- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
baktim,dikkatli okudu mu dıyeEski sevgilinmiş dram mı kalmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktim,dikkatli okudu mu dıyeEski sevgilinmiş dram mı kalmış![]()
Simdi gozune batmaya basladiysa ileriyi dusunemiyorum hergun goreceksin ozamn ustelik boyle kilo boy takintin varsa hic baslama sevgiliyken bitsin oncevkilolarindan bahset belki zayiflar hirs yapar gerek kalmaz ayrilmaniza ama yok ben boyleyim diosa ilerde kilo vs degil baska seyler icinde senin dusunceni umursamazMerhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Merhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sert yorumlar yapanlr var merak ediyorum onlar böyle bi durumda kalmislar mi diye.. bu sekilde hissettigim icin kendimden utanmam gerektigini sanmıyorum. Boyu icin elimden bi sey gelmez ama diger yonlerden iyi gorunmesi icin ben de cabaliyorum diyet yapmasini istiyorum. Ama dedigim gibi isin kötü yani o halinden memnun. Cok gerek duymuyo diyete. En azindan sac trasini olsun giyimine dikkat etsin istiyorum aylar sonra bulusacagimiz zaman ama onu da cogu zaman yapmiyo. Ne zamana kadar bu isteklerimi kırmadan ona söyleyebilirim?? Onun bu bosvermisligi ne yalan soyleyim beni ondan sogutuyor..
canım hiç kusra bakma ama sen ondan sogumuşsun
nişanlanma dönemın gelince başına dank etmiş
bu düşüncelerin hiç hoş diil.
bence onu bırak. saç traşsız salaş haliyle seven biri çıkar belki karşısına
kilosu ve boyuna vurgun birisi.. belkide onu tosuncuğum göbüşünü yediğim aşkım diye sever
sana itici gelen şeylere aşık olur belki
aşk bakan gözdedir.. eşimin kulakları kepçe ve ben onun kulak arkasını koklamayı kulaklarını çok severim
hamileyim inşallah bebeğimin kulak yapısıda babasına benzer
Bu nisan zamanindan once de kafama dank etmisti zaten. Kendi kendime hep sorup durdum istiyo muyum istemiyo muyum diye. Soylemesi kolay ayril diyorsunuz ama o beni coook seviyor ve ayriliktan bahsetmek bile onu üzüyor. Ben de onun uzulmesine dayanamam. Bi sure ne hissettigimden emin olmak icin ayri kalmayi teklif ettim ama buna bile dayanamam dedi. ayrilik istegimin baslica sebebi dış görünüş de degildi tabi ki. o sorunlari aştık simdi. Ama herkese tanistirdigim bu zamanda kendine dikkat etmemesi beni sinirlendiriyor ve sogutuyor
neden takıyosun zengin olursunuzMerhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bu nisan zamanindan once de kafama dank etmisti zaten. Kendi kendime hep sorup durdum istiyo muyum istemiyo muyum diye. Soylemesi kolay ayril diyorsunuz ama o beni coook seviyor ve ayriliktan bahsetmek bile onu üzüyor. Ben de onun uzulmesine dayanamam. Bi sure ne hissettigimden emin olmak icin ayri kalmayi teklif ettim ama buna bile dayanamam dedi. ayrilik istegimin baslica sebebi dış görünüş de degildi tabi ki. o sorunlari aştık simdi. Ama herkese tanistirdigim bu zamanda kendine dikkat etmemesi beni sinirlendiriyor ve sogutuyor
Kilsuna kıyafetine sac trasina sigarasina..Ne gibi kendine dikkat etmiyor mesela