• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşimin buluştuğumuzda harcadiği paranin lafini yapmasi

Ben ona istediğini beğen alalım demistm ama fiyat uc nokta olmasada saisrdim attı bende tamam dedim başka bişey diyeemzdim çünkü üç yıl içinde yaptıkları çöktü ama garipsedim.
Benim şuan kafam biraz doku da teğit etmek için soruyorum siz seç beğen alayım dediniz o da sizden 800 tllik bir hediye istedi öyle mi? Ona göre yorum yapacağım çünkü

Evet hatta 950 TL ayakkabı ve baska bişey
Ya şimdi gelir düzeyiniz nedir bilmiyorum ama artık ucuz bişey yok zaten. Sevgilinizin istekleri biraz abartı olmuş ama 950 TL ayakkabı 800 TL başka bişey. Yani ilişki dinamiğiniz hep böyle paslaşma şeklindeyse normal. Ama önceden böyle bişey yoksa evet bu biraz abartı.
Ben bu sabah erkek arkadaşıma x yerin tatısı çok güzel ailenle yersiniz diyip yarım kilo tatlı aldım. Ona bile neden aldın parana kıyamam dedi. Benim ilişki dinamiğim böyle benden 950 tllik ayakkabı isterse bi gariplik var demektir derim. Genelde para harcayan taraf o oluyor ben maaşımı evlilik için birikim yaparak kullanıyorum.

Ya şimdi gelir düzeyiniz nedir bilmiyorum ama artık ucuz bişey yok zaten. Sevgilinizin istekleri biraz abartı olmuş ama 950 TL ayakkabı 800 TL başka bişey. Yani ilişki dinamiğiniz hep böyle paslaşma şeklindeyse normal. Ama önceden böyle bişey yoksa evet bu biraz abartı.
Ben bu sabah erkek arkadaşıma x yerin tatısı çok güzel ailenle yersiniz diyip yarım kilo tatlı aldım. Ona bile neden aldın parana kıyamam dedi. Benim ilişki dinamiğim böyle benden 950 tllik ayakkabı isterse bi gariplik var demektir derim. Genelde para harcayan taraf o oluyor ben maaşımı evlilik için birikim yaparak kullanıyorum.
Evet normalde de üç yıldır bu şekildeydi zaten benim için biseyler yapan ve uc yıldır harcatmayan oydu şimdi doğum günü ve yılbaşı içindi hediyeler kendisi bana yılbaşı hediyesi almıştı zaten ama ilkdefa böyle olduğu için şaşırdım. Teşekkür ederim❤️

Evet normalde de üç yıldır bu şekildeydi zaten benim için biseyler yapan ve uc yıldır harcatmayan oydu şimdi doğum günü ve yılbaşı içindi hediyeler kendisi bana yılbaşı hediyesi almıştı zaten ama ilkdefa böyle olduğu için şaşırdım. Teşekkür ederim❤️
Belki de beğendiği bişeydi yani erkek arkadaşınız için bazen ufak tefek maddi manevi fedakarlık yapmak gerekir süreci gözlemleyin. Bir hediye istemekten de bişey olmaz aslında.

Adama ısrar etmişsiniz biriktir vs diye o da gayri ihtiyadi söylemiş bak en basitinden bir bulusmamızda su kadar harcıyorum diye ve eklemiş yanlis anlama diye. Durup dururken söylese haklısinız diyebilirim ama bu normal geldi bana. Öte yandan bende market dönüşü bazen eşimle konuşuyorum çok pahalanmış herşey diye,o da şaşırıyor pek markete gitmediği için. Bugün hatta sevdiğin krem peynir 60 lira olmuş şok oldum dedim. Eşimde bozulsun o zaman bana. Sürekli alıyorum o peyniri 12 senedir evliyim,evdeki bitmeden yenisini alıyorum öyle düşünün sırf o seviyor diye. Ben bunu market fiyatlarından bi haber diye söyledim mesela ona. Sevgilinizde biriktirmek kolay değil anlaminda söylemiş diye düşündüm okurken.
Ya kafama bişey takıldı. Üç yıldır erkek arkadaşım var. Her görüştüğümüz de her şekilde arabasıyla da alır bırakır hesap odetmez yedirir içirir, benden bişey talep etmezdi. Uzak yolada yıllarca yazın yazlikta olduğum icn çıkar gelirdi orda da harcardi küçük hediyelerde alırdı tabi ben onun kadar şey yappmamistim. Doğum günü geliyor mesela ben istediğini seç at alıyım demiştim bide yılbaşı hediyesi almıştı bana daha almamıştım geçen atmış totalde 800 TL tuttu hepsi bugüne kadar benden hiç talep etmezdi bı garibime gitti sizce doğal mi ben mi abartiyorum bunca zaman yaptıklarınin yaninda 800 TL hiç kalır mesela ama bı garipsedim ya hani art niyetli mi bak ben harcıyorum oda harcasin kafası mi

Evet hatta 950 TL ayakkabı ve baska bişey
İyi de siz demişsiniz beğen diye,o da 3 senedir almış size hediyeler,paranın lafını yapmamış ben sorun edilecek birşey göremedim. Samimiyetinize güvenerek beğendigi şeyi söylemiş size o da sorduğunuz için, beğendiğini alayım dediğiniz için,gayet normal geldi bana. 950 lira ayakkabı için çok pahalı değil bu arada. Yeni baktim ayakkabı,eşime alacağım ayakkabı 1.500-3.000 tl arası fiyatlarla satılıyordu,marka olarak değil hep giydiği model bu bahsettiğim smart casaul tarz deri bir ayakkabı. Kendime spor ayakkabı almam gerekti. 1500 liradan aşağı eli yüzü düzgün ,uzun süreli kullanabileceğim bir spor ayakkabı yoktu,fiyatlar yukarı endeksli. Kızım boğazli bir spor ayakkabi istiyor mesela 2.000 tlden başlıyor fiyatları,markaya göre de artıyor. İnsafli bile davranmış bence sevgiliniz.

Ay valla iyi ki erkek değilmişim bu nedir yaaa. Üç senedir size yapılanlara sayın ayıp ya gelip şunu yazmanız
Hayir ayipligindan değil aslında hani bir anda. Bir ayakkabı değil iki ayakkabi. Önemli değil tabiki ama sanki ben art niyet sezmistim hani bak ben yapıyorum artık sende yapacaksın gibi üç ay önce büyük bı kavga yaşamıştık. Ben sana harcatıp istemediğim icin böylesin demişti o. Yüzden aklıma gelmisti yoksa haklısınız tabiki

Hayir ayipligindan değil aslında hani bir anda. Bir ayakkabı değil iki ayakkabi. Önemli değil tabiki ama sanki ben art niyet sezmistim hani bak ben yapıyorum artık sende yapacaksın gibi üç ay önce büyük bı kavga yaşamıştık. Ben sana harcatıp istemediğim icin böylesin demişti o. Yüzden aklıma gelmisti yoksa haklısınız tabiki
Yani tabi bir aydınlanma anı yaşayıp size bu lafı ettiyse belki gerçekten öyle bir düşüncesi vardır. Adam haklı, kendi harcayıp karşıdan istemeyip kıymet görmüş bir kişi bile görmedim. İnsan emek harcadığı, parasını biriktirip, o neyi sever diye düşünüp vakit harcayıp hediye aldığı kişiye daha çok değer verir. Yalnız siz kendiniz düşünmek yerine onu bile çocuğa sormussunuz bana hiç hoş gelmiyor bu durum. Sevginizi sorguladınız mı hiç? Yanlış anlamayın yargılamaya çalışmıyorum ama belki sizde bir şeyler uyandırır sorgularsiniz. Üç senelik sevgilime bir ayakkabı almasam ya da ne sevdigini bilip ona sormadan sürpriz yapmasam ya da hakkımda ne düşünüyordur para harcama konusunda bilmesem kendimi sorgularım acaba seviyor muyum yoksa alışkanlık mı diye.

erkek olsam 3 senedir sevgili olsam ve sevgilim bana hiç hediye almamış, hiç bir şeyi ödememiş olsa ben de patlarım, adam iyi dayanmış.

Erkek arkadaşim çok para biriktiremeyen biri. Ve evlenmek istediğini söylüyor. Bende ona her firsatta madem evlilik düşünüyosun para biriktir savurma diyorum. En son ona böyle dediğim için onun erkekliğini zedelediğimi söyledi. Ve bi de "lütfen beni yanliş anlama ama seninle buluştuğumuzda 600 700 lira harciyorum para biriktirememe sebeplerimden bi taneside bu" dedi.Neye uğradiğimi şaşirdim ben zaten sırf parası çıkmasın diye ayda en fazla iki kere buluşuyorum. Ki hesabıda hep ona ödeten biri değilim bende ödüyorum. Onu böyle tanımıyodum cömert biri olarak görüyodum hep. Söylediği şeyi ben mi yanliş anladim yoksa zoruma gitmesi normal bi konu mu sizce ?
600-700 lira mı?? Kusara bakmayın da acıdın adama

Back
X