erkek arkadaşımın eleştirileri

Hepsi böyle değil..
Bu denli olanıda bence kültürsüz kendini bilmez biri..
Hele mundar lafı bana çok koyardı..
Ben erkek arkadaşıma hep ''Kişi kendinden bilir işi'' diyorum..
Artık oda bi muhabbet anında benimle muhabbeti olmasa bile birrinin görüşü zıt geldiğinde
-Kişi kendinden bilir işi diyor..
Demek ki öyle giyinen kişileri mundarlayan o..
Bakıyor demek ki..
Birde anlamadığım niye hep
GenişMİŞ
ModernleşMİŞSİN..
Neden hep bi -miş takısı kullanıyor..
Sizin ilişkiniz 2 ay değil ki 2 YIL yanii..
İnsanın -miş ekini kullanması için baya bi zaman aşılmış..
Benimde ayak tırnaklarım mantarlı doğuştan..
O kadar isterdim açık ayakkabı giymek

Nasıl bir aile yapısı var yani çok muhafazakarlar mı ?

Kusura bakma ama elin adamı gelecek benim babama geniş diyecek ve ben hala onu sevgili diye yanımda gezdirmeye devam edeceğim! Ayaklarımın altına kapansa ayağım kirlenir diye geri çekerim. Seni tuhaf buldum ben.

bence bu cocuk senı elestırmıyor hayata örümcek bir kafayla nasıl bakıldığını sana gösteriyor...

Şok!!! Bu kafada insanlar var mı hâlâ yaaaa, laflara bak laflara. Çok ayıp

bu kişiyle evlenseniz..daha beter olur..şimdiden eleştiren ilerde ne yapar düşünemiyorum..hamilel,k geçireceksin..kilo alacaksın..göbek sarkabilir..nebileyim vücut yapısı değişebilir..artık size hücüm eder..hiç bir yere izin vermez..hayatınızın sonu olur..bu adamın kafasında tahtalar eksik galiba..

3 ay geçmiş siz daha ayrılmadınız mı ?

yaşınız küçük galiba..valla fazla saçma şey bunlar..her erkek tabiki böyle deil.bencede ayrıl canım ömür geçmez..

senin çeyizini düşünmen
ergenler gibi
kız başınamı
mundar sayılırsın
meshebin genişmiş
ayrılmayı düşünüyorum

Kızkardeşim, böyle bir e***k davarına nasıl denk geldiğini sormayacağım da, nasıl hala "düşünüyorum" diyorsun kızkardeşim? Kızkardeşim yapma böyle, özsaygına sarıl çok güzel bir şey.

Baban genismis sen genissin artik benim icin mundar olursun ..... Bunlar nasil laflar yaa inanamiyorum.ve siz erkek sifatini tasiyan kisiliksize erkek arkadasim diyorsunuz helal olsun.o size bu laflari soylerken siz o ojeli tirnaklarinizdaki sandaleti cikarip agzina yapistiramadinizmi

Alican ojeyi sacina basina dökücen,ben okurken sinir oldum

Konu hortlamış sayılır ama yine de yazayım. Benim hayatımdaki insan ben kendimi geliştirdikçe, kendime baktıkça mutlu olur. Terbiyesiz. Babaya da geniş demiş genişletirim onu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…