- 20 Ocak 2008
- 15.271
- 32.199
- 1.123
- Konu Sahibi fattylamb94
Siz durumu biraz abartmışsınız ailece ayakta uyutmak değil bu çünkü daha önce babam birazda olsa anladı o kişinin sevgilim olduğunu daha öncede belirttiğim gibi anneme sormuş. Annemde bilmiyorum kızına sor demiş.(Bu evet demek gibi bişey bizde.) Babam sadece şunu düşünecek birbirlerinden hoşlanıyorlar ve konuşuyolar ama ilerlemiş bi sevgililik durumu yok. Zaten ben direkt baba benim 2 senelik arkadaşım son 2 senedir de sevgilim olan insan geliyor gibi bi laf kullanamam. 46 yaşında bir insan ayakta uyutulmaz zaten sadece söyleme biçimimiz farklı olacak. O da öyle ister emin olun 22 senelik babamı iyi tanıyorum, ilişkimizin ayrıntılarını, ne zaman sevgili olduk, ne derece ilerledik bu kadarını araştırmaz bana güvendiğinden.
Ben abartmamisim siz olayin detaylari vermemissiniz dahanyeni yaziyorsunuz.Babanizi biliyorsaniz az cok konu acip bizden fikir alacak sorun goremedim ben ortada zaten karsit fikir beyan eden herkese de bir savunma durumundasiniz.Herneyse,gelsin kalsin yani evinizde ne diyelim biz :)