Erkek arkadasimin beni asiri arzulamasi

Konu açtğında devamını getirmeni tavsiye ederim. Şöyle oldu, böyle oldu vesaire diyerek, insanlar burada yorum yapıyor ve yardımcı olmaya çalışıyor...

Bu konuna gelirsek mesele arzu değil (bunu yapan sevgilin de olsa, kocan da olsa) sen izin vermediğin sürece adı tacizdir. Bir sonraki adımıysa tecavüzdür. Kadının veya erkeğin karşısındakinin rızası olmadan yaptığı her eylem suçtur. Herkesin hisleri var ama bizler hayvan değil, insanız... Buna göre davranmalıyız. Onayınız olmadığı sürece kimse size dokunamaz.

Tabiki ben yeniyim. Birdaha daha fazla özen göstermeye calisirim :). Yorumunuz icin tesekkürler..

Arzulamasa daha mı iyi,burdaki kadınların dertlerini bi okusan öper başına koyarsın :) nerde yapıyor bu hareketleri? Orası neresiyse gitme sende çözüm basit. Kafe neyinize yetmiyor?

Hayir göstermiyorumda ne dekolte ne de bacak hic birsey yok... ne bilim nasil arzuluyor. Hayir elbet güzeldir ama o sürekli dokunayim öpeyim. Ne bilim normal mi degil mi tartamadim..

Normal değil canım.fazla şehvetli erkek arkadaşın.sonuçta sadece sevgilisiniz.evli değilsiniz.günah ya

Bana pek saf duygularla arzuluyormuş gibi gelmedi.Daha çok senden faydalanmak istiyor bence kesinlikle ayrılmalısın.Aşk gözünü kör etmiş ki gerçek niyetinin farkında değilsin.

Arkadaşım bu yaşta hala sınır çizemiyorsan, uzak dur adamdan! İstediğini aldıktan sonra her şey değişebilir!!!

Elbette arzulayabilir sevgilin sonuçta gel gör ki arzulaması senin isteğin dışında senin vücuduna dokunabilme hakkını vermiyor! Rahatsızsan durumdan otur ciddi ciddi son kez konuş. Sınırını anlat yine de devam ederse bu iş masumane olmaktan çıkar, basbayağı taciz olur! Ortak paydada buluşamayacaksanız ayrılın.

Bu yapılan saygısızlığa hak veren kadınlar da ilginç, evli olup kocasıyla sevişmek istemediği için kocası tarafından tecavüze uğramak bunun bir adım sonrası. O ne kadar masumsa bu da o kadar masum!

Back
X