Erkek arkadaşımın eski sevgilisi

"Ben seninle saçma sapan kart bir karıyı yıkık yıkık anman için birlikte olmadım. Dinlemek de istemiyorum. Ya aşarsın yeni bir sayfayla benimle bir ilişki yaşarsın. Ya da değerli vaktimi çalmazsın. Kimseyi yarabandı olarak kullanamazsın" konulu bir konuşma açabilirsin

arkadaşı değilsiniz ya sizinle hangi anlamda görüşüyor anlamadım, normalde bir erkek başka birine aşık olmuşsa geçmişini yeni sevgilisine anlatmaz

Amaaaaaan bitiyorum şu aşk acısı depresiflerine! Allah aşkına insanlar bir gecede bütün ailesini kaybediyor aşk acısı nedir? Böyle enerji emen bir adamla asla olmazdım. Kendiside aklının eskide olduğunu söylüyormuş zaten. Daha çok gençsiniz. Enerjinizi sömürmesine izin vermeyin.

Yav hadi ya hadi oradan...2 ayda yeni sevgili yapmayı biliyor ama ..sana da ısınamamış başka bir şey değil,gelmeyin bu oyunlara.
Sen yarabandı mısın?
Yaşıtları varken kendine göre bayağı beyin olarak gelişmiş kadına takılmasaymış o da

Dünyada milyarlarca erkek varken sen gel eski sevgilisine saplanıp kalmış aşırı depresif adama yara bandı olmaya çalış. Bu adam o negatif halleri ile sizi de sömürür benden demesi

Kendını cırkın hisseden ayrıldıgı kızı unutmamız dramatik arabesk tipleri oldum olası sevmem, muhattap ta olmam
Siz iyi etmekten bahsediyorsunuz

Size ne canım. Yol verin gitsin kimde avunuyorsa avunsun. Kendinizi böyle sömürücülere yedirmeyin. Ne uğraşıyorsunuz psikolojik vakayla. Önce gitsin kendine gelsin sonra hayatına birine alsın. Belliki sana da değer vermiyor. Gitsen de kalsan da sorun olmaz bu tipler için. Seni kaybetmek istemese seni bu kadar yıpratmazdı. Sen de yıpranıyorsun kuzum yapma etme. Senin de psikolojini bozuyor. Sana değer veren seni seven seninle güzel eğlenceli günler geçirmek isteyen biri mutlaka karşına çıkar. Uğraşma bu tiplerle. Ömür törpüsü resmen

Sizi duygusal olarak kullanıyor ve istismar ediyor, üzgünüm ama. Aklında başka birisi olan bir kişiyle mutlu olamazsınız, önünde sonunda sizi mutsuz eder, hatta ilk terk eden o olur. Buna izin vermeyin derim.

Melankolik biri bence çekilmez kim kabul eder senle birlikteyken hala eskinin konusunu açmayı ..sadece sizi yorar bu ilişki ruhunuza mı yazık değil bence bitirin ilişkinizi gururunuz nasıl katlanacak eskiyi dinlemeyi salın gitsin ..size değer veren biri elbet gelecektir yaşınız küçük daha yolla gitsin

Bir insan neyse odur. Ugrasmazdim

Ne kadar çirkin bir cümle. Diğer tarafta da genç bir insan var. Başka bir genç kadın için kart ifadesi nedir çok ayıp..Hemcinsinizden bahsediyorsunuz

bır depoya kılıtlenıp ac susuz turlu ıskencelere ugramadıysa kımse kımsenın uzerınde bukadar olumsuz etkıler bırakamaz
ınsanlar 40 yıllık eslerınden bosanıyor ıhanet sıddet yuzunden boyle travmalar yasamıyor 20 yasında ergenı buyutmek yerıne kendını bılen ınsanlarla gorusun

hiç işim olmaz hayır kurumu musunuz siz bu ne rahatlık yav anlatıp ağlıyormuş bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…