- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
Bu sıralar baya iyiydik tartışmıyorduk bile . Ta ki bu sabaha kadar . Dün akşam babamla tartıştım ve erkek arkadaşımın bugün için buluşma talebini reddettim . Bu sabah beni aradı ve aniden tatile gitmeye karar verdiklerini söyledi akşama doğru yola çıkacaklarrmış arabanın bakımını yaptırmak için sanayiye gidecekmiş . şok oldm 2 hafta görüşemcez ve talep etmiyor . Neymiş efendm dün ben çıkamam dedim diye söylememiş bile . Sinirimden ağlıyorum hala ya ...:S Sonra aradı defol ne halin varsa gör falan dedim bi de . Haksız mıyım siz söyleyn ya sinirimden çatlicam
Aniden çıkan bi plan bu tatil planı . 1o dk da olsun markete diye çık gene de göreyim demesi gerekirdi bnce:S:S
Aniden çıkan bi plan bu tatil planı . 1o dk da olsun markete diye çık gene de göreyim demesi gerekirdi bnce:S:S
bende şunu söylüyorum tatile giden o , aniden çıkaran o , onun ben geliyorum seni görmeden gitmicem demesi gerekmez miydi .
En azndn nezaket icabı keşke çıkabilsen deseydi ..
bende şunu söylüyorum tatile giden o , aniden çıkaran o , onun ben geliyorum seni görmeden gitmicem demesi gerekmez miydi .
En azndn nezaket icabı keşke çıkabilsen deseydi ..
Ben 3 4 saat çıkamam demiştim sevgilim 2 hafta yk bunun için de yarım saat br şey uydurup çıkabileceğimi de bilir . Tatile gitmek elbette kötü bir şey değil ama birbirimize tabiiyiz ne de olsa ... Zırt diye çıkan bir şey de asabımı bozmadı değil .
Evli değilsin nişanlı değil , bu kadarda bunaltılmaz insan babanı dahi idare etmekten yoksunsun ,erkek arkadaşını esir alamazsın benim kızımıda hiç bir erkek alamaz resmi birşey yok,herkes özgür!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?