erkek arkadasimin boyu benden kısa

Bence nisan icin acele etmeyin ve kafaniza taktiklarinizla ilgili kibar bi dille uyararak biraz da yardim ederek zaman gecirin hala bosvermeye devam mi ediyor yoksa cabaliyor mu birseyler icin, sizin duygulariniz ne yonde oluyor bu surecte gozlemleyin

iyide sen sevmiyorsun ki sevgilini.
2 cm kısa olması problem değil bence.
siz onu istemiyorsunuz.sadece kilosuyudu,boyuydu diye bahaneler arıyorsun.
gel sen ne kendine bu kötülüğü yap nede erkek arkadaşına.ayrılın yolunuza öyle devam edin.boyu bu vakitten sonra uzamayacak,kiloya gelince de ha diyince verilemiyor.arkadaşların ve sen onun kalbini kırmadan uzaklaşın bence.

Bence siz sevmiyorsunuz. Sevmiyorsaniz yapacak bir sey yok sekerim, bu isler zorlamayla olmuyor, ayrilin derim. Begenmediginiz biriyle bir omur ayni yataga bas koyamazsiniz. Kendinize bu kotulugu yapmayin derim, adami uzmemek icin bu hatayi yapmayin, bir hayat boyu mutsuz olursunuz. Adam bir, iki uzulur; sonra baskasiyla olur, unutur gider ama yanlis evliligin sonucu siizn icin cok kotu olur.

gerçekten sevseydin boyuna kilosuna,insanların onun hakkındaki düşüncelerine bu kadar fazla takmazdın onu gerçekten sevip olduğu gibi kabul etmiyorsun ki soğuduysan sevmiyorsan ayrılmalısın

Peki seven insan sevdigini elestiremez mi bayanlar? Siz kosulsuz her seyi kabul mu ettiniz??

Peki seven insan sevdigini elestiremez mi bayanlar? Siz kosulsuz her seyi kabul mu ettiniz??
Hayir tabi ki..
Sevgimizden gozumuz döndü, hicbir kusurunu görmüyorum demiyoruz ki.
Seven insan boyle boy pos konusunu dikkate almaz. Yani gözüne gelmez bile. Olumsuzluklarin bile iyi yanlarini düsünür hep(fizik olarak)

Az önce verdigim örnekte de dedigim gibi.
Sevgilimde benden 3 cm kisa ve hep "öperken zorlanmiyoruz birbirimizi ne guzel dimii" diye dalga geceriz hep :KK5:

Merhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
adama yazık etme ayrıl. o daha iyilerini hakediyor

bence arkadaslarinizin tepkisini cok onemsiyorsunuz.. yani elalem ne der algisi bizim kulturumuzde cok fazla oldugu icin sizde de boyle olmasi cok normal. ama biraz rahatlayin.. onu seviyorsaniz bunu asacaksiniz eminim..
kilo problemini beraber asabilirsiniz rahatsiz oldugunuzu soyleyin bir sekilde beraber spora fln gidin..
herkes kendi hayatini kendi yasiyor sonucta baskalari sizin sevgilinizi begenmese de mutlu olacak olan sizsiniz degil mi.. birakin onlar iliskinize hayran hayran baksin oyle bir sevin ki birbirinizi o bakislar ancak kiskancliktan olsun :)

azicik mutlu olmayi bilelim ya bu kadar zor degill

Merhaba. Ben 1.69 boyundayim ve sevgilimin boyu benden 2 ya da 3 cm kisa. Ustelik ben zayifim onunsa fazla kilolari var. Kendisi cok iyi biri bu yüzden sevdim onu. Ama artik boy konusuna cok takiyorum. Ve resmini arkadaslarima gosterdigimde onlarin yuz ifadelerinden begenmediklerini anlıyorum. En cok da baskalarinin öyle tepkileri beni üzüyor. Ayrica kilosu yuzunden yasli da görünüyor. boya care yok artik ama kilosuna da hic dikkat etmiyor. Kirmamak icin cok bahsetmiyorum bu konulardan ama hic kendine dikkat etmiyor kilosunu fazla bulmuyor. Bense cok takiyorum artik bunlara üzülüyorum hatta. Böyle olacagimi bilseydim hic baslamazdim bu iliskiye. Yakinda nisanimiz olacak ama ona karşı hic istek yok su an icimde. Ilerde bu konulari aşabilir miyim bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bencede kadın uzun ,erkek Kisa hiç iyi durmuyor görüntü olarak evlenince pişman olmazsanız evlenin ama pişman olurum sogudum diyosaniz hem kendiniz hem karşı taraf mutsuz olur.
Umarim doğru kararı verirsiniz...

Aslinda haksiz degilsin , hem senin hem arkadaslarinin gözüne hos gorunsun kimsenin agzina sakiz olmasın istiyosun
Sevmemekle alakasi var mi yok mu onu ancak sen bilirsin. Cunku ben sevmedigim birinin herseyine takilirim ama yine ayni ben atiyorum kardesimin sac kesimi cok kotu olsa arkadaslarim dalga gecse sacini duzelttirmesini yakismadigini soylerim bu benim onu sevmedigim anlamina gelmez cunku ben daha iyi gorunebilecekken kotu gorunmesini istemem
Ama beni üzen şey şu oldu bu konuda kendimi sevgilinizin yerine koydum ve arkamdan bunlarin söylediğini bildiğimi düşündüm okadar kirici biseyki sanirim ben bunu duysam sizinle gorusmezdim asla cunku sizin sorununuz şu siz arkadaşlarinizin agzinin payini vermek varken hmm evet ya gercekte sisko kisa bana yakismiyo demissiniz ya da o imaji vermissiniz. Sevgilinizi kimsenin agzina sakiz etmeyin tipi onlari ilgilendirmiyo zaten onemli olan sizi mutlu etmesi ki zaten ediyormus. Yazdıklarımı bi düşünün sevip sevmediginize karar verin ve yollarinizi ona göre çizin

Sorun bence boyu posu degil senin suan ona asik olmaman ..

Nisanlaniyosunuz ustelik acaba cokmu stresli donem gecirdin ? Sonucta yeni tanismiyorsunuz , eger gercektwn istekli degilsen ve bukadar rahatsiz ediyorsa seni bu durum bence.otur ve uzun uzun dusun...

Yarin öbürgün nisanlandigindada devam eder duygularin ozaman daha cok uzulursun ve karsindakinide mutsuz edersin...

Ayrica arkadaslarinin begenip begenmemesi hicte onemli degil . Senin gozune gonlune hitap etmeli. Baskasinin degil!

Nişanlanip da erkek arkadaşının hayatını mahfetme bence böyle saçmalık olmaz boyu kısa sişman bir anda mı boyu kısaldi yoksa bir anda mı kilo aldı anlamadim yoksa tanistiginizda farketmediniz mi ? Bence birini hayatiniza almadan göz muayenenizi yaptırın ve arkadaşlarınızdan onay alın zira siz kendinizi bilmiyosunuz.

bence bunları ilerde de aşamazsın sonra çok daha kötü olur bence sen en yakın zamanda ayrıl hem sevmiyormuşsun da artık

VALLA SEN BU ADAMI SEVDİĞİNE EMİNMİSİN????
KISA ŞİŞMAN AMA İYİ BİRİ....DEMİŞSİN BENCE Bİ DAHA DÜŞÜN :)

Bak canım, yorumlara pek bakmadım ama sana sadece şunu söyleyeceğim benim bir arkadaşım var kızın boyu 1 70 erkek arkadaşının boyu ise 167 hatta üstüne üstlük çocuğun engelide var sol bacağında kısalık var ufak bir kaza geçirmiş neyse çocuk esmer arkadaşımdan biraz kısa ama çocuktaki karizmayı görsen bakışları görsen birde o kadar iyi ve iyi niyetliki onun yanında kendini gerçekten çok mutlu ve huzurlu hissediyorsun arkadaşm bunları hiç takmıyor neden çünkü çok seviyor, çocuk kendini her konuda geliştirmiş ik başlarda ailesi tepki gösterdiler ama çocuğu tanıyınca onlarda sevmeye aşladı neden aralarında her ne kadar aşka inanmasamda ciddi anlamd aşıklar bence sen bunu takıntı haline getirmişsin yol yakınken vazgeç ikinizde önünüze bakın

Sert yorumlar yapanlr var merak ediyorum onlar böyle bi durumda kalmislar mi diye.. bu sekilde hissettigim icin kendimden utanmam gerektigini sanmıyorum. Boyu icin elimden bi sey gelmez ama diger yonlerden iyi gorunmesi icin ben de cabaliyorum diyet yapmasini istiyorum. Ama dedigim gibi isin kötü yani o halinden memnun. Cok gerek duymuyo diyete. En azindan sac trasini olsun giyimine dikkat etsin istiyorum aylar sonra bulusacagimiz zaman ama onu da cogu zaman yapmiyo. Ne zamana kadar bu isteklerimi kırmadan ona söyleyebilirim?? Onun bu bosvermisligi ne yalan soyleyim beni ondan sogutuyor..

Bence açık açık söyleyebilirsin. Başkaları için değil, benim gözüme güzel gözükmeni istiyorum. Saçına başına özen göstermeni, kilo vermeni, nişan ondan sonra diye...

Seni seviyorsa oda çaba göstermeli sonuçta. Şimdiden hiç umursamıyorsa evlenice temelli salabilir.

Kilsuna kıyafetine sac trasina sigarasina..

Eğer gerçekten sevdiğini düşünüyosan konuş bunu onunla ama gidipte kilo ver dese sevgilim bana alınırım açıkçası. Giyim tarzını değiştirebilirsin çıkın birlikte alışveriş yapın vs. bence ciddi bir yola çıkmadan bunları ona söyle

Genel yorumlara katılıyorum.
Fiziki özelliklerine şimdiden bu kadar takılıyorsan üzgünüm ileride işin çok zor.
Gerçekten sevseydin diyerek cümleye başlamak istemiyorum ama seven insan bu tür fiziksel kusurları görmez,dillendirmez,görmüş kabul etmiştir çünkü.
öyle olmasa yani sevgi olmasa kadın ve erkek bir ömür evliliği nasıl sürdürecek bi çatı altında.

sız ondan soğumuşsunuz ötesi yok .insanlar kırılmasın diye evlenip hayatınızı karartmayın .Aldatmalar neden oluyor sanıyorsunuz .

Valla haklisin kadin ister yanina yakisan biri olmasini, arkadas degil koca seciyosun sonucta. Insan hayat boyu yuzune bakacagi adamin estetik olmasini isteyebilir, ben normal buluyorum ve senin yerinde olsam, yani fiziksel ozellikleri beni rahatsiz etse, evlenmem acikcasi
Ben de böyle düşünüyorum. Ben şekilci bir insanım. Birini beğenmiyorsam, dokunmaktan hoşlanmıyorsam evlenmem yani.
Erkeklerin birçoğu şekilci ona bakarsan, bir insanın ilk dış görünüşüne bakarak beğenirsin. Henüz bilmediğin iç görünüşünü değil!
Beğenmiyorsan ayrıl, net.

Back
X