- 17 Aralık 2014
- 61
- 23
- 13
- 43
Senin sevgilin seni eleştirmiyor.Eleştiriden öte,zihniyeti farklı.Kafa yapılarınız farklı.Kadına bakış açısı belli.Her erkek böyledir diye birşey mi var.Kafa yapılarınız hayata bakışıız aynı değil.
Senin sevgilin seni eleştirmiyor.Eleştiriden öte,zihniyeti farklı.Kafa yapılarınız farklı.Kadına bakış açısı belli.Her erkek böyledir diye birşey mi var.Kafa yapılarınız hayata bakışıız aynı değil.
Keske hollywood tadinda olsa...vallahi filmlerde yasiyan sizlersiniz..
Kendinize böyle çirkin sözler soylenmesine izin verirseniz suçlu sadece siz olursunuz bir baskasi değil. Hak ettiğini düşünen böyle kişiliksiz durumlara katlanabilir ama şikayet etmeye hakki yoktur. Demek ki sevgilinizle tencere kapak misalisiniz ki hala yanindasinz...
Söylenecek söz yok.. Mutluluklar..
Hakaret etmedim haddimi de aşmadım.. Bulundugunuz durumun gercekligi bu. Yasarken dert degil ben yazarken sorun olmasi da ayri komedi.drnin de kişiliksiz filan diye hakaret etmeye hakkın yok haddini aşma
KIZLAR ŞİMDİ ONA MESAJ ATTIM KENDİNİ HEP HAKLİ GÖRÜYORSUN AMA BAK İNSANLAR NE DİYOR DEDİM.. S,İTEDEN BAHSETTİM CVP ( NE GELİYOSAN İNSANIN BAŞINA İNTERNETTEN GELİYORMUŞ ORDAKİ (KARILARIN !! ) NE OLDUĞU BELLİMİYMİŞ TE BEN ONLARIN LAFINA BAKIYORMUŞUM BENİM GİTTİĞİM YOL YOL DEĞİLMİŞ !!!!!!!!! ALLAHIM BEN BU KADAR KRO Bİ ADAMA 2,5 3 SENEMİ VERDİM NEFRET EDİYORUM CAHİLLİĞİME TÜKÜREYİM BEN NASIL GÖRMEDİM BUNLARI
Hopp de , sen kendini neden bu kadar cok elestriityorsun anlamadim , dilin yokmu ? bazi yerlerde STOP demelisin bence...2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
-ing kursuna gidip ing geliştmeliyim cvp(ne gerek var bu yaştan sonra senin çeyizini düşünmen lazım öğle ergenler gibi ingilizce kurslarınamı gitcen özentimisin)
-tatile akrabalarımın yanına antalyayamı gitsem ( kız başınamı baban bişey demezmi baban çok genişmiş)
-ozaman istanbulda denize girereyim ( sen bikini giycen herkez görecekse artık mundar sayılırsın benim için zaten oranı buranı açmaya çok meraklısın)
- iş arkadaşımın kır düğünü var beni işyerinden X abi eve bırakıcak (evli iki çocuk babası güvenilir bi abi ayrıca gel sen bırak desem biri görür genç adam derler mahalleden çekindim)
cvp-gece yarıları adam seni arabasıyla eve bırakıcak gerçekten meshebin genişmiş
-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarınadamı oje sürüyon baya modenleşmişin)
oof off daha ne laf sokmalar kızlar canımdan bezdim cvp verincede nasıl kavga ediyoruzzzz anlatamam
ayrılmayı düşünüyorum ama her erkek böylemi diyede korkuyorum erkek milletinden soğudum
2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
-ing kursuna gidip ing geliştmeliyim cvp(ne gerek var bu yaştan sonra senin çeyizini düşünmen lazım öğle ergenler gibi ingilizce kurslarınamı gitcen özentimisin)
-tatile akrabalarımın yanına antalyayamı gitsem ( kız başınamı baban bişey demezmi baban çok genişmiş)
-ozaman istanbulda denize girereyim ( sen bikini giycen herkez görecekse artık mundar sayılırsın benim için zaten oranı buranı açmaya çok meraklısın)
- iş arkadaşımın kır düğünü var beni işyerinden X abi eve bırakıcak (evli iki çocuk babası güvenilir bi abi ayrıca gel sen bırak desem biri görür genç adam derler mahalleden çekindim)
cvp-gece yarıları adam seni arabasıyla eve bırakıcak gerçekten meshebin genişmiş
-sandalet giydim oje sürdüm ( artık ayaklarınadamı oje sürüyon baya modenleşmişin)
oof off daha ne laf sokmalar kızlar canımdan bezdim cvp verincede nasıl kavga ediyoruzzzz anlatamam
ayrılmayı düşünüyorum ama her erkek böylemi diyede korkuyorum erkek milletinden soğudum
Konu agustosta acilmis,bende bakmadan atladim sazan gibiniye katlanıyosun ki ?? yani sen şanslısın ki başından göstermiş kendini .
Yuh ne eleştirisi küt be bu adam. Bırak kızım ka kaç kaç. Kendine mundar olmayan köle bulsun töbe töbe töbee....2 yıldır bir beraberliğim var onu aslında çok seviyorum .. ortak arkadaş vasıtası ile tanışmıştık başlarda beni över benimle övünürdü çok iyi arkadaştık ama tavlayana kadarmış.. ne yapsam eleştiriyor artık geriliyorum örn;
Konu agustosta acilmis,bende bakmadan atladim sazan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?