erkek arkadaşımın evine gitmelimiyim???

optimize

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
158
28
118
merhaba kızlar benim bi sorunum değil de bi sorum var fikir verirseniz sevinirim.
benim erkek arkadaşım memleketimizden başka bi şehirde çalışıyor ailesi burada yaşıyor.en son geldiğinde yani 1.5 ay önce fln beni ailesiyle tanıştırdı(anne baba kardeşler babanne dede) tanışmamız çok olumlu geçti Allah bozmasın çok sevdim hepsini çok sıcaklardı.
biz kısmetse seneye yazın evlenicez ama babam ben kpssyi kazanana kdr söz nişan vs yapmamı istemiyor oyalanmıyım aklımı sadece derslerime vereyim diye o yüzden arada söz gibi bişey yok erkek arkadaşımın ailesi son geldiğinde yapalım fln dedilerde dediğim gibi olmadı işte neyse soruma gelince geçen gün erkek arkadaşımın annesi aradı nasılsın napıyosun diye baya konuştuk kardeşleriyle fln da hepsi dedi ki biz seni çok özledik işte gelsene arada fln diye bnde açık açık söyledim hem sevgilim olmadan çok utanırım ddm hemde arada bişey olmayınca belki uygun olmaz dedim onlar da anlayışla karşıladı tmm sen bilirsin ama ne zmn istersen sıkılırsan fln oturmaya gel diye.erkek arkadaşımla konuştum hani çağırdılar gitmesem ayıp mı olur ddm o da sen nasıl istersen öyle yap ayıp olmaz gitmek istersen git istemezsen gitme dedi.
ben karar veremiyorum söz fln olmadığı için şimdiden hevesliler gibi gitmem ayıp olur gibi oluyor gitmesem davete icabet etmediğimden ayıp olcak gibi geliyor siz ne diyorsunuz?

"Ayıp" demeyelım de uygun olmaz dıyelım.
Zaten sen de uygun olmayacagını bılıyor/dusunuyorsun.
onlar da -bu durumu- anlayısla karsılamıslar zaten.
Nacızane tavsıyem...

"Ayıp" demeyelım de uygun olmaz dıyelım.
Zaten sen de uygun olmayacagını bılıyor/dusunuyorsun.
onlar da -bu durumu- anlayısla karsılamıslar zaten.
Nacızane tavsıyem...

teşekkür ederim evet bende öyle düşünüyodum ama karar da veremiştim saolun:)

bekarsın ve arada bir şey yok gun olmaz yarın birgün olmaz belki ama işte şeytan dürter olacağı tutar kaldırıp bi laf ederler arada bişey yoktu geldi diye en güzeli bu tür görüşmeleri ağırdan almak :) huzursuz olmaktansa gitmemek daha iyi sanrm

Ben olsam; tanismissiniz madem, seneye ise evlilik, 1 ya da 2 kere bir cay icmeye gidebilirdim, bir kere kendim, bir kere erkek arkadasimla...
Ne yuz goz olurdum, ne de soguk olurdum.

Bende bi kere tanşmştm sonra bi daha hep selam söyle falan böyle olmştu ne zaman ki askere gitti o dönem hep gitmek zorunda kaldım falan son günler bir arada geçsin falan diye sonra ani bi hızla bu kadar samimiyete gerek olmadığını anladım izne geldiğinde bi kere gitmştm şimdi flaan hiç gitmiyorum geçenlerde aramşlardı çağırdılar inşallah falan diye geçiştirdim telefonda bile kasılıyorum şimdi erkek arkadaşım yokken napcam diyorum...sende kendine göre haklısın illa çağırdılar diye gitmeyede gerek yok içinden gelirse de bi kere öyle kahve içmeye gitsende zarar olmaz

bence gıtmeyın... hem sevgılınız de yanınızda olmayacak hem cok streslı olur hem de gun gelır bırı lafını eder canınız sıkılır...

ama sevglnz geldgnde ılk fırsatta ugrayın davetlerını de degerlendrms olursunuz

bence de gitme... insanın ne zaman ne diyeceği belli olmaz.. yarın bir gün ince bir laf ederler de canınız sıkılır..

şahsen ben pişmanım adam la 4 sene geçirdim ayrıldık aiecek de olsa evime gelmişliği var onlar geldi diye ben pişman oldum

Canım arada söz yok, nişan yok gelin ata binmiş ya nasip demişler.
Bence gitme mesafeli ol.
Herşey bizim için yarın öbür gün bu iş olmaz ayrılmak zorunda kalırsın ne gerek var ailesinin ağzına laf vereceksin.
Hem kendinde vicdan azabı çekersin keşke gitmeseydim diye.
Allah izin verir olur da evlenirseniz zaten uzun seneler beraber olacaksınız şimdiden görüşüp samimi olmanın vb... muhabbetin gereği yok derim.
Allah'ım hakkında hayırlı olanı yazsın.

Bende pek gitmen taraftarı değilim nolur nolmaz tam orada bir durum yok içli dışlı olmaya gerek yok, dünya hali sonuçta

sana ayıp gelmesi çağırdığı için sanırım huzursuz hissediyosun ayıp gibisinden haklısında bende olsam öyle düşünürüm bende anlaşırken tek gitmedm bi bahane buldm yada erkek arkadaşım varken gittim.nolur nolmaz bi laf eder ters düşeriz diye.bi bahane buldum hep.şuan nişanlıyız ama genede tekken kv gitmem onlara ya annemlerle ya kardeşimle yada nişanlım evdeyken giderim. oda anlıyo sanırım evlenene kadar gitmek istemediğimi sorun yapmıyo hiç.istersen erkek arkadaşına söyle annesine bi şekilde söylesin gitme.ama o bişi yapamam filan derse bi kahve içmelik dur sonra bi arkadaşını tembihle yada telefonunun alrmını kur tel çalıo gibi yap öle bi bahane ile erken kalkarsın

İnanilmaz sacma ama boyle isler sonradan cok can yakabiliyor. Bu tanidigimizin kizi sozlusu askerdeyken ailesinin evine ziyarete
giderdi arada, sonra aralari bozuldu ayrildilar. Kaynana da kalkti sen duzgun bi kiz olmasan evime girip cikmazdin daha nisan bile olmadan dedi... İnanamadik yani!
Karsindaki aileye bagli bisey bu. Aslinda cok
normal bisey ama konusucak baska bi derdi bi konusu olmayan insanlar bunun dahi lafini yapabiliyor... O yuzden karsindaki insanlar nasi insanlar bnce bunu gozlemle guzelce. Bi de baglar bi anda samimi olur mu acaba o da onemli:S hemen de anali kizli olmamak lazm:S

Canım birde sen evlenince gör bu iyilikleri % 100 değişiyorlar da... Umarım hep böyle kalırlar... Başta gitmişsin zaten şimdi niye gitmeyeceksin.. Ben hayatta gitmezdim ama sen başta gitmişsin şimdi gitmezsen yanlış anlarlar

isterse melek olsunlar,herşey zamanında güzeldir.
zaten evlenince istemediğin kadar çok gideceksin.
o yüzden bence gitmemelisin.

cevaplarınız için çok teşekkür edrim.bu arada en büyük korkum evlendikten snra değişmeleri inşallah öyle olmaz ama dediğiniz gibi gitmemeliyim evet saolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…