Erkek arkadaşımın düşüncesizliği ve delirme noktam ...!

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Bu sıralar baya iyiydik tartışmıyorduk bile . Ta ki bu sabaha kadar . Dün akşam babamla tartıştım ve erkek arkadaşımın bugün için buluşma talebini reddettim . Bu sabah beni aradı ve aniden tatile gitmeye karar verdiklerini söyledi akşama doğru yola çıkacaklarrmış arabanın bakımını yaptırmak için sanayiye gidecekmiş . şok oldm 2 hafta görüşemcez ve talep etmiyor . Neymiş efendm dün ben çıkamam dedim diye söylememiş bile . Sinirimden ağlıyorum hala ya ...:S Sonra aradı defol ne halin varsa gör falan dedim bi de . Haksız mıyım siz söyleyn ya sinirimden çatlicam

Ben haklı olduğun bir taraf göremedim canım kusura bakma, yani bence ailenle aran zaten kötü diye daha da gerginlik yaratmak istememiştir, sana ''ya öyle dedin ama hadi gel'' diyip baskı yapıyor gibi anlaşılmaktan çekinmiştir, belki onun da vakti olmamıştır... Keşke öyle sert çıkışmasaydın. Aklına takılan başka bir durum mu var?

E zaten dün konuşmuşsunuz,bugün buluşamayacağınızı söylemişsiniz,o da kendi planını yapmış.
Ne yapsın adam,zorla mı çıkarsın sizi dışarı?

Aniden çıkan bi plan bu tatil planı . 1o dk da olsun markete diye çık gene de göreyim demesi gerekirdi bnce:S:S

Neden adamın sizinle aynı düşüncede olmasını bekliyorsunuz ki? Çıkmak istemiyor deyip kendi hayatına dönmüş.
Herkesin kafasındaki plan farklıdır.
Doğrudur,aniden tatile çıkmak istemişlerdir bunda abes ne var ki?

Aniden çıkan bi plan bu tatil planı . 1o dk da olsun markete diye çık gene de göreyim demesi gerekirdi bnce:S:S

Sen önerseydin gel 10 dakika göreyim diyee, aklına gelmemiştir belki. Yani bir de tatile tek başına gitmiyordur herhalde, ortak verilen bir karardır, ya ailesiyle ya arkadaşlarıyla, herkese şimdi uymuştur birden karar verilmiştir... Belki de dediğim gibi vakti olmadı, sonuçta tatile gitmek için senden izin alması gerekmiyor bence. Hazırlanması belki eksikleri varsa alışveriş yapması ve birde arabayı bakıma götürmesi gerekiyormuş, sana da verilmiş bir sözü bulunmadığı için planını kendisine göre yapmış. Bence boş yere onu kırmışsın ve boş yere kendini üzüyorsun.

En azndn nezaket icabı keşke çıkabilsen deseydi ..

Başından beri söylüyorum.
Herkesin düşünce yapısı farklıdır.
Sizin erkek arkadaşınız diye sizinle aynı düşüncede ve davranışta olmasını bekleyemezsiniz.
Herşey bizim istediğimiz gibi olsaydı ohoooooo!!!
O öyle deseydi,bu şöyle yapsaydı ile ömür geçmez ki!
O nasıl takılıyor kendi havasında siz de kendi hayatınıza baksanız daha mutlu olursunuz.

işte kendi havasında takılıyor asabımı bozan kısım o . Aldığım nefesi bildirmemi isterken hemde ! Şimdi ne yapayım hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım

bende şunu söylüyorum tatile giden o , aniden çıkaran o , onun ben geliyorum seni görmeden gitmicem demesi gerekmez miydi .

tatile gitmek suç veya hatalı bir davranışmış gibi bahsediyorsun canım, ne yapsın yani kararı tek başına mı verdi? madem güneşş bugün çıkmadı hadi 2 hafta tatile gidelim dememiştir herhalde. Etrafındakilere şimdi uyuyorsa şimdi gitmek zorunda kalmıştır, muhtemelen başka bir zaman gitme şansı olmayacak çünkü

En azndn nezaket icabı keşke çıkabilsen deseydi ..

Erkeklerin çoğu böyledir, sen bugün çıkamam dediysen o orda bitmiştir tamam. Ben de böyleyim.
Sevgilinin doğal davranışları değil içinden gelmeden yapılan yapmacık halleri mi hoşuna gidecek? Dediğim gibi, bence boş yere kendini üzüyorsun. Gerçekleri görmek istemiyorsun. Söylediklerimize istermiyorsan önem verme, üzülmeye devam eden sen olursun, biz birşey kaybetmeyiz.

Ben 3 4 saat çıkamam demiştim sevgilim 2 hafta yk bunun için de yarım saat br şey uydurup çıkabileceğimi de bilir . Tatile gitmek elbette kötü bir şey değil ama birbirimize tabiiyiz ne de olsa ... Zırt diye çıkan bir şey de asabımı bozmadı değil .

Evli değilsin nişanlı değil , bu kadarda bunaltılmaz insan babanı dahi idare etmekten yoksunsun ,erkek arkadaşını esir alamazsın benim kızımıda hiç bir erkek alamaz resmi birşey yok,herkes özgür!

Nasıl isterseniz öyle olun elbet bana düşmez ama ''birbirimize tabiiyiz ne de olsa'' diyorsanız daha çok yıpranırsınız benden söylemesi
Ben pazar akşamı karar verdim, Pazartesi ilk uçakla londra'ya geldim. Eşime de ben gidiyorum dedim, birbirimizi boğmak, kısıtlamak birbirimize hesap sormak için bir arada değiliz ki... Kaldı ki biz evliyiz, siz sadece sevgilisiniz. Şimdiden bu kadar karışıyorsanız birbirinize, ilerde markete gitmek için bile eşinizden izin almak zorunda kalabilirsiniz, bu kadar müdahaleci olmamanızı öneririm birbirinizin hayatına. Aman neyse bunlar beni ilgilendirmez, ben en iyisi başka bir şey demeyeyim.

Evli değilsin nişanlı değil , bu kadarda bunaltılmaz insan babanı dahi idare etmekten yoksunsun ,erkek arkadaşını esir alamazsın benim kızımıda hiç bir erkek alamaz resmi birşey yok,herkes özgür!

Her esareti insan kendi yaratır.
Babanı idare etmekten yksunsun derken neyi kastettiNİZ anlamadım

Aksine Çok Düşünceli Bir Sevgilin Var..
Ne Kadar Anlayışlı..
Kıymetıini Bil Fazla Bunaltma..
Bunlar Ufak Şeyler..

Ailenle Aran Daha Fazla Bozulmasın Diye, Dışarı Çıkmayı Teklif Etmemiş..

Hem Ailesiyle Gidiyor, Mutlaka Ailesinin Aldığı Bir Tatil Kararıdır..
Sıkma Tatlı Canını..

biraz rahat bırak çok üstüne gitme bence.ailesiyle vakit geçirsin biraz seni görmek istediği zaman görecektir zaten.bırak tatili zehir olmasın 2 hafta iyi gelir size birbirinizi özlersiniz.büyütcek bişey yok bunda bence nasılsa görüşürsünüz en kötü ihtimal tatilden gelince.olur böyle şeyler önemli olan görüşüp görüşmemek değil kalbinin aklının senle olması bedeni senin olsa ne yazar boşver bunalma daha fazla otur kafanı dinle ailenlede iyi geçinmeye çalış şimdi gerginsin evde agresif davranmamaya çalış ailene.ailenle aranı düzelt en azından bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…