erkek arkadaşımın eleştirileri

bencede nasıl bir kafa yapısıdır töbe töbe

Böyle zıt kişiler evlenip 2 yılda boşanıyorlar aşkta kurtarmıyor bu evliliği çok örneği var çevremde

drnin de kişiliksiz filan diye hakaret etmeye hakkın yok haddini aşma

drnin de kişiliksiz filan diye hakaret etmeye hakkın yok haddini aşma
Hakaret etmedim haddimi de aşmadım.. Bulundugunuz durumun gercekligi bu. Yasarken dert degil ben yazarken sorun olmasi da ayri komedi.

Keşke sevgiline de ettigi hakaretler karsisinda bu tavirda olabilseniz. Belki bir şeyler değişir..

Yasi kac bu kronun ?

Bu seni mhkum eder.. ne kadar dar kafalı oldugunu söylüyorrr ... gerçi en azından kisiliğini saklamıo...

Hopp de , sen kendini neden bu kadar cok elestriityorsun anlamadim , dilin yokmu ? bazi yerlerde STOP demelisin bence...

bu oksijen israfına hala erkek arkadaşım deyip ayrılmadığına göre, bir şey dememiz anlamsız olur.

sevgili olmayı, arkadaş olmayı bırak, bu tip beyinsizlerin olduğu ortamda bile bulunmam.
anla ki o derece tiksiniyorum. okurken bile kusasım geliyor.

niye katlanıyosun ki ?? yani sen şanslısın ki başından göstermiş kendini .

Yuh ne eleştirisi küt be bu adam. Bırak kızım ka kaç kaç. Kendine mundar olmayan köle bulsun töbe töbe töbee....

Bikini giyersen sen benim icin mundarsin ne demek allah askina icim kalkti siz buna sevgili mi diyorsunuz bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…