- 26 Ekim 2019
- 3
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Mochilatte
-
Hanfendi cok haklı cooookkkk coookk hakli kimseyi iyi etmeye calismayin sevgilisiniz ve eski sevgilisini anlatirken gözleri doluyor öyle mi :)Ayrılın ,siz yara bandı ya da terapist değilsiniz ,psikyatra gitsin ,
Kendini toparladığı ilk gün önce sizden ayrılır ,siz terapi alacak duruma gelirsiniz
kaç kaç bu adam seni deli eder sonra dönüp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder. eski sevgilisini unutmamışİntihar etmek istiyor.
Klasik yalanlar bunlar inanmaa sen rehabilitasyon merkezi değilsin böyle tipler birine aşık olsun bak nasıl geçmişi tek kalemde siler ilgi görmek egosunu okşuyor sadeceMerhaba. 2 aydır görüştüğüm çocuk, benden önceki sevvgilisinin yaşattığı travmaların hala etkisinde; kimseye güvenmiyor, kendisini çok çirkin buluyor, hiçbir şey için yeterli ve değerli olmadığını hissediyor. İntihar etmek istiyor. bunlar hep önceki sevgilisinin onda bıraktığı etkiler. Dün bana yine onu anlatıyordu, anlatırken bile gözlerinin dolduğunu söyledi.
Ben ise çok pozitif ve geçmişin hayaletleriyle yaşamayan, her şeyi kolay atlatabilen bir yapıya sahibim. Ona nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum. Bütün o zannettiği şeylerin aksini hissettirmeye çalışıyorum ona ama fayda etmiyor; aklı hala eskilerde kalmış ve asla düzelmeyeceğini söylüyor.
Ben 20, o 22 yaşında. Eski sevgilisi de 28miş.
sözde sevgiliyizSiz konunun uzmani degilsiniz ki.Psikologmusun sen?
Fazlaca fedakarlik yapmayin sonucu sizi belki uzucu olacak.. kendi kararni kendi versin. Asla eskileri sizle konusup halletmeye calismak normal degil.. sen yara bandimisin. Kendine deger ver yasin henuz genc.. gidip onun yukunu alma.. sana asik degilmi? Arkadasmisinz siz? Pek anlayamadim.
Siz doktor değilsiniz.Yara bandıda değilsiniz.Merhaba. 2 aydır görüştüğüm çocuk, benden önceki sevvgilisinin yaşattığı travmaların hala etkisinde; kimseye güvenmiyor, kendisini çok çirkin buluyor, hiçbir şey için yeterli ve değerli olmadığını hissediyor. İntihar etmek istiyor. bunlar hep önceki sevgilisinin onda bıraktığı etkiler. Dün bana yine onu anlatıyordu, anlatırken bile gözlerinin dolduğunu söyledi.
Ben ise çok pozitif ve geçmişin hayaletleriyle yaşamayan, her şeyi kolay atlatabilen bir yapıya sahibim. Ona nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum. Bütün o zannettiği şeylerin aksini hissettirmeye çalışıyorum ona ama fayda etmiyor; aklı hala eskilerde kalmış ve asla düzelmeyeceğini söylüyor.
Lütfen uzaklaşın o insandanMerhaba. 2 aydır görüştüğüm çocuk, benden önceki sevvgilisinin yaşattığı travmaların hala etkisinde; kimseye güvenmiyor, kendisini çok çirkin buluyor, hiçbir şey için yeterli ve değerli olmadığını hissediyor. İntihar etmek istiyor. bunlar hep önceki sevgilisinin onda bıraktığı etkiler. Dün bana yine onu anlatıyordu, anlatırken bile gözlerinin dolduğunu söyledi.
Sen bu durumdan memnunsun sanirim :)sözde sevgiliyizve beni çok sevdiğini söylüyor
Hahahaha.sözde sevgiliyizve beni çok sevdiğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?