• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımın beğenmemesi

benim sevgilimde öyle o çok spor giyinir bende daha süslü püslü.. beni eşofmanla görünce bi seviniyo garibim anlatamam :1:
ilk zamanlarda çok sorun ederdi gitti bana dünya kadar eşofman aldi bi hevesle. tabi ben naptim? nerde onun tarzi olmayan gömlek kot vs. varsa aldim :51: şimdi birakti beni kendi halime ugraşmiyor bile :9:

:) benim erkek arkadaşımın da gelecekte böyle olacağını umuyorum..o da kafasına göre konvers falan beğeniyor,ki benim var zaten bakalım daha neler alacak :))

Hemen kıskanmak demeyelim bence. Bazı erkekler makyajı, çok süslü olan kızları, abartılı kıyafetleri, topukluları gerçekten çok itici bulabiliyor.
Bir de onun seçtiği tarz kıyafetleri giymeyi dene bakalım. Ama tabi ki sen seviyorsan tarzından vazgeçecek değilsin orası ayrı ama onun da bi gönlü olsun. Sonra bakarsın duruma...

Bi de herkes beğenirken o beğenmiyor diyorsun ya, herkesin lafına inanma bence. İnsanlar öyle fesat ki çirkin olana güzel deyip, yakışan olunca hiç ses etmeyebiliyorlar.

En önemlisi senin beğendiğin, kendini rahat hissettiğin, seni yansıttığını düşündüğün kıyafetleri istediğin gibi giymek. Bir orta yol bulursun yine de sevgilinle bence. :31:

[Haklısın canım,güzel yorumun için de teşekkür ederim.. ben şöyle düşünüyorum,alış verişe onunla çıkayım,ortak beğendiklerimizi alayım..yoksa param boşa gidiyor,hevesim kırılınca giymiyorum..ama zaten süslü giyimim abartılı diiil ya,kadınsı değil de sevimli şık uyumlu görünen giyim tarzım var,yine de onun için istediği gibi giyinmeyi denicem

Son düzenleme:
Tarzlarınız uymuyor bence onun rock grubu filan var diyosun ondandır büyük ihtimal ya da herkesin dediği gibi çok dikkat çekiyorsan bundan rahatsızdır iki açıklaması var yani açık açık sor bunu erkek arkadaşına. Tarzlarımızın uygun olmadığını mı düşünüyorsun yoksa gerçekten kıskanıyor musun diye.

tarzlarımızın uygun olmadığını düşünüyo,uyumsuz görünmek istemiyor tahminim,yine de konuşcam bu konuyu..

benım erkek arkadasımda sürekli süslü püslü giyinmemem için beni kışkırtır..sonra ıstedıgı gıbı giyindiğimde başkalarının bakışlarından rahatsız olur yüzü asılır..bi anlasam ne istediğinide mutlu edebilsem diye çabalamaktan bende bi garip oluyorum..kendısıyle konuşmayı dene bence..

Kıskanmak değilde , belkide o tarz giyimi beğenmiyordur
Beğenmiyor olabilirde , eleştirme çok çok yanlış
Orta yolu bulabilirsiniz bence..

canım aynı sorunu bende yaşadım. bide biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. sadece yazları görüşebiliyoruz onun yanına gitmeden önce birsürü kıyafet alırım ona güzel görüniyim diye. ama kendisi sağolsun hayal kırıklığı yaşatıyo bana senn giyim tarzını beğenmiyorum evlenince btün giysilerini bn alcam sana diyo. gerçekten çok sinir bozucu bişeyy allah kmseye yaşatmasın. çok basit bişey gibi görünüyo ama insanın psikolojisi bozuluyo bi nevi. onun yanına gderken çekinerek gidiyodum acaba bu kıyafetime ne dicek diye. senn dediğin gibi bnm beğenmediğim sadece o günü kurtarmak için giydiğim giysileri de çok beğeniyo:14::14::14:

bence seni kıskanıyo.... herkesin idolü gibisin kızlar begeniyosa erkeklerde beğeniyordur aa şu kızın yanındaki cocuga bak bu kıza bu gidermi gibisinden yorum almamak için sana spor giyin diyo :)

benım erkek arkadasımda sürekli süslü püslü giyinmemem için beni kışkırtır..sonra ıstedıgı gıbı giyindiğimde başkalarının bakışlarından rahatsız olur yüzü asılır..bi anlasam ne istediğinide mutlu edebilsem diye çabalamaktan bende bi garip oluyorum..kendısıyle konuşmayı dene bence..

aynen öyle canım,bir başkası bakınca da hemen bir sahiplenme durumu filan,anlamıyorum yani onları

Kıskanmak değilde , belkide o tarz giyimi beğenmiyordur
Beğenmiyor olabilirde , eleştirme çok çok yanlış
Orta yolu bulabilirsiniz bence..

yani canım dediğin gibi,eleştireceğine bana dese ki canım ben bu kıyafetleri sana daha çok yakıştıyorum böyle giyin,o zaman kırılmam ben de

canım aynı sorunu bende yaşadım. bide biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz. sadece yazları görüşebiliyoruz onun yanına gitmeden önce birsürü kıyafet alırım ona güzel görüniyim diye. ama kendisi sağolsun hayal kırıklığı yaşatıyo bana senn giyim tarzını beğenmiyorum evlenince btün giysilerini bn alcam sana diyo. gerçekten çok sinir bozucu bişeyy allah kmseye yaşatmasın. çok basit bişey gibi görünüyo ama insanın psikolojisi bozuluyo bi nevi. onun yanına gderken çekinerek gidiyodum acaba bu kıyafetime ne dicek diye. senn dediğin gibi bnm beğenmediğim sadece o günü kurtarmak için giydiğim giysileri de çok beğeniyo:14::14::14:

erkek arkadaşımı anlatmışsın resmen..bugün gitmiş bana conversin kış modelleri var ondan almış,at bütün kıyafetlerini ben alcam sana..böyle diyince insan kendinden şüpe ediyor,kötü mü giyiniyorum diye..şu ara gayet özentisiz giyiniyorum çok beğeniyor :9:

daha okurken erkek arkadasinin ya cok spor ya da salas rocker bi tarzi oldugunu dusunmustum ki oyle cikti sonradan belirtmissin rock grubu oldugunu. kiskandigi icin yaptigini sanmiyorum o zaman daha farkli sekilde elestirir mudahale etmeye calisirdi. tarzlariniz farkli oldugu icin yapiyo. ama iki yildir berabermissiniz bunlari asmasi gerekirdi sen ne giyinirsen giyin, kendi istedigin rahat ettigin sekilde giyin niye bu saatten sonra degistiresin ki? tabi belki arada bir gonlu olsun diye, begensin diye ortak begendiginiz biseyler de giyebilirsin..

bence seni kıskanıyo.... herkesin idolü gibisin kızlar begeniyosa erkeklerde beğeniyordur aa şu kızın yanındaki cocuga bak bu kıza bu gidermi gibisinden yorum almamak için sana spor giyin diyo :)
canım olabilir yani o da bir şeyler yapsın istiyorum aslında yani ne bilim üzerine keten ceket bile alsa uyumlu görünürüz çünkü abartılı giyinmiyorum kadınsı değil yani öyle ama nerdeee onlarda bu düşünce o değişsin o yapsın..

daha okurken erkek arkadasinin ya cok spor ya da salas rocker bi tarzi oldugunu dusunmustum ki oyle cikti sonradan belirtmissin rock grubu oldugunu. kiskandigi icin yaptigini sanmiyorum o zaman daha farkli sekilde elestirir mudahale etmeye calisirdi. tarzlariniz farkli oldugu icin yapiyo. ama iki yildir berabermissiniz bunlari asmasi gerekirdi sen ne giyinirsen giyin, kendi istedigin rahat ettigin sekilde giyin niye bu saatten sonra degistiresin ki? tabi belki arada bir gonlu olsun diye, begensin diye ortak begendiginiz biseyler de giyebilirsin..
İnan iki yıldır bu konuda orta yolu bulamadık :)))..bazen çok sinir edici boyutlara geliyor,en iyisi dediğin yapmak canım,ortak beğendiklerimizi giymem..ben de onun kıyafetlerine karışayım da artık biraz da o üzülsün diyorum ama ben kıyamıyorum,yani ben bu sana yakışmamış at çöpe diyemem ki :19:

İnan iki yıldır bu konuda orta yolu bulamadık :)))..bazen çok sinir edici boyutlara geliyor,en iyisi dediğin yapmak canım,ortak beğendiklerimizi giymem..ben de onun kıyafetlerine karışayım da artık biraz da o üzülsün diyorum ama ben kıyamıyorum,yani ben bu sana yakışmamış at çöpe diyemem ki :19:

bu ne boyle ya pacoz pacoz dolasma yanimda de bak nasil kesiyo acimasiz elestiriyi :))

Back
X