erkek arkadasimin boyu benden kısa

Merhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Simdi gozune batmaya basladiysa ileriyi dusunemiyorum hergun goreceksin ozamn ustelik boyle kilo boy takintin varsa hic baslama sevgiliyken bitsin oncevkilolarindan bahset belki zayiflar hirs yapar gerek kalmaz ayrilmaniza ama yok ben boyleyim diosa ilerde kilo vs degil baska seyler icinde senin dusunceni umursamaz

bence nişanlanma bu duygu ve düşünceler içindeyken ve bence bu duygu ve düşüncelerin geçmeyecek, bence ayrılma sebebini söylersen o da seni istemez
Sonuçta onu gerçekten sevecek bir eşi o da hak ediyor, kötülük etmiş olursun sevgiline

Merhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

İyi insan olmak yetmiyor ki ilişki yaşamak için. Ama yakışıklı biri olup anlaşamayabilirdin de. İyice tart ona karşı duygularını. İyi insanda zor bulunuyor çünkü bu devirde.
İçimde ona karşı hiç istek yok diyorsun, eminsen nişanlanma. Bir ömür beğenmediğin insanla aynı yatağı paylaşmak eziyet olur. Evlilik sevgililik gibi değil malum

sen bu çocugu sevmiyosun nişanlanmıcaksında
ama emın ol ömğr boyu pişmanlık ve utanç duyucaksın

Sert yorumlar yapanlr var merak ediyorum onlar böyle bi durumda kalmislar mi diye.. bu sekilde hissettigim icin kendimden utanmam gerektigini sanmıyorum. Boyu icin elimden bi sey gelmez ama diger yonlerden iyi gorunmesi icin ben de cabaliyorum diyet yapmasini istiyorum. Ama dedigim gibi isin kötü yani o halinden memnun. Cok gerek duymuyo diyete. En azindan sac trasini olsun giyimine dikkat etsin istiyorum aylar sonra bulusacagimiz zaman ama onu da cogu zaman yapmiyo. Ne zamana kadar bu isteklerimi kırmadan ona söyleyebilirim?? Onun bu bosvermisligi ne yalan soyleyim beni ondan sogutuyor..

Sert yorumlar yapanlr var merak ediyorum onlar böyle bi durumda kalmislar mi diye.. bu sekilde hissettigim icin kendimden utanmam gerektigini sanmıyorum. Boyu icin elimden bi sey gelmez ama diger yonlerden iyi gorunmesi icin ben de cabaliyorum diyet yapmasini istiyorum. Ama dedigim gibi isin kötü yani o halinden memnun. Cok gerek duymuyo diyete. En azindan sac trasini olsun giyimine dikkat etsin istiyorum aylar sonra bulusacagimiz zaman ama onu da cogu zaman yapmiyo. Ne zamana kadar bu isteklerimi kırmadan ona söyleyebilirim?? Onun bu bosvermisligi ne yalan soyleyim beni ondan sogutuyor..

canım hiç kusra bakma ama sen ondan sogumuşsun
nişanlanma dönemın gelince başına dank etmiş
bu düşüncelerin hiç hoş diil.
bence onu bırak. saç traşsız salaş haliyle seven biri çıkar belki karşısına
kilosu ve boyuna vurgun birisi.. belkide onu tosuncuğum göbüşünü yediğim aşkım diye sever
sana itici gelen şeylere aşık olur belki
aşk bakan gözdedir.. eşimin kulakları kepçe ve ben onun kulak arkasını koklamayı kulaklarını çok severim
hamileyim inşallah bebeğimin kulak yapısıda babasına benzer

canım hiç kusra bakma ama sen ondan sogumuşsun
nişanlanma dönemın gelince başına dank etmiş
bu düşüncelerin hiç hoş diil.
bence onu bırak. saç traşsız salaş haliyle seven biri çıkar belki karşısına
kilosu ve boyuna vurgun birisi.. belkide onu tosuncuğum göbüşünü yediğim aşkım diye sever
sana itici gelen şeylere aşık olur belki
aşk bakan gözdedir.. eşimin kulakları kepçe ve ben onun kulak arkasını koklamayı kulaklarını çok severim
hamileyim inşallah bebeğimin kulak yapısıda babasına benzer

Benim sevgilimde benden 2-3 cm kisa (ben 1,75 boyundayim...), ama kilo problemi yok sadece azcik göbisi var onuda çok seviyorummm :KK68: Ama her ikimizde spora basladik çünkü o'da bende kilo almaya baslamistik ... :KK12:

Size gelince, simdi biraz daha iyi anliyorum derdinizi, asil bosvermisligine takmissiniz sadece kilo problemi degil. Bence çok sert olmadan ona burada söylediklerinizi anlatin : kendine çeki düzen vermedigini, kilosuna yemegine sagligina önem vermedigini, ... ve bunlar sizin için problem olmaya basladigin söyleyin. Ve bu problemleri onunla dürüst bir sekilde paylasmaniz sebebi ise, onunla en iyi çözümü bulmak için deyin. Ona önem verdiginiz, onu sevdiginiz ve kaybetmek istemediginiz için bunlari onunla paylastiginizi söyleyin bence :-) Eger ki ona hala bagliysaniz ve hala evlenmek istiyorsaniz tabi ki... Yoksa bosuna devam etmeyin ve yol yakinken kavgasiz ayrilin, sakin nisanlanmayin kafanizdaki bu belirsizlikle...

Saglicakla kalin :KK68:

Etraf da benle dalga geçiyor, kendi annem bile eşimin yanında cücük kadar kaldığımı, yanına yakışmadığımı söylüyor.
O da benden soğuyor mudur acep:KK20:

Bir insanı asla dış görünüşüyle yargılama kilolu zayıf olabilir farketmez sen onu konuşmasından oturup kalkmasından dolayı seversin Allah'n yarattığı her varlık güzeldir unutma Allah korusun yarın bi hastalık geçirirsin ilaç kullanımından dolayı kilo alırsın obez olursun vs bunun gibi şeyler. Eğer gerçekten sevsen bunlara takılmazdın

Bu nisan zamanindan once de kafama dank etmisti zaten. Kendi kendime hep sorup durdum istiyo muyum istemiyo muyum diye. Soylemesi kolay ayril diyorsunuz ama o beni coook seviyor ve ayriliktan bahsetmek bile onu üzüyor. Ben de onun uzulmesine dayanamam. Bi sure ne hissettigimden emin olmak icin ayri kalmayi teklif ettim ama buna bile dayanamam dedi. ayrilik istegimin baslica sebebi dış görünüş de degildi tabi ki. o sorunlari aştık simdi. Ama herkese tanistirdigim bu zamanda kendine dikkat etmemesi beni sinirlendiriyor ve sogutuyor

Bu nisan zamanindan once de kafama dank etmisti zaten. Kendi kendime hep sorup durdum istiyo muyum istemiyo muyum diye. Soylemesi kolay ayril diyorsunuz ama o beni coook seviyor ve ayriliktan bahsetmek bile onu üzüyor. Ben de onun uzulmesine dayanamam. Bi sure ne hissettigimden emin olmak icin ayri kalmayi teklif ettim ama buna bile dayanamam dedi. ayrilik istegimin baslica sebebi dış görünüş de degildi tabi ki. o sorunlari aştık simdi. Ama herkese tanistirdigim bu zamanda kendine dikkat etmemesi beni sinirlendiriyor ve sogutuyor

Ne gibi kendine dikkat etmiyor mesela

"O beni çok seviyor ve ayrilmaktan bahsetmek bile onu üyüyor. Ben de onun uzulmesine dayanamam" yazmissiniz.
Ama siz onu seviyor musunuz ? Ayrilmaktan korkuyor musunuz ? Onu üzmekten korkuyorsunuz. Bir de düsünün ki yarin o kisiyle evlisiniz ve bu belirsizlikler sizi birakmiyor, o zaman esinizden sogursunuz, ondan uzaklasirsiniz... Daha kötü olmaz mi her ikiniz için ? Insan sevdigiyle huzurlu yasamak için evlenmek ister.
Onun için siz hislerinizden emin degilseniz, bi ara verin iliskinize, zaman taniyin birbirinize. Nisan, evlilik.. bunlar kolay kararlar degil. Üzülür ama inanin ki bu üzüntüyü simdi yasamasi daha iyi, evli olurken degil...

Hakkinizda hayirlisini diliyorum :KK68:

neden takıyosun zengin olursunuz:KK19:
boy mevzusu bir tercihtir erkekler uzun olacak diye bir kaide mi varmış..:KK24:

Cok haklisiniz...

Tipini begenmediginiz icin sizi elestirenler asil sorunun adamin kendine dikkat etmemesi oldugunu gozden kacirmis anlasilan...

Kisinin kendine bakmasi saygidan gelir, kendine saygi duymayan da saygi uyandirmaz...

Ben sac tirasina, kilosuna dikkat etmeyen bir adamin evlenince hastayken ya da bir sorun oldugunda ne hale gelecegini dusunemiyorum...

Sizi ne kadar severse sevsin siz de kilonuza, saciniza, kiliginiza kiyafetinize dikkat etmeseydiniz onun da duygulari degisebilirdi...

Diyelim ki bunlarda da sorun yok, adam muthis yakisikli, bakimli, saglikli, vs...

O durumda bile duygulariniz degisebilir, soguyabilirsiniz...

Sizi o noktada bile kimsenin suclamaya hakki olamazdi, onunla bir omur gecirecek olan sizsiniz...

Ama siz de 'uzulur, onu birakamam' vs diye dusunmeyi birakin, sıkıntılarınızı acik acik konusun artik...

Belki uzulur ama onun hayat boyu kendisinden hoslanmayan bir kadinla yasamasindan, sizin de yaninda olmaktan rahatsiz oldugunuz bir adamla beraberliginizden iyidir... :KK14:

Sizin ona yaklaşımınız aşık gibi değil de daha anaç sanki.
Sevmiyorsanız, istemiyorsanız üzülmesin diye ilişkiye devam etmek onu da kandırmak değil midir?
Zaten ilişkiler biterken mutlaka bir taraf daha çok üzülür yapacak bir şey yok.
O kendisini daha çok sevebilecek ve ona hayran olabilecek birini bulabilir.
Siz bu insanla aynı evi, aynı yatağı paylaşacaksınız, daha da çirkin hallerini göreceksiniz. Nasıl olacak bu işler?

Back
X