erkek arkadasimin boyu benden kısa

cocorico

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
11
1
3
35
Merhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Aman aman nişanlanma.
Sen de artık beğenmemeye başlamışsın erkek arkadaşını. Yazık, ona da sana da.
Yarın bir gün karşına sana ilgi gösteren, tipi biraz daha düzgün biri çıksa aklın kayacak, işler karışacak sonra.
Yol yakınken ayrıl arkadaşım. Tamam, önemli olan iç güzelliği ama insanın sevdiğinin en azından kendi gözüne güzel gelmesi lazım.

Gerçekten sevseydiniz bunlara takılmazdınız, boyuymuş, kilosuymuş, başkaları görünce yakışıklı bulmuyormuş vs. resmen aşağılık kompleksine girmişsiniz insanlar sevgilinizi begenmiyor diye, ama farkında değilsiniz en başta siz begenmiyorsunuz, siz sogumuşsunuz ondan.
Sakın nişan falan yapmayın, daha gözünüze batar.
Ona da yazık, fazla da yara almadan yollarınızı ayırın bence.

Valla haklisin kadin ister yanina yakisan biri olmasini, arkadas degil koca seciyosun sonucta. Insan hayat boyu yuzune bakacagi adamin estetik olmasini isteyebilir, ben normal buluyorum ve senin yerinde olsam, yani fiziksel ozellikleri beni rahatsiz etse, evlenmem acikcasi

bunlara takmaya başladıysanız sevginiz yavaş yavaş azalmış olabilr .. kilo versin spora başlayalım birlikte diyinn.. arzulamak çok önemli helede nişanlancakmışsınız yani mesele ciddi

Nişanlanmayı düşünüyorsunuz ama sen bunları kafana takıyorsun merak ediyorum da sen sevdiğine emin misin ?

Evlilik boya posa yakisikliliga mi bakar sadece ?
sakin evlenme o adamla ona yazik
Sirf arkadaslarin begenmiyor diye sen de begenmiyorsun tuhasin
Evlilik sadece asik olmakla da olmaz tiple de olmaz ic guzellikle de
once sen hazirmisin evlilige bi dusun ben sanmiyorum da

Gerçekten sevmiyorsun onu.......
Simdi he deyip nisanlansan yarın sorun cikar. Kimsenin esi de brad pitt degil soyleyeyim. Sahsen asla kel adam istemezdim ama esim kel.. ama öyle bir yuregi var ki ona aşığım iste...... bana az önce dedi ki usutme ayaklarina terlik giy.. geceleri üzerimi orter bana bebek gibi davranir.. ( kavga etmedigimiz surece :))
Bence zorlama..

kımsenın görüntüsüyle dalga geçmem asla ama benımde benden 3cm kısa Bi sevgılım vardı..

kolunu omzuma atmaya çalışarak yurumesıyle benı kendinden soğutmuştu..

neysekı kocam benden 23 cm uzun..

canım sen elalem sevsin beğensin diye mi berabersin, sanane elalemden, bence kafaca anlaşıyorsanız boyunu kilosunu takma,
biz burda sevgilim ya da eşim şişman diyor diyen üyelere neler yazıyoruz

Millan insan senle yaşlanmaz her gün güldürüyorsun beni. (

Ben eskiden hep sevgili dedigin kizdan uzun olur derdim

Bende 1,69um, sevgilim benden 3 cm kisa.
Ama umrumda mi HAYİR..
Cunku ben sıpami seviyorum, gozume bile gelmiyor acikcasi onun kisaligi Hatta cogu zaman kendimizi şirin buluyoruz. Öperken falan zor olmuyor diye dalga geciyoruz hatta

Arkadaslar olayin icinde olmasam ben de derdim boyun kilonun ne onemi var diye ama oyle olmuyor iste. Zamanla sorun oluyor bu onu babam zanneden bile oldu.. bu tepkileri aldikca canim sıkiliyor. Ondan sogudugumun ben de farkindayim. Is bu dereceye gelmeden once iki defa ayrilmayi teklif ettim zaten ama sebebini soylemedim tam olarak kirilmasin diye. ama o cok üzüldü ve onu oyle görmeye dayanamadim ve devam ettik. Simdi nisanlaniyoruz. Allah a bırakıyorum gerisini hayirlisi nasilsa öyle olsun. Umarim evlenince bu sorun olmaz

Son düzenleme:
Simdiden siz böyle düsünüyorsaniz, bence hemen nisanlanmayin... her ikinize'de yazik olur
Boyuna takmayin, fazla topuklu giyinmeyin yeter. Kilo sorununa gelince, bence onunla açik açik tatli dille konusun, sagligina önem verdigini söyleyin. Beraber yemek yemege gittiginizde yemeklerinize dikkat edin, beraber gidin spor yapin, ... Seven insan kolay kolay sogumaz ve uzaklasmaz.

Ama sanirim biraz geç kalinmis... siz gerçekten sevgilinizden sogumussunuz. Ama yazik vallah, karakteri güzel, hiç bir sorun yasamadiginiz bir insani bulmussunuz ve onu fizik kriterlerinden dolayi begenmiyorsunuz öyle mi ?

Hakkinizda hayirlisini diliyorum. Saglicakla kalin

Benimki de öyle ama seviyorum ve çekici buluyorum..Başka özelliklerini sevmiyorum..İlgisizliğini bir de maddi olarak birtürlü hazır olmayışını..

Merhabalar..
Sen neden başkalarının düşüncelerine bu kadar çok takıyorsun ki..
Arkadaşınsa arkadaşın.. Madem erkek arkadaşınla aranızda bir elektrik olmasaydı zaten nişanlanma arifesine gelmezdiniz..
İnsanlar dünyaya gelirken ne güzelliklerini seçebilirler, nede anne babalarını..
Senin erkek arkadaşında isterdi 190 boyunda olmayı...
Senin düşüncelerini erkek arkadaşın taşısaydı, seni kadınsı bulmadığı için büyük kalçan ve memelerin olmadığı için ayrılmayı düşüşeydi. Neler hissederdin???

Arkadaşlarınızın düşüncesi mi önemli sizin onu beğenmeniz mi ? Kusura bakmayın ama eğer kilosu boyu batıyorsa sizde bazı şeyler azalmış demektir. Sağlığı için elbette uyarmak hakkınız eşiniz olacak o kişi ama ben sizde memnuniyetsizlik sezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…