- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
- Konu Sahibi Mochilatte
-
Dünyada milyarlarca erkek varken sen gel eski sevgilisine saplanıp kalmış aşırı depresif adama yara bandı olmaya çalış. Bu adam o negatif halleri ile sizi de sömürür benden demesiMerhaba. 2 aydır görüştüğüm çocuk, benden önceki sevvgilisinin yaşattığı travmaların hala etkisinde; kimseye güvenmiyor, kendisini çok çirkin buluyor, hiçbir şey için yeterli ve değerli olmadığını hissediyor. İntihar etmek istiyor. bunlar hep önceki sevgilisinin onda bıraktığı etkiler. Dün bana yine onu anlatıyordu, anlatırken bile gözlerinin dolduğunu söyledi.
Ben ise çok pozitif ve geçmişin hayaletleriyle yaşamayan, her şeyi kolay atlatabilen bir yapıya sahibim. Ona nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum. Bütün o zannettiği şeylerin aksini hissettirmeye çalışıyorum ona ama fayda etmiyor; aklı hala eskilerde kalmış ve asla düzelmeyeceğini söylüyor.
Ben 20, o 22 yaşında. Eski sevgilisi de 28miş.
Size ne canım. Yol verin gitsin kimde avunuyorsa avunsun. Kendinizi böyle sömürücülere yedirmeyin. Ne uğraşıyorsunuz psikolojik vakayla. Önce gitsin kendine gelsin sonra hayatına birine alsın. Belliki sana da değer vermiyor. Gitsen de kalsan da sorun olmaz bu tipler için. Seni kaybetmek istemese seni bu kadar yıpratmazdı. Sen de yıpranıyorsun kuzum yapma etme. Senin de psikolojini bozuyor. Sana değer veren seni seven seninle güzel eğlenceli günler geçirmek isteyen biri mutlaka karşına çıkar. Uğraşma bu tiplerle. Ömür törpüsü resmenMerhaba. 2 aydır görüştüğüm çocuk, benden önceki sevvgilisinin yaşattığı travmaların hala etkisinde; kimseye güvenmiyor, kendisini çok çirkin buluyor, hiçbir şey için yeterli ve değerli olmadığını hissediyor. İntihar etmek istiyor. bunlar hep önceki sevgilisinin onda bıraktığı etkiler. Dün bana yine onu anlatıyordu, anlatırken bile gözlerinin dolduğunu söyledi.
Ben ise çok pozitif ve geçmişin hayaletleriyle yaşamayan, her şeyi kolay atlatabilen bir yapıya sahibim. Ona nasıl yardımcı olacağımı bilmiyorum. Bütün o zannettiği şeylerin aksini hissettirmeye çalışıyorum ona ama fayda etmiyor; aklı hala eskilerde kalmış ve asla düzelmeyeceğini söylüyor.
Bir insan neyse odur. UgrasmazdimMerhaba. 2 aydır görüştüğüm çocuk, benden önceki sevvgilisinin yaşattığı travmaların hala etkisinde; kimseye güvenmiyor, kendisini çok çirkin buluyor, hiçbir şey için yeterli ve değerli olmadığını hissediyor. İntihar etmek istiyor. bunlar hep önceki sevgilisinin onda bıraktığı etkiler. Dün bana yine onu anlatıyordu, anlatırken bile gözlerinin dolduğunu söyledi.
bır depoya kılıtlenıp ac susuz turlu ıskencelere ugramadıysa kımse kımsenın uzerınde bukadar olumsuz etkıler bırakamazMerhaba. 2 aydır görüştüğüm çocuk, benden önceki sevvgilisinin yaşattığı travmaların hala etkisinde; kimseye güvenmiyor, kendisini çok çirkin buluyor, hiçbir şey için yeterli ve değerli olmadığını hissediyor. İntihar etmek istiyor. bunlar hep önceki sevgilisinin onda bıraktığı etkiler. Dün bana yine onu anlatıyordu, anlatırken bile gözlerinin dolduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?