Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim erkek arkadaşım da benden 1-2 cm filan kısa ama hiç sorun etmedim bunu şu zamana kadar. Zaten kilosuna filan çok dikkat eder düzenli spora gider vs. Bende zayıfım zaten yan yana durunca hiç sırıtmıyoruz bu yüzden. Bu kadar takılıyorsanız eksik bi şeyler var demektir ki nişanlanmak gibi ciddi bir adımdan bahsediyorsunuz. Böyle bir adımı atmak için sevdiğiniz insana baktığınızda yoğun duygular hissetmelisiniz bence. Oturup bir daha düşünün derim
Benim erkek arkadaşımda benden 3 cm falan kısa. ben 1.72 o 1.69 diyor ama daha da kısa olabilir bilemiyorm:) ama baya göze çarpıyor boy sorunumuz yani her gören söylüyor etraftaki insanlar 2 kere bakıyo ama ben onları hiç umrsamıyorum açıkcası. onu seviyorum çünkü boyuda pek onemli değil. ayrıca çok da zayıf spora yazılıcak yakın zamanda yani yanıma yakışmaya çalıştığının farkındaym. çünkü mayıs ayında botla dolaşıyordu biraz daha uzamak için burdan belli zaten :) Yani onun önem vermeyişi seni rahatsız etmiş olabilir. ben ilişkimin başndan beri boyunu hiç sorun etmedim ama o hep etti. yani ben kısayım senin için sorun olcakmı gibisinden. kendimi ezik gibi hissediyorm diyordu bir türlü ikna edemedim hala benim için sorun olmadığını. yaz ayına yaklaşınca iyice korkuları artmıştı çünkü yazın topuklu giyerdim:) artık bir sürü babet aldım :) tek sorun benim onun yanında topuklu giyememem yani o da önemli değil topuklu giymiyim onla oluym:) Hatta bi keresinde sırf kendini iyi hissetsin diye yanına topuklu giyip giittim bütün gün suratı asık dolaştı durup durup bana ayakkabın çok kotu bidaha giyme dedi tabi sorun ayakkabıydı ya zaten bende hemen inanmıştım :) ondan sonra bana yemin ettirmişti düğünümüzde converse giyermisin diye :) zaten ailecek kısa onlar bizde ailecek uzun sanırım evlenirsek çok dikkat çekeriz:) Biraz uzun yazdım sanırım ama boyu ben takmıyorum o takıyor bence seninde tek sorunun onun önemsememesi olmuş. kibar dilde söylemelisin ona bence en azından kilolarından kurtulması gerektiğini. seni sevdiğini söylüyorsun sevdiği için spora yazılıp dikkat etmesi bence onun için çok büyük bir sorun olmaz ama en kısa zamanda düşüncelerini paylaş yoksa gittikçe soğuyabilirsin. Karşndakini beğenmezsen ondan tiksinmeye utanmaya kadar gider bu süreçMerhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?