirdim her şeyi. İlişkiye devam edecek kadar gurursuz ve değersiz değilim çünkü.

Kendinize bu eziyeti neden yapıyorsunuz? Kimi takip etmiş diye bakmak, sürekli kavga etmek, tartışmak yormuyor mu sizi? Başka adam mı yok sanki bu karı kız meraklısıyla yıpratıyorsunuz kendinizi?

Yapmayan erkek var. Hatta instagram kullanmayanı bile var. Yapmayan erkek yok diye diye erkekler her şeyi kendilerine hak görmeye başladılar. Nasılsa naparsa yapsın sevgilisi terketmiyorsa niye vazgeçsin diğer kızlardan değil mi? O yüzden şu yapmayan erkek yok klişesini bırakıp yapana bi güzel dersini vermek gerek.

Yapmayan erkek var mıdır yok mudur bilmem ama bugün ben sırf bu yüzden ilişkimi bitirdim. Tam olarak emin oldum instagramdan tanımadığı kızlarla konuştuğundan ve bitirdim her şeyi. İlişkiye devam edecek kadar gurursuz ve değersiz değilim çünkü.
Sizi tebrik ediyorum. Kendine böyle güvenen, kendi değerini bilen, onurlu ve gururlu kadınları umarım daha çok görürüz.

Yapmayan erkek yokmus. Peh! Boyle kandirin kendinizi.

Ne desin az bekle bunlardan iş çıkmazsa senle devam ederiz mi desin?

kızlar 6 aydır birlikteyiz ama bölük pörçük 6 ay sayılmaz.ben istanbul o sakaryada yaşıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz.onu çok seviyorum bana karşı çok ilgili onunda beni sevdiğinden eminim.ama bir konuyu bir türlü çözemedik.sürekli instagramdan kız ekliyr onu ekleyen kızlarda oluyor.bazen ekleyip sonra siliyor.kızlardan birine mesaj attım ben onu ekledim dedi sonra benimki silmiş onu ama önce kabul etmişti.konuyu her açtığımda tartışıyoruz konuşmak istemiyorum bilmemne diyip konuşturmuyor.kaç kez böyle devam edersen seninle görüşmeyeceğim dedim.ama gelişme yok.konunun üstüne kapatığ hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. ama ben bu huzursuzluktan çok yoruldum.1 günümüz bile hoş sohbet geçmiyor her gün bir iki kızla ekleşiyor. bende sorunca kavga ediyoruz. ne yapacağım ? :KK43:
Geçin bu işleri ya sizi seviyor ama instagramdan kız ekliyor size Bi şey diyeyim mi o erkekten Bi halt olmaz. Ne onun için çırpının ne de bu ilişkinin sonu olacak diye bekleyin.

kızlar 6 aydır birlikteyiz ama bölük pörçük 6 ay sayılmaz.ben istanbul o sakaryada yaşıyor sadece haftasonları görüşebiliyoruz.onu çok seviyorum bana karşı çok ilgili onunda beni sevdiğinden eminim.ama bir konuyu bir türlü çözemedik.sürekli instagramdan kız ekliyr onu ekleyen kızlarda oluyor.bazen ekleyip sonra siliyor.kızlardan birine mesaj attım ben onu ekledim dedi sonra benimki silmiş onu ama önce kabul etmişti.konuyu her açtığımda tartışıyoruz konuşmak istemiyorum bilmemne diyip konuşturmuyor.kaç kez böyle devam edersen seninle görüşmeyeceğim dedim.ama gelişme yok.konunun üstüne kapatığ hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor. ama ben bu huzursuzluktan çok yoruldum.1 günümüz bile hoş sohbet geçmiyor her gün bir iki kızla ekleşiyor. bende sorunca kavga ediyoruz. ne yapacağım ? :KK43:
Valla adam akilli.ilsiski istiyorsa yapacak senin istediğini saygı duyacak .. yoksa sende çek resti ama tartışma değil kesin olarak de

nasıl emin oldun? kanıt bulup yapıştırmam lazım ona benimde

Onun hayatında sen varken kızları eklemesi yanlış birşey, tamam. Ama eklediği kızlara mesaj atıp hiç konumunu sarsma derim. Senin muhatabın o kızlar değil, sevgilin. Sanırım nasılsa kavga etsek de barışırız rahatlığı var sevgilinde. Biraz ayrı kal, birkaç gün konuşma, burnu sürtünsün, rahat davranmaz bir daha bu kadar.

nasıl emin oldun? kanıt bulup yapıştırmam lazım ona benimde

Son zamanlarda tanımadığı kızları takip etmeye başlamıştı o takip ettiği kızlara instagramdan fake hesap açarak mesaj attım böye böyle diye. Onlarda eski erkek arkadaşımla konuşmaları ss attılar. Sonra o attıkları ss leri gönderdim, sövüp saymalı bir mesaj attım ve her yerden engelledim.

Back
X