Erkek arkadaşımın eski sevgilisi

Mochilatte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
3
2
1
24
Merhaba. 2 aydır görüştüğüm çocuk, benden önceki sevvgilisinin yaşattığı travmaların hala etkisinde; kimseye güvenmiyor, kendisini çok çirkin buluyor, hiçbir şey için yeterli ve değerli olmadığını hissediyor. İntihar etmek istiyor. bunlar hep önceki sevgilisinin onda bıraktığı etkiler. Dün bana yine onu anlatıyordu, anlatırken bile gözlerinin dolduğunu söyledi.
Ben ise çok pozitif ve geçmişin hayaletleriyle yaşamayan, her şeyi kolay atlatabilen bir yapıya sahibim. Ona nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum. Bütün o zannettiği şeylerin aksini hissettirmeye çalışıyorum ona ama fayda etmiyor; aklı hala eskilerde kalmış ve asla düzelmeyeceğini söylüyor.
Ben 20, o 22 yaşında. Eski sevgilisi de 28miş.

Ayrılın ,siz yara bandı ya da terapist değilsiniz ,psikyatra gitsin ,
Kendini toparladığı ilk gün önce sizden ayrılır ,siz terapi alacak duruma gelirsiniz
Hanfendi cok haklı cooookkkk coookk hakli kimseyi iyi etmeye calismayin sevgilisiniz ve eski sevgilisini anlatirken gözleri doluyor öyle mi :)

Küçük bayağı yaşı
Bu yaştaki çocukların kendinden yaşça büyük kadınlara aşık olması çok normal
Ama o ilişki bitmiş
Kızın onu ciddiye aldığını sanmıyorum
Sen artık tavır koy bence
Askerlik arkadaşı değilsiniz
Sana gelip anlatmasın
İlişkiye hazır değilse de senden ayrılsın

Siz konunun uzmani degilsiniz ki.Psikologmusun sen?
Fazlaca fedakarlik yapmayin sonucu sizi belki uzucu olacak.. kendi kararni kendi versin. Asla eskileri sizle konusup halletmeye calismak normal degil.. sen yara bandimisin. Kendine deger ver yasin henuz genc.. gidip onun yukunu alma.. sana asik degilmi? Arkadasmisinz siz? Pek anlayamadim.

Klasik yalanlar bunlar inanmaa sen rehabilitasyon merkezi değilsin böyle tipler birine aşık olsun bak nasıl geçmişi tek kalemde siler ilgi görmek egosunu okşuyor sadece

Sizi unutmak icin kullanıyo veya sadece derdini paylasmak icin varsınız.. böyle bi iliski olamaz bana neden eskisini anlatsın ki ? Unutmak istese agzına bile almaz.. bende sizde coktan baglanmadan tifil tifil uzaklasın..

Siz sevgilisiniz,üstelik ilişki sadece 2 aylık,sizi eski sevgili dertleriyle boğmak uygun bir şey mi sizce ?
Üstelik size ''aklım hala eskilerde,asla düzelmem'' diyerek de bildiğiniz bahane üretiyor bu dramaya.Sakın inanmayın,bırakın ne hali varsa görsün.Bu kadar kırılgan,hala aklı eskide olan insanların ilişkiye başlamaması gerekiyor,bu durumda sizi yara bandı olarak görüyor çünkü.Hatta bu ilişkide adam açıkça söylemiş ya da göstermiş bunu,lütfen bırakın bu kişiyi kendinize yazık edersiniz.

sözde sevgiliyiz ve beni çok sevdiğini söylüyor

Siz doktor değilsiniz.Yara bandıda değilsiniz.

Lütfen uzaklaşın o insandan

Canım yaşın küçük. Şu an onun dünyasını değiştirebileceğini ve ona faydan olacağını düşünüyorsun. Diyelim ki yapabilirsin. Onu gerçekten seviyor musun buna bak. Buna değer mi? Aksi takdirde sadece senin enerjini sömürecek. Ve onun yüzünden sende sürekli mutsuz olacaksın. Mutsuz olmak zorunda değilsin. Bu senin seçimin...

Çocuk açıkça söylemiş aklının eskide olduğunu. İlla "gel beni yara bandı yap" diyorsunuz.
Onun bunun yaralarını sarmak sizin göreviniz değil.
Kendiniz daha büyük yara almadan uzaklaşın.

sözde sevgiliyiz ve beni çok sevdiğini söylüyor
Hahahaha.
Eski aşkını unutamamışken sizi sevdiğini söylemesi kocaman bir palavra.
Siz sevgili değilsiniz. İki platonik aşık (siz ona, o başkasına aşık) kankacılık oynuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…